Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8341929 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı manyak1903

benim uykum geldi size iyi geceler :by2:
iyi geceler , rüyanda bir bahçeye girersen ÇİÇEKLER gör , ayağın takılırsa bil ki ObiTAŞ.

bu soğukluktan sonra  uyku girerse artık :D

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı HollandaKartali

nerde buldun gs forumlarındamı :bandit: onlar bununla moral buluyorlar
eğer olimpiyatlara girseydik amerikan futboluna uygun bir stad yapacaktık yani tribünlerden biri büyük ihtimal yeni açık haraketli olacaktı
buda ciddi bir maliyet devlette bunu karşılayacaktı olimpiyat işi yatınca biz normal stadımızı yaptık devletlede bir işimiz kalmadı spor bakanı bas bas bağırıyor Beşiktaş kendi stadını kendi yapıyor diye Başkanımız açıklıyor devletin bir kuruş parası yok diye bunlara inanmıyorsunda gs forumunda yazılan bir yazıyamı inanıyorsun
devlet vermeye değil almaya bakıyor mesela arkadaki araziyide güya bize vermişlerdi bunuda söylediler hani nerde

Haha benim birşeye inandığım yok. Internette denk geldim, burada bilen biri vardır diye sordum.  :)  Uzun zamandır merak ettiğim birşeyi sorayım müsadenle. Yazı yazarken neden nokta, virgül ve başharf gibi işaretleri kullanıp doğru düzgün cümle kurmuyorsunuz? Çok yaygın olduğu için soruyorum, yanlış anlamayın.

Çevrimdışı murat

Ben projede şu an yapılan kadarını biliyorum sanırım 3.10 kodu buda ilk kat demektir yani şu anki rampanın yapıldığı kat
ve o projede bu rampa görünmüyor  :alala:
senin bilmemeni hadi anladım diyelim  stadın müteahhiti dahi yok diyorsa ve şimdi giriş çıkış yapılıyorsa muhakkak bir değişiklik oldu yada vardı da başka birşey için çalışıldı ama başarılı olunamadı.

Çevrimdışı murat

Haha benim birşeye inandığım yok. Internette denk geldim, burada bilen biri vardır diye sordum.  :)  Uzun zamandır merak ettiğim birşeyi sorayım müsadenle. Yazı yazarken neden nokta, virgül ve başharf gibi işaretleri kullanıp doğru düzgün cümle kurmuyorsunuz? Çok yaygın olduğu için soruyorum, yanlış anlamayın.
alınılacak birşey yok.necmi abiyi şahsen tanısan kırıcı bir şekilde konuşmadığını ,espri ile yanıt verdiğini anlardın.

Çevrimdışı murat

"en büyük özellik sesi emip boğmaması ve yansıtabilmesi akustik açıdan mükemmelmiş"
" çatıda kullanılan malzeme direk bu iş için geliştirilmiş bir ürünmüş en son teknoloji"

şu 2 cümle inşallah gerçek olur.
stad ufak bir testten geçti.3-5 bin kişi çatısız bir şekilde belkide 1000 kişilk bir grup olumlu sonuç aldı.bunu üstüne bir çatı ve 35 bin kişi daha eklediğimizde kendi gürültümüzden kendimiz korkabiliriz.

Çevrimdışı HollandaKartali

alınılacak birşey yok.necmi abiyi şahsen tanısan kırıcı bir şekilde konuşmadığını ,espri ile yanıt verdiğini anlardın.

Alınmadım ki zaten.

Çevrimdışı murat

Alınmadım ki zaten.
ben yanlış anladım o zaman. :D bilmediğiniz bir konu olursa tabiki soracaksınız.bu konuda konuşuldu daha önce ama bu forumda konuşulmadı hiç.daha önceki forumlarda gs li fanboylar kendilerini tatmin için sıkça bunu ortaya atarlardı ve cevaplarını da alırlardı :evillol:

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

@MURAT ve @Necmi abiler projede başından beridir bahsettiğiniz yerde rampalar vardı zaten mavi dikdörtgen içine aldığım yere bakın. :)

Çevrimdışı mduru

Bu yeni açıkta beton hiç durmuyacak mı şu an iki yerde beton atıyorlar
biri çift yüz perde diğeri arkada pompanın sadece ucu görünüyor
 :claps:

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Herkese  gunaydiiin... Tum  stad  emekcilerine de...  Nihayet  BJK dergisi Eylul sayisi icin Efsane Baskan Suleyman agabey hakkindaki yazimi bitirip  gonderdim, cok mutlu bir  sabah benim icin zira zor  bir yaziydi nereden baslayip nasil biter bilemedim soylenecek  cok sey vardi ...
Simdiii  iki sorum var  ..
1incisi; orta duvar eski acik  tamamen bittikten sonra mi yikilir ??  :alala:
2ncisi; eski acik kapali tarafindaki  rampa tamamen hafriyati alinip  beton dokulerek mi yapilir  yoksa ustune asfalt  vs kaplanarak mi  duzenlenecek ??
Simdiden  cevaplayacak  arkadasa  tesekkur ederim
Herkese  hayirli gunler olsun

Yorgo

Çevrimdışı Serkan7738

Herkese  gunaydiiin... Tum  stad  emekcilerine de...  Nihayet  BJK dergisi Eylul sayisi icin Efsane Baskan Suleyman agabey hakkindaki yazimi bitirip  gonderdim, cok mutlu bir  sabah benim icin zira zor  bir yaziydi nereden baslayip nasil biter bilemedim soylenecek  cok sey vardi ...
Simdiii  iki sorum var  ..
1incisi; orta duvar eski acik  tamamen bittikten sonra mi yikilir ??  :alala:
2ncisi; eski acik kapali tarafindaki  rampa tamamen hafriyati alinip  beton dokulerek mi yapilir  yoksa ustune asfalt  vs kaplanarak mi  duzenlenecek ??
Simdiden  cevaplayacak  arkadasa  tesekkur ederim
Herkese  hayirli gunler olsun

Eski açık numaralı tarafından bahsediyorsunuz sanırım tamamen sıfırlanıp beton dökülerek yapılacak toprağın rampayı tutması mümkün değil

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Kapalı prekastlar için yeni vinç gelmiş galiba baya uzuyor.  ÜStelik uzadığı zaman rengi sarıydı şimdi siyah varmı benden başka dikkatini çeken ?

Kapalı prekastlar için yeni vinç gelmiş galiba baya uzuyor.  ÜStelik uzadığı zaman rengi sarıydı şimdi siyah varmı benden başka dikkatini çeken ?
Benim dikkatimi çekmemişti. Hayırlı olsun inşallah artık hızlanırlar.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Benim dikkatimi çekmemişti. Hayırlı olsun inşallah artık hızlanırlar.

Şimdi sarı oldu rengi  :D Ama baya uzuyor farkettin mi abi ?

Eski açık numaralı tarafından bahsediyorsunuz sanırım tamamen sıfırlanıp beton dökülerek yapılacak toprağın rampayı tutması mümkün değil
Ben de oyle tahmin yurtuyordum ancak  gecenlerde  buna benzer  bir yorum okudugumuhatirliyorum o yuzden bir kez daha sorma ihtiyaci hissettim.. Tekrar tesekkurler  dostum bana sen  dersen  cok sevinirim burada ayri gayri yok  ;)
Yorgo

Çevrimdışı TØLGA

Ben de oyle tahmin yurtuyordum ancak  gecenlerde  buna benzer  bir yorum okudugumuhatirliyorum o yuzden bir kez daha sorma ihtiyaci hissettim.. Tekrar tesekkurler  dostum bana sen  dersen  cok sevinirim burada ayri gayri yok  ;)
yanlış hatırlamıyorsam mabet abi :D adını bilmiom ondan öyle diyorum rampa tam olarak alınmıcak dedi traşlanıcak
onun üzerine işlem yapılıcak eski açıkdaki duvarda kasım gibi yıkılıcak yanılmıosam :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı mduru

o bizim sarı kız yeni gelen bir vinç yok
şimdiye kadar hiç bu kadar uzamamıştı ondan birden karıştırdın herhalde

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

o bizim sarı kız yeni gelen bir vinç yok
şimdiye kadar hiç bu kadar uzamamıştı ondan birden karıştırdın herhalde

olabilir hakikaten baya uzadı.

Çevrimdışı murat

@MURAT ve @Necmi abiler projede başından beridir bahsettiğiniz yerde rampalar vardı zaten mavi dikdörtgen içine aldığım yere bakın. :)
necmi abi görmemiş, müteahhhit yok diyor ,sen baştan itibaren vardı diyorsun .  :alala:

yanlış hatırlamıyorsam mabet abi :D adını bilmiom ondan öyle diyorum rampa tam olarak alınmıcak dedi traşlanıcak
onun üzerine işlem yapılıcak eski açıkdaki duvarda kasım gibi yıkılıcak yanılmıosam :ebebe:
Oyle mi  ? Bu enteresan  gelior iste bana .. Bunu  bilen  yok mu   ya da  edindigi tecrubelerden bizi aydinlatacka bir arkadas? Necmi abi olur  Sezgin olur mabet olur  ??
Yorgo

Çevrimdışı quentine83

olabilir hakikaten baya uzadı.

musti sende benim gibi prekast çısın.ilk baktıgım yer prekastlar kamerayı açar açmaz...
İsmet Yarkın ONUR

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

musti sende benim gibi prekast çısın.ilk baktıgım yer prekastlar kamerayı açar açmaz...

Aynen hocam şu kapalıyı görmek istiyorum artık  :)

krm1903

• Ziyaretçi

o vinç yeni açığın demir kalıplarını koymuyormuydu
ben öyle görmüştüm

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yeni bir vinç var evet, eskisi yeni açıkta çalıştı dün.

Çevrimdışı ozan062

otoparkın nesini gizleyecekler zaten otopark izinli bir şeydi tam tersi tribün altına izin yoktu o projeler direk uygulama projesiydi
ve inşaatı o projelerle yaptılar her yer projeye uyuyorda birtek yeni açık arkasımı uymuyor besbelliki arkada gizlenen bir şeyler vardı olmadı otoparka çevirdiler
projede araçların park yerleri bile net belli ama yeni açık arkasında bir sürü depo depo diye geçtikleri yer vardı ikinci katta resmen masaları koymuşlar yiyecek alanı vardı artık bunların hiç biri yok yerine otopark yapıldı ve ben bunu defalarca sordum bir yanlışlık var otoparkı nasıl olurda takım otobüsleriyle aynı girişe verilir
otoparkın girişinin yeni açık tarafında olması lazım diye ve bana kesinlikle yeni açıkta araç girişi yok dendi tek giriş eski açık numaralı arası dendi zaten o şekilde yapılması sıkıntıydı polis takım otobüsleri gelirken kapatacak orayı peki loca müşterini otoparka nasıl sokacaksın uygulanabilirliği olmayan bir şeydi

ahbee cok uzuldum be abi simdi,, birsürü planlar yapıyorduk onlar bunlar olur diye vallahi su izini vermeyen burokrasiye binlerce laf soyleyesim geliyor pekii sonradan değişebilirmi sence bu durum?? yani yapıldıktan sonra?
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2014, 11:04:24 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Etiketler: