Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8345998 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Bugün inşallah bi aksilik olmazsa resimlerde çok detay göreceğiz diye düşünüyorum. :)

Kesinlikle dun ve bugunku calismlar iyi duzeyde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmett.67

slmlar arkadaşlar.dün maçtaydım güney tribününde.olimpiyat stadı futbol için değil hatta olimpiyatlar için bile yapılmış bir stad değil.şu maç vodafone arenada olsaydı akustikle inanın arsenal için maç çok daha zor geçerdi.
İşte bu yüzden , klube para kazandırmak için, almayanlara kombine ve forma aldıracağız ki, inşaat hızlansın ve  vodafone arena bir an önce maç oynanır hale gelsin.

Çevrimdışı melofaz

Eski acık kapalı köşede üst testere kirişlerini ne zmn yapmaya başlarlar acaba :alala:
Mum Olmak Kolay Degildir..Işık Saçmak İçin Önce Yanmak Gerekir...

Çevrimdışı Volkan Başaran

Ya besiktasarena ve Yasaklı Link yazılarını bence kaldırmayı düşünün arkadaşlar.

Bırakın alan alsın ya. O onun terbiyesizliğidir..

Çok itici duruyor diyeyim..

Ve çok ilerde bu resimler arşiv olduğunda kimse bu ortadaki yazıları sevmeyecek bunu düşünün bence..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Altuğ

Ya besiktasarena ve Yasaklı Link yazılarını bence kaldırmayı düşünün arkadaşlar.

Ve çok ilerde bu resimler arşiv olduğunda kimse bu ortadaki yazıları sevmeyecek bunu düşünün bence..

İstediğimiz zaman kaldırabiliyoruz kaldırdığımızda varolan fotoğraflar üzerinden de gidiyor (siteye yüklenenlerde.) Saatlerce orta ter döken insanlara haksızlık olmasın diye yapıyoruz malesef bizde istemezdik böyle birşey yapmayı @NoPasaran ama Stad inşaatı bittiği zaman kaldıracağız.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Arşiv bende duruyor pc de  :)

Çevrimdışı Efe

Eski acık kapalı köşede üst testere kirişlerini ne zmn yapmaya başlarlar acaba :alala:

Çalışmalar numaralıya kaydigi icin eski acik ustte suan icin yavaslar bi zaman sonra tekrar dan hizlanacaktir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu arada numarali ve yeni acikta toplam 3 fışkırtıcı ile beton suruyor yeni acikta baslangici kacirmistim gece mactan dolayi bugun gece saatlerinde biter buyuk ihtimal
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

@Efe yeni açık köşedeki sarı vinç napıyor ???

Çevrimdışı ahmet türken

şu eski açıktaki rampa kalkınca nasıl girilecek stada, yada rampa kalkmadan inşaat nasıl bitecek hala aklım almıyor. Bir bilen varsa lütfen süreç konusunda aydınlatsın

Çevrimdışı ZEKI

şu eski açıktaki rampa kalkınca nasıl girilecek stada, yada rampa kalkmadan inşaat nasıl bitecek hala aklım almıyor. Bir bilen varsa lütfen süreç konusunda aydınlatsın
yeni acikta rampa yapiliyor otopark icin goruyorsunuz
4 katli olacak onun bitmesini beklemek gerekecek. kaldiki eski aciktaki rampanin 1 gunluk isi var. Ben oyle biliyorum
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2014, 12:00:03 ZEKI ]

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Hocam kaldırmaya gerek yok çünkü bu fotoğrafları çeken arkadaşlar emek harcıyor,vakit harcıyor kimse kimsenin emeğini çalıp kendi reklamını yapamaz o yüzden fotoğraflarda yazı olması iyidir ayrıca en rahatsız edilmeyecek şekilde kondu.

Çevrimdışı FARUK

1 saat önce ...
bu yeni gelen vinç nedir?

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

1 saat önce ...
bu yeni gelen vinç nedir?

Bende merak ettim Faruk o vinci ne için geldi acaba.

Çevrimdışı A.Ozkul

Bende merak ettim Faruk o vinci ne için geldi acaba.

Mustafa hocam yanlış anlamadıysam yeni açıkta çelik desteklerin son parçalarını monte ediyorlar. Resimle anlatmaya çalıştım mavi olan kısım

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Sedat_BJK

İstediğimiz zaman kaldırabiliyoruz kaldırdığımızda varolan fotoğraflar üzerinden de gidiyor (siteye yüklenenlerde.) Saatlerce orta ter döken insanlara haksızlık olmasın diye yapıyoruz malesef bizde istemezdik böyle birşey yapmayı @NoPasaran ama Stad inşaatı bittiği zaman kaldıracağız.
tabiki emege saygi olsun tabiki onlem alinsin ama filigran tam ortali olmasa olur mu? Varimiz yogumuz bu resimler, Allah razi olsun cekenlerden....
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mustafa hocam yanlış anlamadıysam yeni açıkta çelik desteklerin son parçalarını monte ediyorlar. Resimle anlatmaya çalıştım mavi olan kısım

Olabilir hocam emeğine sağlık  :ok:

Çevrimdışı FARUK

tabiki emege saygi olsun tabiki onlem alinsin ama filigran tam ortali olmasa olur mu? Varimiz yogumuz bu resimler, Allah razi olsun cekenlerden....

hocam sağolsun mustafa daha önce hiç koymuyordu zaten sonra kenara iliştirdi ama altta kenarda olunca her türlü kapatıp kullanıyorlar bu en iyisi benim düşüncem

Çevrimdışı Erçin

her şey iyi güzelde vallahi şaşı olacam gözüm sulanıyor şu inşaatı izleyeceğim diye.

ayıptır abi böyle bir kamera, bence hiç bir şekilde hiçbir şey bahane olamaz bu berbat kamerayla ilgili.

kötü anadolu kulüpleri bile ne kadar net ne kadar güzel açılarla izledi izliyor.

kesinlikle katılıyorum..

birde 720p demezlermi yayın için  :ebebe:

koskoca vodafone bi kamera işini beceremedi..

Çevrimdışı quentine83

şuan muazzam bi kalabalık var inşaat alanında...maşallah diyelim.bu gün baya bi farklılık olacak sanırım fotolarda .musti bu gün gidecek misin kardeşim ??
İsmet Yarkın ONUR

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

şuan muazzam bi kalabalık var inşaat alanında...maşallah diyelim.bu gün baya bi farklılık olacak sanırım fotolarda .musti bu gün gidecek misin kardeşim ??
inşallah aksilik olmazsa gideceğim. Yeni açıkta kocaman bir demir görüyorum sanki testere kiriş demiri mi acaba.

Çevrimdışı Deniz Sezgün

inşallah aksilik olmazsa gideceğim. Yeni açıkta kocaman bir demir görüyorum sanki testere kiriş demiri mi acaba.
Aynen abicim testere kirişleri baya zahmetli olacak belli. Bu arada numaralı temelde izolasyonda başlamış :)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

mustafa kardesimizin sitesinden bak en iyisi resimlere, orda bukadar kötü degil, hic göze batmiyor.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Etiketler: