Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8373090 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı quentine83

aktar a  katılıyorum.başkan belki iyi niyetli .sonuçta senden benden daha beşiktaşlıdır.şüphe yok.ama çok yanlışları oldu.hem transferlerde hemde söylemlerinde.
ya herşeyi anlarımda ağustosta stad açıcaz demesi çok saçma.yok hedef koydu loca sattı falan ,ben inanmıyorum.loca alan adam stadı takip eden adamdır.bi kere çatısı aylar sürecek olan bir yapıyı  üstelik daha başlamamaış koca bir tribünü varken ağustos ağustos diye ortaya atması affedilir gibi değildi.kaldı ki kimse ondan böyle bir tarih istemedi.
ama seviyoruz .başkanımızdır.hatasıyla dogrusuyla sahip çıkmak lazım.
İsmet Yarkın ONUR

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Uzunca bir süredir istenen iphone, ipad ve android cihazlara uygun galeriyi aktif hale getirdim arkadaşlar umarım memnun kalırsınız saygılarımla..

Çevrimdışı hic2222

Ayrıca başkanımız özeleştiri yapıp zaten bazı transfer hataları yaptıklarını söyledi, günü geldiğinde inşaat çalışmalarında yaptıkları hataları da delikanlı gibi açıklar.
Üstad cevap vereceğimde daha önceki yorumlarından ötürü korkuyorum :)
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı serti67

sımdı yandık mabetın bılgı verdıgı sayfa 1 de kalırr bıgı vermıyokıı adamm:))))))sırfı bılgı alıncak dıee toplantılar duzenlenıyo mıllettı paket edıp gonderıyoo
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı CanEmre

Sezer, eneramo, serdar kurtuluşa toplam 30 trilyona yakın para harcamayı göze alanlar,
Şu inşaat işlerinde 1-2 kuruşun hesabını yapıyorlar. Obitaş'a 5 trilyona vereceğine, doğuş inşaat gibi kalite firmalara 10 trilyona ver, hem zamanında teslim ederler hem adam gibi yaparlar :)

Obitaş'a becereksiz diyenler o beceriksizi oraya getirenlere hesap sorsun.  ;D

Abi kimin ne performans göstereceği sahaya çıkmadan belli olmuyor ki...

Ayrıca Doğuş'a 10 verilseydi bu sefer de Obitaş'a 5 vermek varken Doğuş'a niye 10 verdiniz diye hesap sorulurduuu :)

İcraat yapmanın, iktidar olmanın cilvesi bu işler

Önemli olan hayırlısıyla iş bittiğinde Beşiktaşımıza yakışan bir stat olsun. Gerisi unutulur gider....

Ahlaklı bir muhalefet iktidarın en büyük dostudur bence...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Sutlas

Ayrıca başkanımız özeleştiri yapıp zaten bazı transfer hataları yaptıklarını söyledi, günü geldiğinde inşaat çalışmalarında yaptıkları hataları da delikanlı gibi açıklar.

Doğuş ihalaye girdi mi?

En başından beri hep Doğuş'un yapmasını istedim ben de ama ilgilenmediler herhalde.

Çevrimdışı ALDENYX

ŞU 75 MİLYON DOLARLIK KREDİNİN SONUCU BU HAFTAMI BELLİ OLACAK ACABA.KREDİ GELİRSE OCAK AYINA BİR ÜMİDİM OLUR YOK GELMEZSE BU GİDİŞLE ÇİÇEKLER" NUMARALIYIDA BİTİRİP ESKİ AÇİĞİN ÜST TÜRÜBÜNLERİNE YARDIM ETMESİNİ BEKLERİZ".(BU ŞAKA OLARAK YAZILDI)....ŞAHSEN GÖZÜM BU KREDİDE
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Altuğ

gunaydın necmı abı bız burdan soruyoruz mabet bılgı kısmındanmı cevaplıcak ole bı oraya bı buraya olmazmı benmı yanlıs anladım yada gunluk bılgılerı ozet orayamı gecıcek

Günlük veya zaman buldukça özet gelişmeleri diğer başlığa yazacak.

Çevrimdışı tayfun

yakın zaman deyip duruyorlar kredi için ama inşallah bir an önce olur,faizler böyle iken yapılandırmak lazım bazı borçları,hala %27 ile borç ödüyoruz.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Sutlas

Yeni açık üçgende biraz daha hafriyat var gibi.

Çevrimdışı CanEmre

Yeni açık üçgende biraz daha hafriyat var gibi.

Orada ara ara hareketleniyor kepçe. Artık düzlüyor oraları diye ümit ediyorum ben de...
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2014, 11:41:00 sadomi ]

Çevrimdışı Serkan7738

bjk_mabet

Stada gelen celik konstrüksiyon yapı eski acik taki kapının sağında ve solunda bulunan iki tane buyuk yuvarlak kirişin icerisine yerleştirilecektir.( 19 mayıs kapısı )

Çevrimdışı FARUK

bjk_mabet

Stada gelen celik konstrüksiyon yapı eski acik taki kapının sağında ve solunda bulunan iki tane buyuk yuvarlak kirişin icerisine yerleştirilecektir.( 19 mayıs kapısı )

orası neresiymiş ya mustafanın resimlerden gösterebilecek var mı

bu arada forum gittikçe güzelleşiyor mabete ayrı yerin olması harika oldu
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2014, 11:57:25 faruk1903 ]

Çevrimdışı SDemirsoy

bjk_mabet

Abi o yapı nerede ben hala çözemedim ?

Çevrimdışı demir_kArtAl

Başkan ihale zamanı çıkıpta ben burayı Doğuşa veriyorum kardeşim 10 milyona, benim için zamanında bitmesi önemli deseydi,  sonrada Obitaş biz 5 milyona yapardık Toki yide biz yaptık deseydi,  Fikret Ormanı asarlardı Beşiktaş meydanında (mecazi anlamda).
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı SDemirsoy

bjk_mabet

orası neresiymiş ya mustafanın resimlerden gösterebilecek var mı

bu arada forum gittikçe güzelleşiyor mabete ayrı yerin olması harika oldu
Aynen abi bende bulamadım  :)

Çevrimdışı baro19

Her gün stadımızdan fotoğraf paylaşımı yapan Mustafa arkadaşımıza Teşekkürler ..
Eski açık 1 günlük kıyaslama :D

Çevrimdışı quentine83

İsmet Yarkın ONUR

Sezer, eneramo, serdar kurtuluşa toplam 30 trilyona yakın para harcamayı göze alanlar,
Şu inşaat işlerinde 1-2 kuruşun hesabını yapıyorlar. Obitaş'a 5 trilyona vereceğine, doğuş inşaat gibi kalite firmalara 10 trilyona ver, hem zamanında teslim ederler hem adam gibi yaparlar :)

Ayrıca Doğuş'a 10 verilseydi bu sefer de Obitaş'a 5 vermek varken Doğuş'a niye 10 verdiniz diye hesap sorulurduuu :)

Önemli olan hayırlısıyla iş bittiğinde Beşiktaşımıza yakışan bir stat olsun. Gerisi unutulur gider....

Bence sezer, serdar kurtuluş ve eneramo'nun katkı vermeyeceğini en başta Önder Özen de biliyordu.

Obitaş'ın ihaleyi almadan önce finansal açıdan kötü bir durumda olduğunu duyuyorum son zamanlarda  ;D

Vodafone Arena 15.06.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)
[youtube]hHn-fWkjHS4[/youtube]
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 15.06.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

hocam sitemde yayınlayabilirim demi bu video'ları ?

Çevrimdışı FARUK

burada bi yuvarlak kolon var. eski açık temeli üzerinde değil kazıkların üstünde gibi aynısı hemen numaralı tarafındada var ama kolon demiri konulmamış henüz.
1. si burası 19 mayıs kapısımı :D
2. bunlar kolon kiriş değil (kolon la kiriş farklı şeyler diye öğredik :D)
3. bunlar bile olsa içine derken ne kastedildi :D

sorular...

Çevrimdışı CanEmre

Bence sezer, serdar kurtuluş ve eneramo'nun katkı vermeyeceğini en başta Önder Özen de biliyordu.

Obitaş'ın ihaleyi almadan önce finansal açıdan kötü bir durumda olduğunu duyuyorum son zamanlarda  ;D

:(  O zaman umalım ki Obitaş'ın finansal sıkıntıları stat inşaatını sekteye uğratacak boyutlara ulaşmasın  :(

Valla ne diyeceğimi de bilemedim, yazdım yazdım sildim...  :'( :'( :'(

hocam sitemde yayınlayabilirim demi bu video'ları ?

tabi hocam söylemene bile gerek yok
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Etiketler: