Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335977 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

23.08.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı ozan062

hocam kaynak nedir

klübün içinden ahmet ates

simdiye kadarki bütün bilgiler ondan servis ediliyor
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı asi_kartal

kombine şimdiden 10.000 oldu tahminim 20.000 civarı olur bitmeye yakın
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı HollandaKartali

Yeni Açık tribününün balkon altında hiç mi loca olmayacak? Olmayacaksa eğer, Giriş-Çıkış haricindeki stada bakan bölümler ne için kullanılacak?

Çevrimdışı Efe

klübün içinden ahmet ates

simdiye kadarki bütün bilgiler ondan servis ediliyor

Tayfunda 9.200 falan ciksrmisti :) ahmet atesten az bi sapmayla tebrik ederiz 28 agustosa kadar 10 bini devirmeliyiz :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Numaralida iyi beton dokuldu su saate kadar bugun baska betonlama olacakmi bakalim eve bi gideyim inceleriz fotolardan belli olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı berk_bjk

Çevrimdışı CanEmre

gh.

Eski Açık

Yeni Açık

Kapalı

Numaralı

Genel

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı TØLGA

Yeni acik ustkat da beton olur bu aksam hazir gibi fotolarda tahtada vardi zaten :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı okansosa

eski açık böyle olacaksa görüntü açısından pek sorun yok ama bu animasyon ne olacağı belli olmaz yine
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2014, 21:52:35 okanmaden55 ]
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

Şımdi fotolara baktim yeni acikta bi kactane olarak meşhur tahtalar var gece baslayabilirlwr beton dokumune
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

yeni açıkta artık filiz bırakılmamış arka tarafta çünkü son kat burası. taraftarların ayağıyla basacağı yer betonlanıyor  :sevinc

Çevrimdışı Oktay

Şımdi fotolara baktim yeni acikta bi kactane olarak meşhur tahtalar var gece baslayabilirlwr beton dokumune

@Efe ''meşhur tahtalar'' dediğin beton taşmasın diye konan tahtalar , onlara isim koyda onlarında bir ismi olsun  :kop: :kop:

Çevrimdışı Yalçın

:s20: Yani simdi cok klise olacak ama; Obitas cok agirsin be patron. Resmen slow moving item modu. Cicekler senden sonra Eski Acik tribune baslamis, ust katin betonlarini cikmis; sen hala ikinci kati tamamlama pesindesin. Ben kafayi koyarim yine burada  :s20:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

:s20: Yani simdi cok klise olacak ama; Obitas cok agirsin be patron. Resmen slow moving item modu. Cicekler senden sonra Eski Acik tribune baslamis, ust katin betonlarini cikmis; sen hala ikinci kati tamamlama pesindesin. Ben kafayi koyarim yine burada  :s20:
Çiçekler eski açığa yeni açıktan 2 ay önce başladı.  Ve şunu da bilmelisin eski açık+kapalı=yeni açık

Çevrimdışı Yalçın

Çiçekler eski açığa yeni açıktan 2 ay önce başladı.  Ve şunu da bilmelisin eski açık+kapalı=yeni açık

Onceden baslamis ise o konuda geri alirim yazdiklarimi; kabul ederim. Fakat su iki kati varsayimina katilmiyorum. Her ne kadar hacim olarak genis olsa da islerini engelleyecek bir sorun varmiydi onlerinde? Onleri acikti, ve temel atip yukselmeleri icin bir engel yoktu. Yanlissam duzeltin lutfen.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Onceden baslamis ise o konuda geri alirim yazdiklarimi; kabul ederim. Fakat su iki kati varsayimina katilmiyorum. Her ne kadar hacim olarak genis olsa da islerini engelleyecek bir sorun varmiydi onlerinde? Onleri acikti, ve temel atip yukselmeleri icin bir engel yoktu. Yanlissam duzeltin lutfen.
Temel büyüklükleri bakımından kıyaslıyorum ben  :evillol:

Çevrimdışı Anıl

kombine şimdiden 10.000 oldu tahminim 20.000 civarı olur bitmeye yakın
Stadyum açıldığında şampiyon olup direk Şampiyon Ligi gruplarına katılmamızın da etkisiyle minimum 32-33 bin kombine satılmış olur :ok:

Çevrimdışı Anıl

Sonunda Obitaşta kaba olarak bir kısmı bitiriyor :kop::kop:

Çevrimdışı quentine83

bırakın  arkadaşlar çiçekleri obitaşı.işler iyi gitmeye başladı.hergün artık gözle görülür ilerleme kaydetmeye başladık.
yeni açık taraftarın ayak basacağı yer betonlanınca bide sütünlar oval olarak dönünce o zaman stad artık iyice belli edecek kendini.bu hızla en geç ocak başı yada sonu kaba full biter...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Yalçın

Temel büyüklükleri bakımından kıyaslıyorum ben  :evillol:

He  :bandit:

Sorry diyeyim o zaman  :evillol:

Suleyman Seba

Çevrimdışı kaankartal

en çokta eski açıktaki kolonları bekliyorum işte o zaman harika olacak  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop: :sevinc
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTAL !

eski açık şu şekilde mi olacak? biraz paint terk oldu ama
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2014, 22:42:32 mkilic7 ]

Etiketler: