Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8342244 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı arda

Hocam orada yüksek alan yok ki bende isterim oradan fotoğraf çekmeyi.

Bezmi Alem Valide Sultan Camisinin hocasından izin alabilirsen mineraden bir foto harika olur  :super:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Efe

Obitas hem temeli hem tablayi betonladi  :ebebe: acayip isler oluyor çicekler numaralida temele basladi eski acikta calaismalar hizli ben bile yetisemiyorum 2 saatte neler oluyor neler :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta en ön kısımda bir kademe bırakılmış(öndeki ilk koltugun başladıgı yerde).araç giriş çıkışı için mi alçak orası yoksa proje demi vardı ??
Yeni acik ve numaralida mikser girisleri birakildi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta son temelleme icin demir örümü suruyor obitas bi kac gun icinde sadece dikine buyuyuyecek artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı arda

sarıkız önündeki ytongların taşınmasını bekliyor olabilir :)

Dediğin oldu hocam, sanırım şimdi prekastlara devam  :boxin:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Efe

Sıcak para girisi oldugu icin stadta calismalar cok hiz kazandi  bunun devami icin herkesi forma kombine ve passolig almaya davet ediyorum :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu arada eski acik ustteki alcalan kavisi kameradan artik gorebilirsiniz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Fotolardan gordugum kadariyla eski acik arka taraftda duzleme isleri yapiliyor bakalim oraya ne zaman grobeton atacaklat
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

eski açık köşenin ilk katını bitiren çiçekler acaba şimdi nereye geçecek.şu kamera önünü bi halletseydiler keşke .
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı mhmtkartal

herkese selamlar çatı 4 yada 7 metre mesafede olacak deniyor ama kimse kesin bir şey demedi uzun süredir kafamı kurcalıyor. Sizler kadar inşaat ile ilgili bilgim yok ama 7 metre büyük bir boşluk değil mi son olarak da artık biri çıkıp stad kapasitesi yapının şu anki hali ile zorlandığı takdirde en fazla 49-50-51 bin artık ne kadar olabiliyor desin bizde hayalimizi buna göre kuralım 41.903 olduğu yüzlerce kez dendi bu şekilde açılacak ama taraftarımız gerekli izinler alıdığında stad kapasitesinin ne kadar artabiliceğini bilsin yetkili ağızdan öğrenir inşallah biri ve bize açıklama fırsatı bulur MABET sana sesleniyorum tüm BEŞİKTAŞLILAR adına

Çevrimdışı ahmett.67

Sıcak para girisi oldugu icin stadta calismalar cok hiz kazandi  bunun devami icin herkesi forma kombine ve passolig almaya davet ediyorum :super:
Hocam sayende inşaatı naklen takip etmekteyiz, hem de açıklamalı olarak. :claps: Bunun için çok teşekkürler. Yukarıdaki dileğinize canı gönülden katılıyorum. Bu dilek ancak foruma yeni üyeler katıldıkça mümkün  olabilecek. Zaten forumdakiler şimdiye dek kombine ve forma olayına çoktan girmişlerdir. :)

Çevrimdışı mcgray

yeni açık üst testere kirişleri çok zaman alır mı sizce ? malum daha farklı diğer kirişlere göre ?

Daha fazla boyut ve yük de var işin içinde , yeni açıktaki işi uzatır diye korkuyorum
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2014, 14:41:54 mcgray ]

Çevrimdışı capo di capi

BJK dergisini de unutmayalım. Önümüzde ki sayı Süleyman Seba'ya geniş yer ayrılır. Tam arşivlik. Rekor satış bekliyorum eylül sayısı için.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Necmi

herkese selamlar çatı 4 yada 7 metre mesafede olacak deniyor ama kimse kesin bir şey demedi uzun süredir kafamı kurcalıyor. Sizler kadar inşaat ile ilgili bilgim yok ama 7 metre büyük bir boşluk değil mi son olarak da artık biri çıkıp stad kapasitesi yapının şu anki hali ile zorlandığı takdirde en fazla 49-50-51 bin artık ne kadar olabiliyor desin bizde hayalimizi buna göre kuralım 41.903 olduğu yüzlerce kez dendi bu şekilde açılacak ama taraftarımız gerekli izinler alıdığında stad kapasitesinin ne kadar artabiliceğini bilsin yetkili ağızdan öğrenir inşallah biri ve bize açıklama fırsatı bulur MABET sana sesleniyorum tüm BEŞİKTAŞLILAR adına
o senin resmi açıklama dediğin şey yapıldığı günün ertesi devletin resmi görevlileri gelir stada ellerinde mahkeme kararı stadı traşlatmaya
size şaka geliyor galiba o stadın yapılmasını isteyen bizden başka kimse yok bir tersilik olsunda durduralım diye aportta bekleyen bir dünya
insan var o stad hiçte kolay yapılmıyor resmi açıklama belli devletin izin verdiği 41903

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

BJK dergisini de unutmayalım. Önümüzde ki sayı Süleyman Seba'ya geniş yer ayrılır. Tam arşivlik. Rekor satış bekliyorum eylül sayısı için.
Klubu takdir ettim başkan resmen saldırıyor dun aradılar dergiye abone yaptılar :) arsenal maçından giriyor satış temsilcisi. dergiyi aldım bugun aradılar bir heidye paketi var içinde forma kupa tablo vs. satacaklardı param yetmedi
(360 tl 9 taksit), para olunca inşaat ta hızlı ilerliyor başkan akıllı vesselam arsenal maçının gazıyla ne topladık topladık diyor  :evillol: :evillol: :evillol: bu arada süleyman seba ile ilgili özel bir sayı (dergi) çıkaracaklarmış
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Efe

Hocam sayende inşaatı naklen takip etmekteyiz, hem de açıklamalı olarak. :claps: Bunun için çok teşekkürler. Yukarıdaki dileğinize canı gönülden katılıyorum. Bu dilek ancak foruma yeni üyeler katıldıkça mümkün  olabilecek. Zaten forumdakiler şimdiye dek kombine ve forma olayına çoktan girmişlerdir. :)
bir cok kiside yeni forma yok kombine olarakta belli kisiler aldi tabiki herkes kombine alamaz ama herkes forma alabilir tabi durumu olmayanlar haric 129 tl feda demeli herkes teşekkut ederim bu arada :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Klubu takdir ettim başkan resmen saldırıyor dun aradılar dergiye abone yaptılar :) arsenal maçından giriyor satış temsilcisi. dergiyi aldım bugun aradılar bir heidye paketi var içinde forma kupa tablo vs. satacaklardı param yetmedi
(360 tl 9 taksit), para olunca inşaat ta hızlı ilerliyor başkan akıllı vesselam arsenal maçının gazıyla ne topladık topladık diyor  :evillol: :evillol: :evillol: bu arada süleyman seba ile ilgili özel bir sayı (dergi) çıkaracaklarmış

Mesajı dergi basliğınada yazarsaniz alacaklar icin bilgilendirici olabilir :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Mesajı dergi basliğınada yazarsaniz alacaklar icin bilgilendirici olabilir :ok:
bence yazmayayım çok ısrarcılar belki alacak olanda kaçar  (telefonu açmaz) :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: şaka bi yana para = inşaat hızı (inşaatı nasıl hızlandırdırlar farkına vardım son 2 günde)
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı UU1903

Stadin koridorlarindan birine (muzenin ici yada karsisi olabilir) 5mx20m 100 metrekarelik bir duvar olusturup bu duvarin her bir tuglasina 500tl yada 1000tl karsiligi taraftarlarin ismi yazdirilamaz mi? Tahmini hesap 5000 tugladan 5 milyon tl gibi bir miktar kazanilabilir. Tabiki 1000tl verecek 5000 kisi bulmak zor ama oldugu kadar 500 kisi bile yazdirsa 500 bin tl eder.
Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Yeter!

Çevrimdışı ACAB1903

Stadin koridorlarindan birine (muzenin ici yada karsisi olabilir) 5mx20m 100 metrekarelik bir duvar olusturup bu duvarin her bir tuglasina 500tl yada 1000tl karsiligi taraftarlarin ismi yazdirilamaz mi? Tahmini hesap 5000 tugladan 5 milyon tl gibi bir miktar kazanilabilir. Tabiki 1000tl verecek 5000 kisi bulmak zor ama oldugu kadar 500 kisi bile yazdirsa 500 bin tl eder.

Beşiktaş Gelişim Grubu olarak 1,5 sene önce bu düşünce kapsamlı bir şekilde projelendirilerek direk başkana sunuldu. Ama başkan uygun görmedi. Bunun gibi daha 10 proje vardı dosyada..

Çevrimdışı Efe

Bu aydan bugun haric daha 10 gun var bu 10 gunde neler olur neler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALDENYX

Bu aydan bugun haric daha 10 gun var bu 10 gunde neler olur neler

OBİTAŞİN neler yapacağini hayal bile edemiyorum aynı gayreti diğer emekçi çiçeklerde de bekliyoruz.... :evillol:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Caner

Şu hemen kamera önündeki eski açık son kat ne zaman yapılmaya başlanacak acaba?

OBİTAŞİN neler yapacağini hayal bile edemiyorum aynı gayreti diğer emekçi çiçeklerde de bekliyoruz.... :evillol:
Kesinlikle  :ok:

Çevrimdışı FARUK

obitaşın neler yapacağını hayal edebilmek adına :D
sütunların arkasındaki kısmı makete uygun şekilde paintte yapmaya çalıştım
çizdiğim yerin arkası maketteki gibi tüm katlar çıkılacak tabiki o köprülü yapının anlaşılması merdivenin yeri açısından çizdim

Etiketler: