Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8345533 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı FARUK

@aktar_ismail obitaş yeni temel dökülen yere hemen 2 tane kolon yerleştirmiş maşallah bune hız  :super:

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar twitter hesabimdan fotoğraf paylastim ekleyebilenlet buraya atarsa sevinirim @mehmetgelir1  :icool: :)
mehmet gelir hesabı sanamı ait :)
emeğine sağlık güzel resimler :ok:

Çevrimdışı ADEM ARSLAN

özetlemek gerekirse
prekast çalışmaları devam ediyor 3 parça yerleştirilmiş

eski açıkta sütunların kalıplanması devam ediyor, arkada 3. kat için kalıp çalışması devam ediyor, numaralı köşe dönüşünde 1. kat kalıbı ve ve hazırlanan testerelerin demirlenme işlemi bitmek üzere

yeni açıkta çelik desteklerin testere kiriş için olan kısımların montajına başlandı 2 adet takılmış durumda buranın arkasında son kat tablası için demir örme devam ediyor
yeni açık arka rampa kenarında 1. kat için bir kısım tabla betona hazır halde
1200m3 lük temel betonu dökümü yarılanmış durumda
yeni açık numaralı dönüşte tüm kolonlar dikilmiş durumda kalıp için beklemede
yeni açık arkada 1. kat tabla betonu dökülen yerdeki 3 oval kolon kalıplanmış durumda buranın ön kısmında 2 oval kolon arası 1. kat iskele kurumuna başlanmış
numaralı dönüşte son kalan temel için ilk demirler konmuş

numaralıda 1. kat tablası için kalıp çalışması genişleyerek devam ediyor
aynı bölge de demir örme işlemleri deva ediyor
eski açık tarafında grobeton atılan yerde izolasyon devam ediyor.
numaralı vinci önündeki testere kirişlerinin olduğu belge temel seviyesine kadar betonlanmış
numaralıda temel atılan yerde tüm kolon ve çift yüz perde işlemleri  tamamlanmış görünüyor

BİLGİİÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER EMEGİNE SAGLIK
A-DEM BA BA

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 20 Ağustos 2014, 17:11:53
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Evet Necmi abi bana ait bu bi kac gün fotograflayacagim nasipse :)  :icool: :) mustafa aksam ben sabah giderim ..

Çevrimdışı siyah-1903

fotolar için teşekkürler, obitaş çılgın atmış  :ok:
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Oktay

@aktar_ismail obitaş yeni temel dökülen yere hemen 2 tane kolon yerleştirmiş maşallah bune hız  :super:

gerçekten sen yazınca geri gittimn fotoya bidaha baktım harbidende  iki tane kolon dikmiş :icool: :icool:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Obitaş hem kalite hem hızın tek adresi oldu  :claps:

Çevrimdışı FARUK

gerçekten sen yazınca geri gittimn fotoya bidaha baktım harbidende  iki tane kolon dikmiş :icool: :icool:

2 haftadır çok planlı ve hızlı gidiyorlar helal olsun

Çevrimdışı Furkan Sarper

http://besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=2.0;attach=10457;image

İki fıskirtici arasindan arka tarafa gecmek icin bosluk birakmislar.eski acikta oldugu gibi yapilcak arka tarafta betonlamalar

Çevrimdışı izorlu85

http://besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=2.0;attach=10457;image

İki fıskirtici arasindan arka tarafa gecmek icin bosluk birakmislar.eski acikta oldugu gibi yapilcak arka tarafta betonlamalar

Fışkırtıcılar bir birine dolaşmış gibi görünüyor  :kop: :kop:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Efe

1 saat bakmadim fotolar inmis izolasyon her yere yapiliyor ama bolum bolum yarim yarim degil bazo bolgelerde acele isler gerektigi icin yapilmadi once ki imalatlarda ama oncelik gerektiren isler cok cok onemliydi :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ekesicil

isaretledigim yer tuhaf degilmi?

önde kalan yerle arkadakini nasil birlestircekler, arkada kalan bölümü niye önde degilde böyle localarla bitisik yaptilar?

Çevrimdışı mduru

birleşmeyecek ki o iki sıra loca katının hizasında olacak sonra uzatma var
mustafa foto çekerken orayı çaprazdan çekerse görürüz orada o ikinci sıranın prekastları birleştirmek için yan tarafta çıkıntı koymuş olmaları lazım fotolardan inceleriz
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2014, 18:17:20 mduru ]

Çevrimdışı arda

isaretledigim yer tuhaf degilmi?

önde kalan yerle arkadakini nasil birlestircekler, arkada kalan bölümü niye önde degilde böyle localarla bitisik yaptilar?

Hakkaten o loca çok kral yerde taraftarla içi içe satılmadıysa hemen alayım :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Kesh

Arkadaşlar vodafone arena ile gs ve fb'nin stad yükseklikleri ne kadar bilen var mı?

:) inşaatta hız ve kalite kavramı bizden sorulur.   :ok:

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı mduru

onu bilmiyorum mabet cevap verir ona herhalde

Çevrimdışı arda

Aslında yeni açığa yapılacaktı localar hatta en üst kat çatının dibi localar olacaktı boğaz manzaralı satacaktın daire fiyatına :) neyse konuyu dağatmayayım. Çok hızldandı çok güzel gidiyor işler. Herkesin eline sağlık

Çevrimdışı Hakan Başarslan

@Hakan Başarslan abicim hoşgeldin. Forumda sen wow'daki gibi sık göremiyoruz, özlettin kendini.

Teşekkür ederim... Evet fazla katkım olmuyor belkide sohbetlere ve yorumlara ama buradan hiç uzaklaşmıyorum devamlı buradayım...

Çevrimiçi Necmi

Teşekkür ederim... Evet fazla katkım olmuyor belkide sohbetlere ve yorumlara ama buradan hiç uzaklaşmıyorum devamlı buradayım...
varlığın bile katkıdır :tabe:
bende diyorum burayı sevmedi paylaşım yapmıyor yoksa üyeler içinde online görüyorum :)

Çevrimiçi Necmi

:claps: aynen öyle Mustafa  :ok:
avatarında Vodafone arena önünde resim çektiren bir uzaylıya benziyorsun :evillol:

Etiketler: