Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8357690 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı arda

Hoşbulduk Necmi hocam. Mustafa'nın resimleri takip ediyordum ondan sonra bi baktım kendimi burda buldum, bir süre sonrada bi baktım kayıt olmuşum :)

En başta Mustafaya ve resim video paylaşan herkese selam olsun. Allah razı olsun Beşşiktaşım Şampiyon olsun. INŞALLAH!! OOley oley oleey Beşiktaşım Oley oooleey koy arsenale koy arsenale koy şu Arsenalee INŞALLAH! ooley oley oleey.. bitmez bu :super:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Anıl

ahmet ateşe iki kere tweet attım ama cevap vermedi.
Ahmet Ateş'in tam 2 hafta önce verdiği kombine satış adedi 6324. 2 haftada bu satışlar 8.000'i buldu dersek eğer geçtiğimiz salı günü satışa açılan köşe bloklar dahil değildir bu rakama muhtemelen çünkü oraları kulüp kendi satıyordu derneklere. Toplam 2 bin tane de köşelerden derneklere satılmış olsa toplam 10.000'i geçiyor kombine sayısı. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum :alala:
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2014, 11:24:57 anilt ]

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Hoşbulduk Necmi hocam. Mustafa'nın resimleri takip ediyordum ondan sonra bi baktım kendimi burda buldum, bir süre sonrada bi baktım kayıt olmuşum :)

En başta Mustafaya ve resim video paylaşan herkese selam olsun. Allah razı olsun Beşşiktaşım Şampiyon olsun. INŞALLAH!! OOley oley oleey Beşiktaşım Oley oooleey koy arsenale koy arsenale koy şu Arsenalee INŞALLAH! ooley oley oleey.. bitmez bu :super:

Aleyküm selam kardeşim  :hosgeldin

Çevrimdışı CharlieChaplin

özür dileyerek konu dışına çıkıcam.olimpiyat metrodan olimpiyat stadına yürüme mesafesi ne kadar?

Metrodan çıkınca stad karşında gözüküyor fakat 400 - 500 mt ilerde :D :D
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı pascal_21

Arkadaşlar herkese merhabalar uzun süredir sadece takip ediyordum ama artık kayıt olup ilk mesajımı atmak istedim:) çok başarılı bir platform.. bu platformun oluşmasında emeği geçenleri tebrik ederim..gerek fotoğraflarıyla, gerek sağladıkları bilgi akışıyla destek verenlere de teşekkür ederim..

Değinmek istediğim konu ise şu..Eğer bahsettiniz gibi iyimser rakamlarla 13-14 bin kombine satılmış olsaydı, yönetimimizin kamerasever yöneticilerinden biri ya da başkan çıkıp bu durumdan övünerek bahsetmez miydi? Bence ederdi.. O yüzden ben malesef o rakamlara ulaştığımızı düşünmüyorum

Çevrimdışı FARUK

Arkadaşlar herkese merhabalar uzun süredir sadece takip ediyordum ama artık kayıt olup ilk mesajımı atmak istedim:) çok başarılı bir platform.. bu platformun oluşmasında emeği geçenleri tebrik ederim..gerek fotoğraflarıyla, gerek sağladıkları bilgi akışıyla destek verenlere de teşekkür ederim..

Değinmek istediğim konu ise şu..Eğer bahsettiniz gibi iyimser rakamlarla 13-14 bin kombine satılmış olsaydı, yönetimimizin kamerasever yöneticilerinden biri ya da başkan çıkıp bu durumdan övünerek bahsetmez miydi? Bence ederdi.. O yüzden ben malesef o rakamlara ulaştığımızı düşünmüyorum

hoşgeldiniz  :claps:

Çevrimdışı brci

ama yükselen adrenalin den 0 400 -500 metre etrafa bakmaktan ve heycandan 50 metre gibi geliyor  :super:

5 gun foruma giremdım  mustafa yukledigin fotolara baktım eline saglık.. baya bir değişim olmuş obitaş baya hızlanmış gibi gördüm..

Öncelikle Hoş Geldin Aramıza...Ne mutlu Güzel insanlarla burada sohbet etmek.... :hosgeldin

Soruna gelecek olursak 13-14 bin satılmamıştır.. Ama En net bilgiyi kombine satış noktasında çalışan bir arkadaşımız var o  verebilir sanırım ismi tayfun du...

Çevrimdışı Efe

An itibariyle eski acik numarali kalip ve demit isleri suruyor vincler donup duruyot kameraya carpacakti celik kaldıraçı  :evillol: yeni acikta teml örme betonlama sürüyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Sanırım şuan 10.000 seviyelerindeyiz :) Şansımız yaver gider de Şampiyonlar Ligi gruplarına kalırsak eğer kısa bir süre içerisinde 15.000 i geçecektir. Ama şuanda bile 10.000 satılması gösteriyor ki stad açıldığında en az 30.000 kombine olacak :super:

ama yükselen adrenalin den 0 400 -500 metre etrafa bakmaktan ve heycandan 50 metre gibi geliyor  :super:

Ben metro ile 3 defa geldim her defasında koşarak gittim o mesafeyi sanki stadı kaçırıyolar... :D :D :D

Çevrimdışı Efe

Kombine sayisi kapali koltuklar haric daha 8 bini bulmadi kapali koltuklar 13_14 bin civarinda bi tahminimiz var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tayfun

Ahmet Ateş'in tam 2 hafta önce verdiği kombine satış adedi 6324. 2 haftada bu satışlar 8.000'i buldu dersek eğer geçtiğimiz salı günü satışa açılan köşe bloklar dahil değildir bu rakama muhtemelen çünkü oraları kulüp kendi satıyordu derneklere. Toplam 2 bin tane de köşelerden derneklere satılmış olsa toplam 10.000'i geçiyor kombine sayısı. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum :alala:
kale arkalarını saymayalı 6 gün olmuş daha bitmedi ama bana göre güzel rakamlarla karşılacağız. :D
10 000 olmaz belki ama 8 000 de az kalacak sanırım :)
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

teşekkürler charlie chaplin.

Çevrimdışı pascal_21

Öncelikle Hoş Geldin Aramıza...Ne mutlu Güzel insanlarla burada sohbet etmek.... :hosgeldin

Soruna gelecek olursak 13-14 bin satılmamıştır.. Ama En net bilgiyi kombine satış noktasında çalışan bir arkadaşımız var o  verebilir sanırım ismi tayfun du...

Eyvallah kardeşim saolasın..ben de öyle tahmin ediyorum ama umarım satmışızdır..yönetime tepki, passolig gibi olumsuzluklara rağmen iyi bir rakam çünkü

Çevrimdışı brci

Ben metro ile 3 defa geldim her defasında koşarak gittim o mesafeyi sanki stadı kaçırıyolar... :D :D :D

Gs maçında (olaylı) soğuktan donmayalaım diye 6 kez tavaf ettik stadı :D   6 nın altını çiziyorum  :lol:

Çevrimdışı arda

Şu Allan Nyom olur inşallah! 10 numara sıkıntı değil Basketbol topu değil ki bir duran toptan iteliyorsun bitane oldu bitti takım zaten koşuyo ıssırıyor! ama Nyom olsun! Hem siyah hem uzun hem ayaklarıda çabuk gençliği de var! hadi inşallah
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Barış Hoca

7:30'dan itibaren

Birazdan uzun yola çıkacağım için son birkaç sayfayı kontrol etme şansım maalesef yok. Daha önce verildiyse affola. Stadımızın havadan güncel bir videosu. İyi günler.
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

Çevrimiçi murat

buzdolabını arkasındaki boruları söktüm bakır soğutma borularını sonra bir ucunu vileda kovasına koydum diğer ucunu yuksek biyere astım boruyu vantilatörün önüne sardım sonra akvaryum için su pompam vardı onu da vileda kovasında ki boruya bağladım ve marketten kuru buz aldım onunlada kovadaki suyu soğuttum ...
mantık şu soğuk su, boru ile vantilatörün önündeki borulardan geciyor ve vantilatörde bu soğuk borunun soğununu üflüyor ama tek başına yetersiz kalacağı için içeçekleri ıslak bir peceteye sardım şu an için buzluktan farkı yok en azından ısınmıyor hiçbirşey :) :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop: :

Gençler bilmez ama aklıma geldi MaC gayver gibisin :evillol:

Çevrimdışı Efe

7:30'dan itibaren

Birazdan uzun yola çıkacağım için son birkaç sayfayı kontrol etme şansım maalesef yok. Daha önce verildiyse affola. Stadımızın havadan güncel bir videosu. İyi günler.

Dün ortalık yıkıldi ama gormeyenler icin iyi oldu
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

ÇArşı grubu eski havasını buluyor arkadaşlar dünyanın elle yapılmış en büyük pankartı açılacak yarın ki maçta ve üzerindede italyanca zafer bizim olacak yazacak  :)
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2014, 12:19:51 mustafa_(87) ]

Çevrimdışı Ozan E.

ÇArşı grubu eski havasını buluyor arkadaşlar dünyanın elle yapılmış en büyük pankartı açılacak yarın ki maçta ve üzerindede ingilizce zafer bizim olacak yazacak  :)
italyanca diye okumuştum ama :)

Çevrimdışı Deniz

ÇArşı grubu eski havasını buluyor arkadaşlar dünyanın elle yapılmış en büyük pankartı açılacak yarın ki maçta ve üzerindede ingilizce zafer bizim olacak yazacak  :)
pankart çok güzel olacak 1 haftadır uğraşıyorlar.emeği geçenleri tebrik ederim.bu maçta da 3000  bayrak daha gelecek sanırım.çok güzel görüntüler olacak :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Etiketler: