@Efe gecenlerde yine yazmistim, stad bittiginde bize gösterilen / anlatilan la hic bi alakasi olmayan bise cikacak karsimiza diye ...anlasilan revize edilmeyen yer kalmadi alinmayan / alinamayan izin vs vs lerden ...
insallah bitince bumuydu yani peh dicek kadar bisi cikmaz karsimiza ...
mabet bitti bitecek daha neyin nerde oldugu belli degil habire revize edilmesin 
ilk lanse edilen hali neyse şu an aynısı yapılıyor revize edildi derken neyi anlıyorsunuz
stad ilk projeyle bire bir aynı revize içerlerde olur malzeme değişimi olsa buna revize denmez
tek ciddi revize çatı tribün aralığının 7 metreden 4 metreye düşürülmesi oldu onun dışında tek bir
değişiklik yok bana bir tek yer söyle revize edilmiş şurayı şöyle yapacaklardı proje değiştirip böyle yaptılar
değişiklikler olur tabiki ama nerde olur kullanılan malzeme değiştirilir ve değişen malzemede ebat sorunu
varsa ona uygun revizeler yapılır buda çok küçük çaplı olmak zorunda ana proje değişikliği olmaz
siz anıtlar kurulu onaylı projelerin şakamı olduğunu sanıyorsunuz onayı aldıktan sonra bir cm bile değiştiremezsin
her dakika takipteler daha anıtlar kurulundan bayram öncesi bir heyet geldi bildiğim kadarıyla
siz orda gecekondu falanmı yapıldığını sanıyorsunuz orası tarihi bir bölge devlet senin paran varmı yokmu umursamaz
sana bir standart koyar buna uyacaksın der İstanbulun en önemli bölgelerinden birinde kafana göre takılmana izin vermez
bırak kaba projesini orda taş kaplamaya bile karar veremezsin anıtlar onaylar bunu sonuçtada böyle oluyor daha kazma
vurulurken küfegi dedim zaten başka bir şey olma ihtimali zayıftı anıtların onayından rahatlıkla geçerdi ve öyle oldu
bu stadda her şey olurundan bir adım yukarda yapılıyor bence gereğinden ve istenenden sağlam yapılıyor şu an piyasada var olan
en iyi malzemeler kullanılıyor dış görünümde kesinlikle fedakarlıktan kaçınılmıyor ama büyük ihtimal içerlerde biraz daha uygun
malzemeler tercih edilecektir ama koltuklarda yapmadılar dünya standartında bir koltuk aldılar ama iç zemin döşeme ve duvar
kaplamalarında ekonomik davranabilirler sürekli yenilenecek şeyler onlar daha yapım aşamasında prekasta sprey le yazı yazan zihniyet
bitmişe neler yapmaz yüksek değerde dekorasyon malzemeleri kullanmamak mantıklı sürekli tamirat gerektirecek ve ciddi bir külfet
olur