Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8336068 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Zeki abi eski açığın alçarak yükselmesi mimari açıdan güzel görünüyor ama sanki her köşe aynı seviye olsaydı daha iyi olurdu...
karar ver :alala:

Çevrimdışı quentine83

canlı yayın kamerasının yeri bence değişmez.bakmayın öyle kapanacakmış gibi görünmesine.en az 1-1.5 ay daha kapanmaz önümüz.çiçekler eski açıkta yavaşladı .bide göz yanılması baya bi mesafe var sanırım.mustafa nın fotolardan gördüğüm kadarıyla...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi Necmi

@CharlieChaplin eline sağlık. Arkadaşlar biraz absürd bir soru olabilir ama takip edemedim şu yeni açıktaki çelikler ne?
hımm  :alala: onları renkliler için yapıyoruz lazım olur dursun :D

Çevrimdışı asi_kartal

Arkadaşlar o kadar muhabbet sohbet ediyoruz mutlaka çizim işiyle uğraşan vardır koltuk yapısını ve sıra sayısını çok merak ediyorum acaba çalışma yapan var mı yada yapacak. Şöyle 3d model cinsinden  :bandit:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı ALDENYX

Sağlık olsun nediyelim bari kapasiteye izin versinler yoksa katliam çıkar ha  :s20:

biçok kişi 42 000 üstü beklerken 38 000 , 42 000 arası kalırsa şaşırmam...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi Necmi

canlı yayın kamerasının yeri bence değişmez.bakmayın öyle kapanacakmış gibi görünmesine.en az 1-1.5 ay daha kapanmaz önümüz.çiçekler eski açıkta yavaşladı .bide göz yanılması baya bi mesafe var sanırım.mustafa nın fotolardan gördüğüm kadarıyla...
ekim sonunda testere kirişleri dahil biter orası bir sıkıntı olmaz

Çevrimdışı ozan062

ozan senin canını sıkmayan bir şey varmı :alala:
orda bir eksiklik falan yok loca bir yerde bitecek tribün başlayacak bir sıkıntı yok orda sanki uydurma bir şey yapmışlar gibi konuşuyorsun
hatta yeni açığın balkonunun bu mesafeden başlaması daha estetik oluyor bence, elips olduğu için iki tane merkez nokta vardır açıları o merkezlere
göre almışlardır içinde bir akıcılık vardır locaların bittiği yerden başlasa kurala uymayacağı için rahatsız edici olurdu

valla abi ben bu konuda hayalkırıklıgına ugradım tabi yine geceğine gore yorum yapmak laızm bi bitsinde o zaman daha saglıklı olur
sen onu bunu bosverde abi hiç yazmıyon konser alanı yana toplantı yerini:D yoksa ?:D

Olimpiyatın milli takıma çevrilmiş hali miydi Salı günü gittiğimiz :kop::kop: Ben bizim stadda oynanmasını isterim milli maçların. Dünya alem görmüş olur stadımızı fena mı :bandit:

bu konuda katıyım valla,, yani milli takıma bizden oyuncu almıyor ama bizim stadımızı kullanıcak yokyaa:D  hele bu kişi terimse gecelim  :lol: gidicekler Lichtenstein a bile yenilcekler bunun reklamı sıkıntılı olur :icool:
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2014, 12:53:54 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı scape_bjk

valla abi ben bu konuda hayalkırıklıgına ugradım tabi yine geceğine gore yorum yapmak laızm bi bitsinde o zaman daha saglıklı olur
sen onu bunu bosverde abi hiç yazmıyon konser alanı yana toplantı yerini:D yoksa ?:D

bu konuda katıyım valla,, yani milli takıma bizden oyuncu almıyor ama bizim stadımızı kullanıcak yokyaa:D  hele bu kişi terimse gecelim  :lol: gidicekler Lichtenstein a bile yenilcekler bunun reklamı sıkıntılı olur :icool:
Benim gs'li bi arkadaş var sizin takıma bi gökhan gönül bide selçuk inan'ı koy milli takım olarak çıksınlar diyor :D

Çevrimdışı asi_kartal

Abi katliam çıkar katliam  :D Şaka bir yana neden izin verilmiyor açıkcası halen aklım almıyor. Fb stad çevresi çok kötü bizim her yerden dagılabiliyorsun sorun ne  ki acep
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı denizaydogdu

terim efendi stadımızı cok begenmiş aman eksik olsun,, birde demezmi bazı maçlarımızı ınonude oynayalım diye,, yahu bi gidin,, hem olimpiyatı milli takımlar için ozel stad haline ceviriyorsun hemde gelip bizim stadda maç oynamak istiyorsun,, bi gidin hiç samimi bulmuyorum,,

:akuma: :akuma: :s20:

zaten millli takım bizim stadda oynayamaz , nedeni ise ana sponsor turkcell , bu yuzden izin vermez ana sponsor
Kartal

Çevrimdışı ozan062

eveet bir haberdaha dustu ajanslara,,, akıllı yuz tanıma sistemi buna baya para yatırılacakmıs ve stadımıza bu sistemle girilecekmiş yani sabıkalılar giremeyecekmiş,, bu cok guzel bir uygulamada bu bir kartta gerektirebilir yarın oburgun yani habire yeni yeni maliyetler cıkabilir karsımıza,,,

Çevrimdışı Efe

42 bin seyirci koltugu kalsin ne guzel iste :icool: localar ve viplerle 46 bini asiyor :icool:

Topalam kapasite 42 bin olsa dahi harika bi stad kazaniyoruz keyfini cikarin :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı arda

zaten millli takım bizim stadda oynayamaz , nedeni ise ana sponsor turkcell , bu yuzden izin vermez ana sponsor

Çok yerinde tespit!  :claps:

Bu arada Necmi abi, şu çatı elektrik işlerini inceliyodum. Şeffaf fotovoltaik paneller geliştirilmiş Sharp yapmış sanırım. Ama şimdilik pahalı gibi duruyor. Yinede yapılamaz diye bi durum yok. Bekleyelim görelim ama anladığım kadarıyla o parlament mavisi paneller değil baya baya yarı saydam bişey. 500kWA üretecek diye eski haberler vardı ama bakalım. Pek sanmıyorum ama vodafone sponsor yinede belli olmaz. Olursa ne diyim destansı olur. Yeni besteye mutlaka amper volt artık bişeyler katmak gerekir :)
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Deniz

Demba BA,Olcay Şahan ve Cenk Tosun yeni staddan loca almış.helal olsun  :ok: :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Demba BA,Olcay Şahan ve Cenk Tosun yeni staddan loca almış.helal olsun  :ok: :ok:

HABERİ YAPANLARA PEK İNANASIM GELMİYOR AMA ALDIYSALAR HELAL OLSUN :)

Çevrimdışı arda

Kendi suyu, elektriği, kaplaması küfteki (Istanbul taşı) ortaokul çağlarında okurduk Türkiye kendi kendine yetebilen dünyadaki sayılı ülkelerden diye. Halk takımı Beşiktaş'a çok yakışacak. Inşallah
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı onrbrk

Alıntı
Milli takım bütün kulüplerin üzerindedir,Vodafone kalkıpta,ben stada Türk Milli takımını sokmam diyemez...

Çevrimdışı arda

eveet bir haberdaha dustu ajanslara,,, akıllı yuz tanıma sistemi buna baya para yatırılacakmıs ve stadımıza bu sistemle girilecekmiş yani sabıkalılar giremeyecekmiş,, bu cok guzel bir uygulamada bu bir kartta gerektirebilir yarın oburgun yani habire yeni yeni maliyetler cıkabilir karsımıza,,,

Bireysel dangalaklıkların yada takım yardırmış giderken tetikçilere meydan vermez topyekün seyirciye değil bireylere ceza verilirse muhteşem sistem olur. Yoksa çok gördük derbilerden önce bir anda şişe çakmak atan zibidileri. Onları durdurabilirse teknik açıdan, kanunen altyapısı da varsa bireysel cezaların valla 10 numara.

Çevrimdışı arda

Milli takım bütün kulüplerin üzerindedir,Vodafone kalkıpta,ben stada Türk Milli takımını sokmam diyemez...

Vodafone değil Türkcell. Vodafone niye istemesin süper reklam prestij, onlar için.

Çevrimdışı onrbrk

Alıntı
Vodafone değil Türkcell. Vodafone niye istemesin süper reklam prestij, onlar için.
Milli takıma ne turkcell birşey der,ne vodafone birşey der,nede Beşiktaş birşey der,inşallah çok kritik maçlar bu stadda oynanır,ülkemizin artık Avrupa şampiyonası ve Dünya kupasına gitmesi gerekiyor..

Çevrimdışı Salih A.

Milli takıma ne turkcell birşey der,ne vodafone birşey der,nede Beşiktaş birşey der,inşallah çok kritik maçlar bu stadda oynanır,ülkemizin artık Avrupa şampiyonası ve Dünya kupasına gitmesi gerekiyor..
aynen katılıyorum sonuçta orası Milli Takım istediği yerde maçını oynar ve de oynamalıdır hele ki zamanında milli takımın yerine maçlara çıkmış bir takımın stadın da milli takımın önemli maçlarını oynaması bence gurur ve övünçtür ayrıca vodafone bu tür şeylere karışmaz karışamazsa neticede stad bizim vodafone sadece sponsor
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2014, 13:32:01 saliharik ]
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ozan062

taraftara bir mesaj olmasın bu,, ee artık biz aldık sıra sizde gibisinden,,

Çevrimdışı arda

taraftara bir mesaj olmasın bu,, ee artık biz aldık sıra sizde gibisinden,,

Bizler inandık sizde inanın bizim için kombine Alıınn lalalaylaylay

Çevrimdışı sallapati

bildiğim kadarıyla futbolcular genelde alır loca kendi stadından.. fenerde kuyt meireles g.gönülün locası olması lazım..

bence bizim takımda Holosko loca almalı.. senelerce çok para kazandı Beşiktaştan.. Oynamadığı sezonlar oldu :D.

Olcay ve Cenk Tosun zaten iyi Beşiktaş taraftarııdır. Aileleri için almışlardır... Yabancılardan da bekliyoruz.

Ersanla Ozi birleşip 1 tane alsın..  İsmail Köybaşı Necip ve Pektemek de birleşip 1 tane alsınlar :D

Çevrimdışı Tolga

bildiğim kadarıyla futbolcular genelde alır loca kendi stadından.. fenerde kuyt meireles g.gönülün locası olması lazım..

bence bizim takımda Holosko loca almalı.. senelerce çok para kazandı Beşiktaştan.. Oynamadığı sezonlar oldu :D.

Olcay ve Cenk Tosun zaten iyi Beşiktaş taraftarııdır. Aileleri için almışlardır... Yabancılardan da bekliyoruz.

Ersanla Ozi birleşip 1 tane alsın..  İsmail Köybaşı Necip ve Pektemek de birleşip 1 tane alsınlar :D
holoskoya güldüm ama haklısın :evillol: :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: