Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8338469 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

aynen katılıyorum hocam baski anlamında bursa kadıköy ttarena sonra bizimkisi gelir gerçekçi olmak gerekirse. Esesin stadini bilmiyorum onun icin sıralamaya almadım

HATTA YAPILAN EN KÖTÜ STAD BİZİMKİSİ..

Çevrimiçi Necmi

:), siyah beyaz gözlüklerimizi cikartirsak, avrupada en az 15 - 20 stad sayarim bizim stada sira gelene kadar. bana göre türkiyede bile ilk 3e zor girer. tabi hersey sevk meselesi. konum olarak tabiki tartismasiz en güzel  bizim stad, ama bana göre bursa ve eses stadlari türkiyede ilk ikide yerlerini alirlar.
siyah beyaz gözlükle bakmıyoruz bu stad yıkılmadan önce dünyanın en iyi dördüncü stadıydı şu andada amaç
en iyisini yapmak TR deki devlet stadlarıyla mukayese etmeden önce stadımızın özelliklerini bir öğren derim bu işin ölçüsü
estetik değildir nitelikdir. şu anda stadvision teknolojisi olan bir kaç stad var ama onlarda bizim stadda olan özellikler yok
teknolojik anlamda avrupanın en iyisi olacak bu kesin USA da bir iki basket sahasında bu teknoloji var CİSCO nun en son
stadyum vision teknolojisi olacak bunu uygulamak vodafone un sorumluluğunda ve bu konuda hassas davranıyorlar
 onun dışında kendi suyunu ve kendi elektriğini üreterek yeşil stad özellğinide alıyor mimari anlamdada bittiği andan itibaren
tarihi özellik alıp koruma altına alınacak bir stad inşaa ediliyor ve şehir kimliği olarak kabul ediliyor siz ne yapıldığının bile farkında değilsiniz
ama işi bilenler bunun farkında her şeyden önce dünyanın en önemli tarihi dokularından birine stad inşaa ediyorsun bu bile
fark yaratıyor

Çevrimdışı smtcglr

Çevrimdışı izorlu85

:), siyah beyaz gözlüklerimizi cikartirsak, avrupada en az 15 - 20 stad sayarim bizim stada sira gelene kadar. bana göre türkiyede bile ilk 3e zor girer. tabi hersey sevk meselesi. konum olarak tabiki tartismasiz en güzel  bizim stad, ama bana göre bursa ve eses stadlari türkiyede ilk ikide yerlerini alirlar.

sevk meselesi ne ???
 :alala: :alala: :alala:
zevk meselesi mi demek istedin anlamadım????
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

sevk meselesi ne ???
 :alala: :alala: :alala:
zevk meselesi mi demek istedin anlamadım????
:)
pardon zevk demek istedim. gurbetciyiz, türkcemiz bukadar ne yapalim  :D
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ONUR KOLCU

siyah beyaz gözlükle bakmıyoruz bu stad yıkılmadan önce dünyanın en iyi dördüncü stadıydı şu andada amaç
en iyisini yapmak TR deki devlet stadlarıyla mukayese etmeden önce stadımızın özelliklerini bir öğren derim bu işin ölçüsü
estetik değildir nitelikdir. şu anda stadvision teknolojisi olan bir kaç stad var ama onlarda bizim stadda olan özellikler yok
teknolojik anlamda avrupanın en iyisi olacak bu kesin USA da bir iki basket sahasında bu teknoloji var CİSCO nun en son
stadyum vision teknolojisi olacak bunu uygulamak vodafone un sorumluluğunda ve bu konuda hassas davranıyorlar
 onun dışında kendi suyunu ve kendi elektriğini üreterek yeşil stad özellğinide alıyor mimari anlamdada bittiği andan itibaren
tarihi özellik alıp koruma altına alınacak bir stad inşaa ediliyor ve şehir kimliği olarak kabul ediliyor siz ne yapıldığının bile farkında değilsiniz
ama işi bilenler bunun farkında her şeyden önce dünyanın en önemli tarihi dokularından birine stad inşaa ediyorsun bu bile
fark yaratıyor

NECMİ ABİCİM NEDEN CİDDİYE ALDIN Kİ BU KADAR BİLDİĞİN DALGA GEÇİYORLAR.. BOŞVER DEĞMEZ BU KADAR DETAYA GİRMENE HERGÜN BURDA NELER ANLATIYORSUN SEN MABET HİÇ BİRİNİ OKUMAMIŞ ETMEMİŞLER İŞKEMBEDEN SALLIYORLAR.

Çevrimdışı Caner

Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var cevaplarsanız çok sevinirim. Yeni açığın numaralı dönüşü kısmı en son mu yapılacak, yani sıra sıra mı gidecek obitaş, yoksa yakınlarda orda da yükselir mi inşaat?

Teşekkürler şimdiden.

Çevrimdışı Erol Akçınar

fark yaratıyor
Ağzına sağlık abim.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

NECMİ ABİCİM NEDEN CİDDİYE ALDIN Kİ BU KADAR BİLDİĞİN DALGA GEÇİYORLAR.. BOŞVER DEĞMEZ BU KADAR DETAYA GİRMENE HERGÜN BURDA NELER ANLATIYORSUN SEN MABET HİÇ BİRİNİ OKUMAMIŞ ETMEMİŞLER İŞKEMBEDEN SALLIYORLAR.
herkez ayni fikirde olmak zorundami...????????
sen beyeniyorsun diye bizdemi beyenmek zorundayiz. ben taraftar gözüyle bakiyorum, hem stadin teknolijisini degil görümünü tartistik biz. biz elma diyoruz siz armut diyorsunuz. bana göre avrupada en az 15 -20 stad var bizim staddan daha güzel olan. iskembeden sallamaya devam ediyorum
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Necmi

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı riza calli

ttarena 52500 saracoğlu 50500 vodafone arena  42000 bin.biz herşeyin en guzeli ve iyisi olsun istiyoruz. Sıkıldık artik 3.olmaktan .tamam anıtlar kurulu falan filan .Herkexin hayran olduğu signal iduna parkta cisco mu var elektrik mi uretiyo. Biz sadece stad istiyoruz.

Çevrimdışı onrbrk

Bu stadın büyük bölümü yerin altında olduğu için akustik inanılmaz olacak,sadece şu membran işi kafamı karıştırıyor,eğer kullanılacak membranlar akustik konusunda başarılıysa,buraya gelecek takımın vay haline....Yalnız Beşiktaş taraftarının,sürekli kartal gol gol gol diye bağırması ve maçı bırakıp,sırtını sahaya dönerek şov yapması hoşuma gitmiyor,bunların yerine ingilteredeki gibi hakemi ve rakibi baskı altına alacak hareketlerde bulunması lazım...

Çevrimdışı Zoro

Çevrimdışı Caner

ttarena 52500 saracoğlu 50500 vodafone arena  42000 bin.biz herşeyin en guzeli ve iyisi olsun istiyoruz. Sıkıldık artik 3.olmaktan .tamam anıtlar kurulu falan filan .Herkexin hayran olduğu signal iduna parkta cisco mu var elektrik mi uretiyo. Biz sadece stad istiyoruz.

Ben eleştirilerinii saygıyla karşılıyorum, sizin fikrinizdir olabilir. Ama 42.000 verilen resmi rakam, artacağı söyleniyor ki muhtemelen de artacak. En az 45.000 ile başlar. 3.lüğü ise stat kapasitesiyle belirlemeyi ben çok doğru bulmuyorum. Çünkü geçenlerde konuşuldu muhtemelen Saraçoğlu'nun kapasitesi düşecek loca sayıları artıracağı için. Bizimle aynı kapasiteye gelir. TT Arena evet kapasite açısından hepsinden fazla ama onun da bi yağmur yağdığında durumunu görüyoruz. Başka statların elektrik üretmemesi veya akıllı stat olmamaları onları nasıl bizden üstün hale getiriyor, yani nasıl es geçiyorsunuz onu hiç anlamıyorum. Yani övüneceğiniz yere "orda var mı sanki bizde olunca ne işe yaracak" çok garip geliyor bana. Ve kapasite eğer büyüklük ölçütü olsaydı, 43.000 lik Juventus stadının amacı ne?

Çevrimdışı onrbrk

Alıntı
ttarena 52500 saracoğlu 50500 vodafone arena  42000 bin.biz herşeyin en guzeli ve iyisi olsun istiyoruz. Sıkıldık artik 3.olmaktan
Eğer olay sadece kapasitede bitiyorsa Beşiktaş neden okadar para harcayıp yeni stad yapıyor ki? Olimpiyat stadını Beşiktaş alırdı,kapasitesi 80 bin olduğu için 1.Beşiktaş olurdu :)

Çevrimdışı sallapati

feyenoord maçı 3 milyon , arsenal maçı 3 milyon gelir getirmiş olsa , arsenal maçından sonra 6000 olan kombine sayısı 9000 olmuş... ortalama 1000 tl olsa.. ordan da 3 milyon..

son 2 haftada 9-10 milyon lira girdi kasaya inşaat hızlandı  :sevinc

Çevrimdışı Caner

Ahmet Nur Çebi'nin röportajından;

-Stat ne zaman bitecek? Beşiktaş maddi sıkıntı yaşadığı için, nakit sıkıntısı içinde olduğu ve inşaatın yavaşladığına dair iddialar var? İnşaat olabildiğince hızlı gidiyor. Maddi sorunları uygun olmayan kulüp mü var?

Sonuç itibari ile Galatasaray stadının TT Arena’nın bitiş süresine dönüp baksınlar. Dönsünler Fenerbahçe stadının, kendi imkanları ile yapılmış bir stattır. Ne kadar sürede ve ne kadar yavaş ve parça parça yapıldığını görsünler. Statta şu anda maddi sorunlar vardır. Kulüplerde vardır ama bu stadın yürümesine engelleyecek şekilde değildir. Stat şu anda zaten inşaatına devam ediyor. Stadın içinde bulunduğu fiziki konumu itibariyle iki tane müteahhit çalışabiliyor. İkisi de son sürat çalışıyorlar. Demirleri her gün emrettikleri saatte müteahitlerin ellerinde. Çimentosu ellerinde, betonu ellerinde. Bence bir sorun yok. Baştan beri bu stat için çok şey söylendi. Yapamazlar, müsaadeyi alamazlar, yıkamazlar, böyle bir şey olamaz şeklinde söylemler çok oldu. Ona rağmen hepsi oldu. Şimdi de diyorlar ki maddi sorunlar bitmez. Geçmişteki laflar dedikoduydu. Bu da dedikodu ibaret.

Sezon bitmeden bir maç bile olsa yeni statta oynamak istiyoruz

-Son bitiş tarihi ne zaman?

Şubat, Mart ayını çok başkanın hedeflediğini biliyorum. Arzu ettiğini biliyorum. Ancak benim kafamdaki tarih Ağustos seneye. Bu benim şahsi görüşüm. Ama ben Fikret Bey kadar tekniği bilmem. Benimde bir hedef koyduğum, Mayıs’ta sezon bitmeden bir maç kapatmadan sezonu stadı açmak gibi bir arzu içerisindeyim. Elimden geldiği kadar da stada katkı vermeye çalışıyorum. İhale komisyonunda başkanlığını yapıyorum orada. İhalelerin zaten yüzde 90’ı bitti. Bundan sonra iç, ince iş dediğimiz kısımlara başlıyoruz.Orası da en keyifli kısmı olacak herhalde. Zor kısmı. Ama görüntü ortaya daha keyifli çıkacak. İcraatı zor.

Çevrimdışı idil

Bence de şu aşamada artık kötü eleştiriler bitmeli her zaman takımımıza klübümüze destek degil köstek olan gruplar oluyor maalesef bizim taraftarlarda... Yeter artık bişeyi de begenin ya begenmiyosanız da gidin begendiğiniz takımları tutun habire mualefet
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimiçi Necmi

herkes nesine hayran :alala: oldukça eski ve çirkin bir stad tek farkı kale arkasının koltuksuz ve tek parça olması
örnek verdiğin stad belkide avrupanın en kötü stadlarından birisi kale arkasının tek parça olması güzelmi değilmi bence tartışılır
bizde yapılsa ciddi kapasite kaybına neden olurdu kaldıki bir stad yeniliyorsan bunu daha fazla para kazanmak için yaparsın
juve 42000 lik stad yaparken böyle komplekslere kapılmamıştır 100000 kişilik stad yaparak Türkiyenin en büyüğü olunuyorsa
yaparsın boş bir araziye sonra dersin en büyük benim böyle saçma bir düşünce olurmu biz Türkiyenin ilk lisanslı kulübüyüz
büyüklük boyla değil işlevle ölçülür  :D biz her zaman önde yürürüz diğerleri peşimizden gelir Beşiktaş tarihini bir okuyun
büyüklük nasıl olurmuş bir bakın şampiyon olmak büyük stadlar yapmak parayla alakalıdır ama büyüklük farklı bir şeydir

Çevrimdışı Oktay

@Necmi abi başkan Kadir Topbaş'a demişti ; stadın önünden geçen yolu yerin altına alınarak o bölgeyi yayalaştırıp meydan haline getirilse mümkünmü demiş Kadir Topbaş'ta fena fikir değil gündeme alalım demiş ... Kadir abi bunu yapabilirmi sence?

Çevrimdışı kyiv

Bu stadyumda olması gereken ilk şey rakibin üzerine baskı kurması ve deplasmana geldiğini hissettirmesiydi.Bunun sağlanacağından hem fikiriz sanırım.Ayrıca her stadyumun taraftarıyla ruh bulduğu da unutulmamalı. İster simetrik ister asimetrik, ister kale arkaları tek kat ister çok kat olsun bunlar teferruattır. Burada taraftar ruhunun stadyuma yansıyıp yansımayacağı önemlidir. İnşallah bütün Beşiktaş'lıların koşa koşa gideceği, her maçın iple çekildiği, her maçın kapalı gişe olduğu bir mabedimiz olacak.

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Kesh

Bursa veya Eskişehir'in stadı ile bizimki bir olmaz. Bu kulübün farklı türde taraftarları var. Onlara göre farklı çeşit tribünler yapmak zorundasın. Diğer yandan bursa gibi tek kat tribün olunca stad en iyi olmuyor farklı oluyor sadece.

Bizim stadın tamamlanmadan nasıl olacağını bilemeyeceğiz ne yazık ki. Projeler hiç bir fikir vermiyor çünkü..

Şu kapasite meselesi de fazla abartılıyor. İnsanların tepkileri psikolojik.. Sarçoğlu 45 binden 50 bine sonradan çıkarıldı ve yeni yapılan koltuklar hep kör noktalarda verimsiz bir stad durumunda. Bizimki 42 bin ama gerçekten arttırılabilir şekilde yapılıyor. Bunu laf olsun diye söylemiyorum gerçek bu. Sorup soruşturduk öğrendik ilgililerinden. Burada da defalarca onaylandı bu.

Sonuç itibari ile bitince anlarız ancak nasıl olacağını. Olumsuz yorum yapmak yersiz.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2014, 19:37:25 Kesh ]

Etiketler: