Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8343496 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

adam uzaktan kumanda ile beton döküyor :D

:)) cok normal pompacının ozelliğidir bu
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

nerde buldun gs forumlarındamı :bandit: onlar bununla moral buluyorlar
eğer olimpiyatlara girseydik amerikan futboluna uygun bir stad yapacaktık yani tribünlerden biri büyük ihtimal yeni açık haraketli olacaktı
buda ciddi bir maliyet devlette bunu karşılayacaktı olimpiyat işi yatınca biz normal stadımızı yaptık devletlede bir işimiz kalmadı spor bakanı bas bas bağırıyor Beşiktaş kendi stadını kendi yapıyor diye Başkanımız açıklıyor devletin bir kuruş parası yok diye bunlara inanmıyorsunda gs forumunda yazılan bir yazıyamı inanıyorsun
devlet vermeye değil almaya bakıyor mesela arkadaki araziyide güya bize vermişlerdi bunuda söylediler hani nerde

:D ama abi su catılara konucak olan egerki olursa elektirk meselesi devlet desteğiyle olmak zorunda o konuda sivasta oncülük yapıyor adamlar sırf o meseleden doalyı türkyienin ilk ekolojik stadı yaptılar:)) bizimki onlara gore yerlerde surunuyor:((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

kapalı tribün ile eski açık tribünün birleştiği ilk bölüme testere kiriş tablası kurulmuş böylece eski açıkta 3 tane testere kiriş tablası kurulmuş oldu :)

Çevrimdışı ALDENYX

OBİTAŞ yeni açiği bitirip eski açiğa yardım edeceği söğleniyor doğrumudur ""aktar ismail..."" :evillol:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı arda

kapalı tribün ile eski açık tribünün birleştiği ilk bölüme testere kiriş tablası kurulmuş böylece eski açıkta 3 tane testere kiriş tablası kurulmuş oldu :)

Ayrıca kapalı son testerenin dibinden de bir iskele var o kısım duble oluyor. Mukavemeti artar Maşallah yani teknik olarak 4 diyebiliriz :)
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Serkan7738

Oyle mi  ? Bu enteresan  gelior iste bana .. Bunu  bilen  yok mu   ya da  edindigi tecrubelerden bizi aydinlatacka bir arkadas? Necmi abi olur  Sezgin olur mabet olur  ??

Benim bahsettiğim zaten sıfıra sıfır olması değil toprak üstüne asfalt dökülmeyecek orda demirli bir rampa temeli olacak onun üzerinde beton dökülecek

Çevrimdışı Efe

onu dun kuruyorlardi bugun bitmis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Eski acikta tabla ve testere kirisi yeni acikta tablaya beton dökümü olabilir bu gece 2 bolgede bitti gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı attila_metu

Efe selam,

Yeni açıkta 107. bloğun temele beton dökme işi bitti mi yoksa yarım mı?

Çevrimdışı Efe

Efe selam,

Yeni açıkta 107. bloğun temele beton dökme işi bitti mi yoksa yarım mı?
bitti zannediyorum tam orayimi denk geldi heralde geldi zaten bi donus bolumu kaldi artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu arada eski acik ustte iskeleler 4 ledi 4 iskele hazir testereler yapilabilir artik :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı attila_metu

bitti zannediyorum tam orayimi denk geldi heralde geldi zaten bi donus bolumu kaldi artik

Sağol Efe.

Çevrimdışı arda

Kapalı prekast çalışması bitti mi? yoksa öğle paydosuna girdiği için mi katladılar sarıkızı?
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı quentine83

bugün hiç prekast takılmadı mı fark göremedim de...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı yavvuzz

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı FARUK

Vodafone Arena İnşaatından Son Fotoğraflar (21 Ağustos 2014)

www.bjk.com.tr resmi sitesinden alıntıdır
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2014, 12:44:59 FARUK ]

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

resmi siteden çok geç açıldığından bu kadar atabildim
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Caner

Obitaş çıldırdı şampiyonluk istiyor.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı FARUK

Etiketler: