Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8373215 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Caner

Tribünler, çatının şeffaflığı.. Aynı bizim stadyum gibi ya :)

Çevrimdışı Serkan7738

bjk_mabet

Eski acik ve yeni acik tabla betonu bu aksam betonlanicak.

Bu akşam toplam 450 m3 beton dökümü gercekleşicek...

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Betonlanacak alanlar eski açık-kapalı köşe kısım .. yeni açık ise 3 testere kirişi kapsayan kısım diye tahmin ediyorum.

Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan..

Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı Pençe1903

Uzunca bir süredir istenen iphone, ipad ve android cihazlara uygun galeriyi aktif hale getirdim arkadaşlar umarım memnun kalırsınız saygılarımla..

Valla hocam fotoğraflar müthiş. Nasıl zorluklar ile çektiğini tahmin edebiliyorum. Bir de siteni telefonlara ve tabletlere uyumlu hale getirmişsin. Süper olmuş. Eline sağlık.

Çevrimdışı quentine83

çiçekler bugün hangi bölgede çaılşıyor.kimseyi göremedim.
bide prekastlarda gelişme var mı
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Caner

Çiçekler eski açık kapalı birleşiminde çalışıyor baya bir yoğunluk var orda. Prekastta da gelişme olacak gibi bugün

Çevrimdışı CanEmre

kapalıda ve temele hazırlanan bölümdeki çukurda da çalışmaları var(dı)
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Serkan7738

Betonlanacak alanlar eski açık-kapalı köşe kısım .. yeni açık ise 3 testere kirişi kapsayan kısım diye tahmin ediyorum.

Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan..

eski açık doğru tahmin yeni açıkta tek başına bi testere kiriş daha var ortaya yakın oda betonlanacak

Vodafone Arena 15.06.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)
[youtube]hHn-fWkjHS4[/youtube]

hocam sitemde yayınlayabilirim demi bu video'ları ?

Mustafa Bey, ellerine sağlık ALLAH razı olsun, sayende fotograflara tüm detayları görebiliyoruz, Eski açığa bakınca keyifle çekiyorum sigarayı ama numaralı ve yeni açık'ta efkar sigarasına dönüyor

Çevrimdışı Efe

Numaralida hafriyat hizlanmis yeni acikta dozer duruyor ama calisiyormu anlayamadim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Göçmenkartal

Akaretlerdeki kulüp binası Vodafone Arenaya taşınacak herhalde öyle demişdi başkan Numaralı tribününde olacakdı, akeretlerde kiraya verilecek

Çevrimdışı Deniz

Twitterdaki vodafonearena nın admini çok bomba adam ya :D.forzadan birisi belli empisayn olaylarını falan gayet iyi biliyor :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı tayfun

arkadaşlar söyleyince dikkat ettim,hakikaten kapalı eski açık birleşiminde çiçekler arı gibi maşallah,tek kamerayla anca bu kadar,açamadın gitti başkanım 3-5 kamera.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ALI RIZA

bu durgunluk neden ! yağmur felan mı var acaba ! fırtına öncesi sessizlik işçiler görünmüyor tek tük var...!

Çevrimdışı enesbjk

Vodafone Arena 9 günlük değişim (Canlı kamera)

MSJ OKUDUM GÖK PATLADI :)))) HAYIR OLSUN İNŞALLAH

Çevrimdışı eski inönü

Numaralıya ay sonu temel atılırsa süper olur

Çevrimdışı eski inönü

Ziyaretçi arkadaşlar gelin siz de üye olun. Burası sizin eviniz.

Çevrimdışı demir_kArtAl

Numaralıya ay sonu temel atılırsa süper olur

bence bu hafta ilk temeli görürüz.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Twitterdaki vodafonearena nın admini çok bomba adam ya :D .forzadan birisi belli empisayn olaylarını falan gayet iyi biliyor :D

hayır vodafone o hesabı kendisi yönetiyor.. ama müthiş yönetiliyor hesap :)

Çevrimdışı ACAB1903

Bölgesel galiba.. Anadolu yakasında birşey yok şimdilik..

Çevrimdışı yldrmaydn

hem kuvvetli rüzgar hem de hafif bir yağış var. daha da artacak gibi yağış..
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Deniz

Twitterdaki vodafonearena nın admini çok bomba adam ya :D .forzadan birisi belli empisayn olaylarını falan gayet iyi biliyor :D

hayır vodafone o hesabı kendisi yönetiyor.. ama müthiş yönetiliyor hesap :)
vodafone yonetiyor ama admini icimizden biri :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ercan

Mabet özel sayfası süper olmuş yapsnların eline sağlık

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: