Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8336155 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı asi_kartal

Stadyum açıldığında şampiyon olup direk Şampiyon Ligi gruplarına katılmamızın da etkisiyle minimum 32-33 bin kombine satılmış olur :ok:
Anıl ne yaptın kapasiteyi biliyorsun zaten şehir dışından gelenler nasıl bilet alacak geriye 3000 5000 bilet kalıyor şuan ki kapasiteye göre  :D
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı asi_kartal

eski açık şu şekilde mi olacak? biraz paint terk oldu ama
Valla oraya 16 sıra diyorlar bu şekilde zor gibi ama bakalım nasıl olacak  :aman:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

23.08.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış

Çevrimdışı frkndgnr

eski açık şu şekilde mi olacak? biraz paint terk oldu ama

Valla böyle birşey çıkacaksa ortaya insan gerçekten üzülüyor

Çevrimdışı onrbrk

Yeni açığın son katına (arka tarafa) başka bir işlem yapmayacakları için,o bölüm betonlanıp aradan çıkarsa,geriye kalan yerleri çok daha kısa sürede bitirirler.

Çevrimdışı sallapati

23.08.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış

birşey sorabilir miyim
ismin Mustafa mı?
evet
internette sen mi koyuyorsun fotografları
evet
hay Allah razı olsun

:sevinc

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Herkese merhaba inşallah stadımız biteceği en uygun zamanda, kazası belasız bitecek  :

Çevrimdışı Efe

@Efe ''meşhur tahtalar'' dediğin beton taşmasın diye konan tahtalar , onlara isim koyda onlarında bir ismi olsun  :kop: :kop:

nedesem ki bilemedim şimdi :lol: bu arada içeriden bi bilgi geldi mabetle yada forumlan alakalı birinden değil kimdiyede sormayın kurban bayramına kadar başkan stadın kaba inşaatını bitirmek istiyormuş ama ödemeler çok iyi değilmiş şuan için bakalım neler olacak bayrama kadar çok büyük bölümü biterde hepsinin bitmesi mucize belkide gerçek olur :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı denilanz

Selamlar herkese. Ne zamandır soracağım, unutuyorum. Resimde belirttiğim kısım neden betonlanmamış acaba? Burayla ilgili bir problem mi var?

Çevrimdışı iyimserure

nedesem ki bilemedim şimdi :lol: bu arada içeriden bi bilgi geldi mabetle yada forumlan alakalı birinden değil kimdiyede sormayın kurban bayramına kadar başkan stadın kaba inşaatını bitirmek istiyormuş ama ödemeler çok iyi değilmiş şuan için bakalım neler olacak bayrama kadar çok büyük bölümü biterde hepsinin bitmesi mucize belkide gerçek olur :icool:
mümkün mü bu? ne kaldı şurada kurbana?

Çevrimdışı CrossBoy

Fışkırtıcı gelmiş fışkırtıyor yeni açığa :bandit:

Çevrimdışı murat

Kurbana kaba biterse hemen zemini yapsınlar çatı 6 ay sonra yapılsada olur.maçları gündüz oynarız :tabe:

Çevrimdışı Caner

Para varsa her şey mümkün ama o kadar paranın bizde olacağını zannetmiyorum. Zira iki bin kişinin falan çalışıyo olması lazım 1 ayda kabayı neredeyse bitirmek için. Ama çoğu danıştığım inşaat mühendisi tanıdıklarım para sıkıntısı olmazsa fiziki açıdan ekim sonu kasım ortası kabanın bitirilebileceğini söylüyor. Ama ben zannetmiyorum şu durumda aralıktantan önce kabanın biteceğini.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2014, 23:53:54 ScoDrummer ]

Çevrimdışı Efe

bence değil ama son bi kaç gündür yapılan çalışmada umut verici düzeyde keşke bitse  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı arda

An itibariyle yeni açıkta vinç dönüyor  :busted_cop: Helal olsun  :super:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Efe

fışkırtıcı kolonlara beton döküyor yeni açıkta ordanda tablaya geçer büyük ihtimal
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

An itibariyle yeni açıkta vinç dönüyor  :busted_cop: Helal olsun  :super:

tablayı bitirmeye çalışıyorlardır betonlama için :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı iyimserure

Para varsa her şey mümkün ama o kadar paranın bizde olacağını zannetmiyorum. Zira iki bin kişinin falan çalışıyo olması lazım 1 ayda kabayı neredeyse bitirmek için. Ama çoğu danıştığım inşaat mühendisi tanıdıklarım para sıkıntısı olmazsa fiziki açıdan ekim sonu kasım ortası kabanın bitirilebileceğini söylüyor. Ama ben zannetmiyorum şu durumda aralıktantan önce kabanın biteceğini.

2014 içerisinde biterse öpüp başımıza koyalım bence

Çevrimdışı CanEmre

Selamlar herkese. Ne zamandır soracağım, unutuyorum. Resimde belirttiğim kısım neden betonlanmamış acaba? Burayla ilgili bir problem mi var?
orası betonlanmış da kalıbı sökülmemiş sanırım  :alala:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

2.fışkırtıcı dış taraftan yeni açıkta beelirdi işler harika gidiyor :claps: :sevinc
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

orası betonlanmış da kalıbı sökülmemiş sanırım  :alala:

oranın kalıbını sökmediler unuttular :icool: bi ara sökülür
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

mustafanın video çok komik :icool: senin adın mustafa mı evet fotoğrafları sen mi koyuyosun internete evt hay Allah razı olsun diyor bir kişi  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı manyak1903

Demba BA,Olcay Şahan ve Cenk Tosun yeni staddan loca almış.helal olsun  :ok: :ok:
loca almaları güzel haber ancak kafama şu takıldı.

3 senelik 3 loca 414 bin dolara mı satıyoruz.O zaman localar da mı para getirmiyor.

yıllık 138 bin dolar olmasın o.inşallah yıllığıdır.

".....Siyah-beyazlı futbolcuların, tanesi 138 bin dolardan olan locaları üç seneliğine alarak..." x3 "...Aldıkları localarla inşaata toplamda 414 bin dolar katkı sağlamış olan...."
kaynak : http://www.ligtv.com.tr/haber/demba-ba-gonulleri-fethetti

haber diğer sitelerde de aynı.gerçi kopyala yapıştır basın ama.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2014, 00:22:13 manyak1903 ]

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Efe

loca almaları güzel haber ancak kafama şu takıldı.

3 senelik 3 loca 414 bin dolara mı satıyoruz.O zaman localar da mı para getirmiyor.

yıllık 138 bin dolar olmasın o.inşallah yıllığıdır.

".....Siyah-beyazlı futbolcuların, tanesi 138 bin dolardan olan locaları üç seneliğine alarak..." x3 "...Aldıkları localarla inşaata toplamda 414 bin dolar katkı sağlamış olan...."
kaynak : http://www.ligtv.com.tr/haber/demba-ba-gonulleri-fethetti

haber diğer sitelerde de aynı.gerçi kopyala yapıştır basın ama.

onlar en ucuzlarını almışlardır  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: