Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8338263 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

İnşaat A.Ş. den klulübe, klüpten stada para aktarılamıyor. Mart ayında SPK bu konuda uyarıda bulundu. Elektrik üretmenin amacı barajlara kafa tutmak ya da bi özellik eklensin de fark yaratsın değil. Statta elektrik faturan olmayacak. Eve gelen 80 TL faturayı fazla buluyorsunuzdur. Stada kaç para geliyordur sizce. Bunu senelik düşün bir de! çarp ikiyle, çünkü onu bir de satacağız boğaziçine... Su konusu da aynı durumda. Şöyle bir senaryo yazalım; şahane bir stat yaparsın, kolonları küfengi taşıyla kaplarsın olağan üstü ışıklandırırsın ama fatura nedeniyle yakamazsın. Sonra taraftar "neden ışıklar yanmıyor" der. Bu risk bile yok oluyor. Az şey değil hani.

Çevrimiçi Necmi

Bu stadın büyük bölümü yerin altında olduğu için akustik inanılmaz olacak,sadece şu membran işi kafamı karıştırıyor,eğer kullanılacak membranlar akustik konusunda başarılıysa,buraya gelecek takımın vay haline....Yalnız Beşiktaş taraftarının,sürekli kartal gol gol gol diye bağırması ve maçı bırakıp,sırtını sahaya dönerek şov yapması hoşuma gitmiyor,bunların yerine ingilteredeki gibi hakemi ve rakibi baskı altına alacak hareketlerde bulunması lazım...
17 M€ pazar brandasına verilmiyor özellikle akustik için çatı o şekilde yapılıyor bu olmazsa olmaz bir konu o stad aynı zamanda istanbul konser merkezi olacak
vodafone anlaşmasınında en önemli şartlarından biri bu bunun için dünyanın bu konuda en uzman kişileriyle çalışılıyor tabiki elde edilecek netice bittiğinde çıkar ortaya
diğer stadlar yapılırken sesin betona vereceği zararla ilgili test yapıldığını statik hesapların ona göre yapıldığını duydunuzmu burda yapılıyor Türkiyede inşaa halinde olan
stadların toplamı devlet tarafından bu stad kadar denetlenmiyordur Dostlar herkesin kıskanacağı çok kaliteli ve güzel bir stadımız olacak bunun keyfini sürün

Çevrimdışı Rizzi

:), siyah beyaz gözlüklerimizi cikartirsak, avrupada en az 15 - 20 stad sayarim bizim stada sira gelene kadar. bana göre türkiyede bile ilk 3e zor girer. tabi hersey sevk meselesi. konum olarak tabiki tartismasiz en güzel  bizim stad, ama bana göre bursa ve eses stadlari türkiyede ilk ikide yerlerini alirlar.
Onemli olan stadın dış görünümü değil ki.
içindeki atmosfer.
Kaldı ki boğaz kenarında modern bir dış kaplama çok sırıtırdı.
Bence stad Avrupa'da ilk 3 e girer.
Bunu belli başlı bütün stadları görmüş biri olarak diyorum.

Vodafone Arena otantik, orjinal, türünün tek örneği ve tarihinden dolayı gerçek... aynı zamanda besiştaşk tan dolayı sevgi ve mutluluk da barındırıyor.
Vodafone Arena marka bir stadyum...
Biraz marketing den anlayan varsa ne dediğimi anlamıştır.
Kimse kalkıp 140 milyon euro ya sponsor olmaz. Bu 5 li bir araya gelmese...
Bu analizi yaptıkları için veriyorlar bu paraları...

Çevrimdışı Melekcik

kapasite keşke bizim elimizde olsa da 60.000 yapsa bizim elimizde değil. zaten arsayı alabilme için 9 yıldır izin çıkmadı. eleştirirken biraz dikkatli olalım bizim veya yönetimin elinde olan bir konu değil 
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi başkan Kadir Topbaş'a demişti ; stadın önünden geçen yolu yerin altına alınarak o bölgeyi yayalaştırıp meydan haline getirilse mümkünmü demiş Kadir Topbaş'ta fena fikir değil gündeme alalım demiş ... Kadir abi bunu yapabilirmi sence?
hiç sanmıyorum oktay yapılırsa güzel olur ama saray için çok büyük bir risktir bence böyle bir riske girilmez girilmesinde zaten

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

ttarena 52500 saracoğlu 50500 vodafone arena  42000 bin.biz herşeyin en guzeli ve iyisi olsun istiyoruz. Sıkıldık artik 3.olmaktan .tamam anıtlar kurulu falan filan .Herkexin hayran olduğu signal iduna parkta cisco mu var elektrik mi uretiyo. Biz sadece stad istiyoruz.

Stamford Bridge'in kapasitesi 41.837 o zaman Chelsea'de fb-gs'den küçük.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2014, 19:43:55 Oktay ]

Çevrimdışı Kesh

Şu atmosferi versin bize yemin ediyorum statta yatıp kalkarsınız. Bizim stadın ayrı çok naif bir havası var. Asıl mesele bunu canlı kanlı gerçekleştirebilecek miyiz.

Çevrimdışı murat

Eğer olay sadece kapasitede bitiyorsa Beşiktaş neden okadar para harcayıp yeni stad yapıyor ki? Olimpiyat stadını Beşiktaş alırdı,kapasitesi 80 bin olduğu için 1.Beşiktaş olurdu :)
birşeyler yazacaktım bunu görünce benim laflar boş kalır. :claps:

Çevrimdışı Kesh

Şu da var siyah- beyaz stadın koltuk renkleri için uyuşmuyor sanki. İlk defa bu renklerin bir yere olduramıyorum  :) Başka stadlara da bakıyorum siyah beyaz renkli koltukların iyi göründü stadlar çok az.

Koltuk renkleri bir stadın her şeyi nasıl bir dekorasyon yapacaklar çok merak diyorum. Bildiğin stadın giysisi oluyor bu..

Kırmızı ve yeşil en güzel duran renkler sanırım. Gördüğüm tüm stadlarda bu böyle.

Çevrimdışı murat

çok tartışmaya gerek yok bu konuyu gelecek sene bu zamanlar dünyanın en güzel stadları diye bir araştırma yapılır bursa veya es es in stadları listede olurmu görürüz. :iscrewy: :bandit:

Çevrimdışı murat

Şu da var siyah- beyaz stadın koltuk renkleri için uyuşmuyor sanki. İlk defa bu renklerin bir yere olduramıyorum  :) Başka stadlara da bakıyorum siyah beyaz renkli koltukların iyi göründü stadlar çok az.

Koltuk renkleri bir stadın her şeyi nasıl bir dekorasyon yapacaklar çok merak diyorum. Bildiğin stadın giysisi oluyor bu..

Kırmızı ve yeşil en güzel duran renkler sanırım. Gördüğüm tüm stadlarda bu böyle.
juventusun stadı ve bizim maketteki çok güzel bence.

Çevrimdışı Kesh

juventusun stadı ve bizim maketteki çok güzel bence.

Maketteki gibi olmaz muhtemelen. Farklı bir tasarım olacaktır. Gerçi maketteki de çok sade duruyor.

Juventus'un ise gerçekten kötü yahu. Bunların taraftar forumlarında da bundan şikayetçi olanlar var. Google translate sağolsun az buçuk anladım  :ebebe:

Çevrimiçi Necmi

zaten avatarına bakınca senin renk konusunda çok zevksiz olduğun anlaşılıyor :evillol: :evillol: :evillol:  :bandit:

Çevrimdışı ozan062

Bu stadın büyük bölümü yerin altında olduğu için akustik inanılmaz olacak,sadece şu membran işi kafamı karıştırıyor,eğer kullanılacak membranlar akustik konusunda başarılıysa,buraya gelecek takımın vay haline....Yalnız Beşiktaş taraftarının,sürekli kartal gol gol gol diye bağırması ve maçı bırakıp,sırtını sahaya dönerek şov yapması hoşuma gitmiyor,bunların yerine ingilteredeki gibi hakemi ve rakibi baskı altına alacak hareketlerde bulunması lazım...

yok yok emin ol o profil kalmadı artık,, ben bunu cok rahat gozlemliyorum cekirdekci artık bizim taraftar profilimiz,, baskı kurmayı gectim eskisi gibi tekbir agızdanda ilerlemiyor,, bunu bizim stada gecince hallediceğimiz konusuna gelirsek,, bilemiyorum kombine alanlar kimlerdir necilerdir onlarıda oraya gecince gorucez ama bence artık bu akustiğin bir anlamı kalmıcak,, bunun bircok ornegini gs ve fbde gorduk inanılmaz bir kabuk değisimine gitti klüp taraftarları,, sınıf farklılıkları olacaktır heleki cok merak ediyorum mac dısındaki organizasyonlardaki fiyatlardan dolayı halk takımının taraftarı bunlardan yararlanabilicekmi,, burada endustriyel futbol devreye giriyor ve bircok değer gidiyor vs vs bunda yonetimi değil dunyanın duzenine güzel laflar soyleyesim geliyor ama sartlar bunu gerektiyor malesef:((

akustiğin bir onemi kalmıcak lafına takılmayın lafın gelişi soyluyorum
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2014, 20:04:24 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Oğuzhan

Aslında koltuklar en alt kattan siyah başlayıp en üst kata kadar beyaz arasında bir ton geçişi olsa. Yani siyahtan griye, griden beyaza doğru bir geçiş.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2014, 20:02:59 Bootstrap ]

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Kesh

zaten avatarına bakınca senin renk konusunda çok zevksiz olduğun anlaşılıyor :evillol: :evillol: :evillol:  :bandit:

Bu ne biçim admin yahu sürekli sataşıyor :D :D :D

Brezilya candır abi  :bandit:

Çevrimdışı Oğuzhan

109 Pictures Loading...  :busted_cop:

Mustafa Abi, her akşam çayımı yudumlarken  :D açıyorum şarkılarımı sonrada senin çektiğin fotoğraflara bakıyorum. Artık bağımlılık oldu. Konya'da yaşamama rağmen her gün sanki stada gitmiş gibi hissetmemin sebebi sensin. Çok dua alıyorsun.  :tabe: Her şey için çok teşekkürler.

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı arda

Stamford Bridge'in kapasitesi 41.837 o zaman Chelsea'de fb-gs'den küçük.(küçük düşürücü kelime kullanmayalım )

Üyelik onay kısmında beşiktaş Kaç yılında kuruldunun ip ucu kaldırılsa o bile bişey :)

Çok kısa bu arada. Kartal gol gol gol.. dayken biz Demba banın 3. gölü geldi. Karabükün avrupa maçını izledim Karabük golgolgol :) Trabzon aynı hesap :D sahaya sırtını dönme meselesi. Ah be kardeş gelecektin Liverpool maçına görecektin ortamı ambiyansı.. Arkanı felan dönmek değil amuda kalkası geliyor insanın. Erenköyde otururdum o sıralar fener yeni stadını yaptıktan sonra caddede formalı çocuklar belirmeye başladı ondan önce formayla gezmezlerdi caddede pek geçler. Ellerinde starbucks kahveleri felan. Biz yıllardır o yürüyüşü yaparız Çarşıdan İnönüye Dolmabahçe üzerinden. Müslümanı yahudisi rumu açığı kapalısı Komunisti Ülkücüsü ama herkes siyah beyaz budur Beşiktaş! Semte git esnafı gör hisset, Beşiktaşlı tikky yok mu vardır elbet ama çoğunluk yoktur Beşiktaşlıda, zengini artisi yok mu çok var hemde ama çoğunluk orta kesimdir Beşiktaşta ondandır Halkın takımıyız Semt takımıyız. Evimiz kata gidiyor işte anılarımızla yaşanmışlıklarımıza. Eski açık alçak mı yüksekmi! Inönü asimetrikti zaten baktım şimdi o bile güzel olacak. Eski evimizin üzerine tarihin içine etmeden fıstık gibi yeni evimiz geliyor. Kaplaması çatısı alayı 10 numara! Hele bir bitsin Dortmund'dan arkadaşlarını da al gel Inönünün turisti de bitmez zaten :) Maç önü Beşiktaş'ta gez o havayı teneffüs et. Sonra gir stada. Kartal golgolgol deme. Islıkla AA UU de. Iki yanın zıp zıp zıplarken sen deme dur öle AA UU de! Maçtan sonra eve gidince pozisyon pozisyon anlatırsın soranlara ne oldu ne bitti maçta. Zaten onlar biliyor. Ligtv veriyor maçı 35 kamera açısıyla. Stada gidip Kartal golgolgol demiyeceksen otur be kardeşim evinde zaten izlersin maçı. Sahadaki topçuya söveceksen yeni transfer isteyeceksen. Hiç dönme zaten arkanı. Git arkadaşım fener Diego'yu aldı gassaray Drogba'yı.. Cefasını çekmediysen sefasını sürme arkadaşım. Beşiktaş takım gibi tutulmaz. Beşiktaş aidiettir omuz omuza.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı ozan062

@bjk_mabet hocam

http://besiktasarena.com/index.php?topic=52.0

suraya artık yeni seyler eklemeni isterim artık biraz heyecan katalım suna:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

24.08.2014 18:00 - 19:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı izorlu85

109 Pictures Loading...  :busted_cop:

Her şeyi herkesi geçtim asıl @mustafa_(87) candır. kankam eline emeğine denklanşörüne sağlık  :claps: :claps: :claps: :sevinc :sevinc :sevinc
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

ysariusta

• Ziyaretçi

@mustafa_(87) bloga erişimde zorlanıyoruz. Herkes aynı anda yüklenince serverı zorluyorsun....  :evillol:

Etiketler: