Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8355475 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

eski açıkta prekast için hazırlıklar başlamış

Çevrimdışı ozan062

iki gündür kongre dışı konuşman varmı :alala: hiç dikkatimi çekmedi :D

:dry:  :tabe:

:))

o zaman soyle bir calısma paylasayım:))

sutunların alanı daha buyuk ama ben ugrasamadım boyle yaptım))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Deniz Sezgün

yeni açıkta atılan tabla betonunu çok merak ediyorum yağmur görünüyor ama bugün resim gelirmi acaba
Hocam dört sayfa geride merak ettiğin fotoyu Oktay hocam paylaştı bi bak istersen. Sakinleşiyor insan :)

Çevrimdışı melofaz

eski açıkta prekast için hazırlıklar başlamış
İste bu guzel haber merak ediyordum köşeler nasıl olcak diye  :ok:
Mum Olmak Kolay Degildir..Işık Saçmak İçin Önce Yanmak Gerekir...

Çevrimdışı Serkan7738

Hocam dört sayfa geride merak ettiğin fotoyu Oktay hocam paylaştı bi bak istersen. Sakinleşiyor insan :)

Eywallah hocam :ebebe:

Çevrimdışı melofaz

Birde bu prekastların birleştigi yerlerde nasıl bir işlem uygulanacak boşlukları betonla mı kapatacaklar yoksa ozel bir karışımı mı var?
Mum Olmak Kolay Degildir..Işık Saçmak İçin Önce Yanmak Gerekir...

Çevrimdışı ozan062

obitaslılara gelsin,, hakikaten bunu ozellikle dun kaydettim bunu tamamıyla yeni acık sizlere sunulmus durumda valla efsane

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Efe

Eski aciga gececek anlasilan sari kiz buyuk vincte kapali uste devam edecek heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yldrmaydn

kapalıda ilk takılan test koltukları hariç bir kısma daha koltuk takılmış. orada da ortadakiler beyaz yandakiler siyah. niye takılmış acaba onlar?
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı fthkzgn

Arşivciler için gelsin bu resimde farklı bir açıdan.

raif_junior burası tem stüdyoları değil mi :ok:
SEVİNMEK İÇİN, SEVMEDİK...

Çevrimdışı happy_

Ankara'da yaşadığım için @bjk_mabet ile tanışma fırsatım olmadı ama izninizle kendisiyle ilgili bir gözlemimi paylaşmak istiyorum.

Kendisini bu yılın başında wow'da ilk paylaşımlarından bu yana takip ediyorum. Hepimizin merakla takip ettiği Vodafone Arena Projesinin içinde yer alan ve oldukça yetkili olmasına rağmen bu denli mütevazi birisiyle doğrudan iletişim kurabiliyor olmak hepimizi heyecanlandırmıştı. Bunca zamandır forumları takip eden bizler gereğinden fazla sır perdesiyle örtülü olarak yürütülen stadyum projesinden bilmediğimiz şeyler öğreneceğiz diye umutlanıp, mutlu olduk. Hayalimizde bir stada ilişkin ne beklentimiz varsa hepsini Vodafone Arena'ya yedirmeye çalıştık. 360 Derece scoreboard, teleskobik tribünler, gerektiğinde konser alanına dönüşebilen kayan zemin, yüksek kapasite, şeffaf çatı ve daha nice şey... Bunların hiçbiri en başından beri projede yoktu fakat Mabet bir biçimde bunların neredeyse tamamı mümkünmüş gibi gösterdi bize. Pek çoğumuz, birisi resmi makamları inandırmak için yaratılmış bir proje diğeri ise tamamen bizim isteğimize göre şekillenen iki ayrı proje varmış hissine kapıldık. Ne resmi sitedeki verilere, ne lansman görsellerine, ne de yetkililerin açıklamalarına inandık bjk_mabet'e inandığımız kadar. Ama şimdi düşününce fark ettim ki 9 aylık süreç boyunca stadyum tasarımına ilişkin mabet'ten öğrenebildiğimiz yegane şey ilk görsellerin aksine stadın tamamının üstünün kapalı olması oldu :) Bunun dışında stadyum nasıl projelendirildiyse olması gerektiği gibi öyle bitti. Ama bjk_mabet bir biçimde bizi bu projenin parçasıymışız gibi, bu proje biz nasıl istiyorsak öyle biçimleniyormuş gibi göstermeyi başardı. Kötü de olmadı, bu sayede yepyeni dostluklar, besiktasarena gibi bir forum doğdu. Kendisine teşekkür ediyor, bu manipülasyon gücü önünde saygıyla eğiliyorum.

Ankara'dan sevgiler...

Çevrimiçi Necmi

kapalıda ilk takılan test koltukları hariç bir kısma daha koltuk takılmış. orada da ortadakiler beyaz yandakiler siyah. niye takılmış acaba onlar?
yoo ilk takılan koltuklar onlar üç sıraydı prekast farklı yere monte edilmiş

Çevrimdışı Geovani

Stada ilk girdiğimde sevgili mabetle beraber sanirim mart basiydi daha kapalinin kapalinin ikinci loca kati yapiliyordu,cuma günü rahmetli onursal baskanimizin cenazesinde kapali uste beraber inanilmaz ihtişamlı duruyordu..tamamen bitince taraftarimizla beraber dunyanin sayili baskili stadlarindan birisi olacağı kesin...@Necmi abi eski aciktaki rampa ustu micirlanip asfatlanirmi yoksa betonmu olur ve sence ne zaman olur? Bu arada obitasin bayram çıkışı temposu gayet iyi....yeni açığın bitiş tarihi klüp tarafindan revize edilmişti yeni tarih ne acaba?
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ankara'da yaşadığım için @bjk_mabet ile tanışma fırsatım olmadı ama izninizle kendisiyle ilgili bir gözlemimi paylaşmak istiyorum.

Kendisini bu yılın başında wow'da ilk paylaşımlarından bu yana takip ediyorum. Hepimizin merakla takip ettiği Vodafone Arena Projesinin içinde yer alan ve oldukça yetkili olmasına rağmen bu denli mütevazi birisiyle doğrudan iletişim kurabiliyor olmak hepimizi heyecanlandırmıştı. Bunca zamandır forumları takip eden bizler gereğinden fazla sır perdesiyle örtülü olarak yürütülen stadyum projesinden bilmediğimiz şeyler öğreneceğiz diye umutlanıp, mutlu olduk. Hayalimizde bir stada ilişkin ne beklentimiz varsa hepsini Vodafone Arena'ya yedirmeye çalıştık. 360 Derece scoreboard, teleskobik tribünler, gerektiğinde konser alanına dönüşebilen kayan zemin, yüksek kapasite, şeffaf çatı ve daha nice şey... Bunların hiçbiri en başından beri projede yoktu fakat Mabet bir biçimde bunların neredeyse tamamı mümkünmüş gibi gösterdi bize. Pek çoğumuz, birisi resmi makamları inandırmak için yaratılmış bir proje diğeri ise tamamen bizim isteğimize göre şekillenen iki ayrı proje varmış hissine kapıldık. Ne resmi sitedeki verilere, ne lansman görsellerine, ne de yetkililerin açıklamalarına inandık bjk_mabet'e inandığımız kadar. Ama şimdi düşününce fark ettim ki 9 aylık süreç boyunca stadyum tasarımına ilişkin mabet'ten öğrenebildiğimiz yegane şey ilk görsellerin aksine stadın tamamının üstünün kapalı olması oldu :) Bunun dışında stadyum nasıl projelendirildiyse olması gerektiği gibi öyle bitti. Ama bjk_mabet bir biçimde bizi bu projenin parçasıymışız gibi, bu proje biz nasıl istiyorsak öyle biçimleniyormuş gibi göstermeyi başardı. Kötü de olmadı, bu sayede yepyeni dostluklar, besiktasarena gibi bir forum doğdu. Kendisine teşekkür ediyor, bu manipülasyon gücü önünde saygıyla eğiliyorum.

Ankara'dan sevgiler...
  :alala: farkli kisileri mi takip ettik acaba.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Necmi

Ankara'dan sevgiler...
Aslında söylediğin hiç bir şey mabetin ağzından çıkmadı hep burda arkadaşlar hayal kurdu teleskobik tribün yok dedi konser için kayan zemin yok nasıl olacağı mühendisler tarafından tartışılıyor dedi her zaman kapasite 41903 resmi kapasitedir dedi çatı şeffaflığı konusunda yüzdeli bir rakam verdi ama kesinlikle şeffaf demedi sadece 360 skorboart
yönetim tarafından düşünülüyor mali durum ve çatı statiği izin verirse yapılabilir en azından yapılmasa bile gelecekte yapılması için proje ona uygun şekillendirilecek dedi
zaten söylediklerini kendi kafasına göre söylemiyor senin saydığın hiç bir şeyi burda söyleyemez bunların açıklanmasına yönetim izin vermez heleki taraftarı yönlendirici bir konu yalan olarak hiç söylenmez ve bu güne kadar stadla ilgili en doğru bilgileri hatta tek bilgiyi veren mabettir yani şu an ne biliyorsak ondan öğrendik hatta bazen konumunu riske atarak bazı bilgileri verdi bazende söyleyemediği konuları çaktırmadan biz sızdırdık :D yani mabetin şu ana kadar verdiği yanlış bilgi yok

Çevrimiçi Necmi

Stada ilk girdiğimde sevgili mabetle beraber sanirim mart basiydi daha kapalinin kapalinin ikinci loca kati yapiliyordu,cuma günü rahmetli onursal baskanimizin cenazesinde kapali uste beraber inanilmaz ihtişamlı duruyordu..tamamen bitince taraftarimizla beraber dunyanin sayili baskili stadlarindan birisi olacağı kesin...@Necmi abi eski aciktaki rampa ustu micirlanip asfatlanirmi yoksa betonmu olur ve sence ne zaman olur? Bu arada obitasin bayram çıkışı temposu gayet iyi....yeni açığın bitiş tarihi klüp tarafindan revize edilmişti yeni tarih ne acaba?
bilgim yok ama mutlaka bir kaplama türü gelir parke taşı, karo kaplama gibi veya para bulurlarsa  :D doğal taş kaplanabilir bence en son olur :D
obitaş bakalım hız kesmezse bu sefer yüzümüzü güldürecek gibi duruyor revize edilmiş tarihi bilmiyorum yarın sen sorarsın :tabe:

Çevrimdışı ZEKI

bilgim yok ama mutlaka bir kaplama türü gelir parke taşı, karo kaplama gibi veya para bulurlarsa  :D doğal taş kaplanabilir bence en son olur :D
obitaş bakalım hız kesmezse bu sefer yüzümüzü güldürecek gibi duruyor revize edilmiş tarihi bilmiyorum yarın sen sorarsın :tabe:
Stadta bayagi bir hizlanma var, bu arada fotograflarin onemi ist disina cikinca bayagi bir onem arz ediyormus. Bu haftada ust kat prekast isleri hizlanirsa bayagi bir gelisme olacak. İzmirden selamlar bu arada
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2014, 17:17:14 ZEKI ]

Çevrimdışı tayfun

430 bitti gözüküyor,401 de 1 boş var,102 ile 125 de çıktı satışdan.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

benim anlamadığım bir nokta var bu prekastlar neden bu kadar zorluyor günde neredeyse 1 prekast takılıyor.

Çevrimiçi Necmi

benim anlamadığım bir nokta var bu prekastlar neden bu kadar zorluyor günde neredeyse 1 prekast takılıyor.
zorluyan prekast değil vinç üste yetişmiyor

Günde ortalama 1 prekast ile tüm stat 6000 günde biter.   :lol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

zorluyan prekast değil vinç üste yetişmiyor

abi yetiştiği yere kadar koysun o zaman diğer kapı kenarları bomboş daha prekast takılmadı.

Etiketler: