Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8356657 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Salih A.

Sana bundan sonra cevap vermeyeceğim çünkü sen bu yaşına rağmen böyle kötü bir uslüpla konuşuyorsun. Bak biz 1 yıldır hep böyle tartışıyoruz ama gerekli uslüpla ve hepimiz arkadaşız dostuz. Umarım sen de bir gün bu seviyeye gelirsin.
He sen usluptasın kendi yalanlarına bakmadan Can'ın sağolsun be koçero hadi selametle
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi Necmi

@Sezgin Cengiz hocam sende  tribün bazında yapılan metrekare işin güncel rakamları var mı acaba? teşekkürler.
yok şaka bir yana bu sezginin hesapları ben yapmadım mühendis elinden çıkma en fazla yanıldığım üçüncü katın tabla betonuda atılmış olabilir
emin değilim ama obitaş daha metraj tutmayan ve çok işçilik olan kısımları yapmadı ve bunları en sona bırakıyor onlar ne kadar sürecek
belki çok seri yaparlar mutlu oluruz ama çiçekler gibi uğraşırlarsa o zaman çok kötü olur beni korkutan orası çünkü hiç ışık vermiyor

Çevrimdışı ekesicil

siyah icinde isaretledigim kolon sirasi niye köse tarafinda yok? testere kirisler kirmizi ile isaretledigim yere uzanmicakmi yoksa siyah bölüme mi uzancak orayi cözemedim bi türlü

aciklayabilen olursa sevinirim

Çevrimdışı FARUK

siyah icinde isaretledigim kolon sirasi niye köse tarafinda yok? testere kirisler kirmizi ile isaretledigim yere uzanmicakmi yoksa siyah bölüme mi uzancak orayi cözemedim bi türlü

doğru tespit yapmışsınız hocam ortalara doğru tribün üst noktası dış sütunlara değilde siyahla işaretlediğiniz kolonlara yaslanacak

Çevrimdışı sallapati

cenazenin olduğu günün yani dünün timelapsi yapıldımı?

Çevrimdışı Efe

evt geldim numaralıda beton dökülüyor perde ve kolonlara :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

yok şaka bir yana bu sezginin hesapları ben yapmadım mühendis elinden çıkma en fazla yanıldığım üçüncü katın tabla betonuda atılmış olabilir
emin değilim ama obitaş daha metraj tutmayan ve çok işçilik olan kısımları yapmadı ve bunları en sona bırakıyor onlar ne kadar sürecek
belki çok seri yaparlar mutlu oluruz ama çiçekler gibi uğraşırlarsa o zaman çok kötü olur beni korkutan orası çünkü hiç ışık vermiyor

Bunu zaman gösterecek. Hayırlısı olsun, bu gecelik bu kadar yeter. İyi geceler.

Çevrimdışı sallapati

idman yurdu ile ilk hafta maçımız mersin arenada.. mersin arena kale arkası sezonluk kombinesi 120 tl imiş.. BJK maçı 100 tl

Çevrimdışı ekesicil

doğru tespit yapmışsınız hocam ortalara doğru tribün üst noktası dış sütunlara değilde siyahla işaretlediğiniz kolonlara yaslanacak

tesekkürler, en sonunda anladim baya düsündürmüstü o kolonlar beni  :lol:

Çevrimdışı Anıl

@aktar_ismail abi sana bir soru soracağım. Şimdi sen bize dedin ya her gün fotoğraf çeken Mustafayı neden dinlemiyorsunuz diye, bende diyorum ki kendisinde her proje olan her işin her detayını bilen @Necmi abiyi neden dinlemiyorsun :alala:

@aktar_ismail abi sana bir soru soracağım. Şimdi sen bize dedin ya her gün fotoğraf çeken Mustafayı neden dinlemiyorsunuz diye, bende diyorum ki kendisinde her proje olan her işin her detayını bilen @Necmi abiyi neden dinlemiyorsun :alala:

Ben her ikisini de dinliyorum. İşin hesabını Necmi abi biliyor, pratikte zorluğunu Mustafa biliyor.

Çevrimiçi Necmi

köşede çatı kolonlarına dayanacak ortada siyah daire içine aldığın kolonlara dayanacak kırmızı daire içindeki çatı kolonları
tribünle arasında mesafe var :ok:

Yeni açık ne kadar büyük bir alan rakamlara bakın lütfen.

Kapalı temel betonu           = 4167m2 x1.30m = 5417.2m3

Eski açık temel betonu       = 7335m2 x1.30m = 9535.5m3

Numaralı temel betonu       = 2841m2 x1.30m = 3693.3m3

Yeni açık temel betonu      = 11285m2x1.30m = 14670.5m3

Eski açık + Kapalı temelleri toplamı = Yeni açık temeli toplamı

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Sezai

cenazenin olduğu günün yani dünün timelapsi yapıldımı?
Güzel soru , merak ettim bende ?

@aktar_ismail @Necmi abi sonucu birşeye bağlayın artık  :captain:
Salı günü söz 2 saat öncesinden statta olacağım, sohbetimize orada devam ederiz, hürmetlerimi sunuyorum  :)

Çevrimiçi Necmi

Ben her ikisini de dinliyorum. İşin hesabını Necmi abi biliyor, pratikte zorluğunu Mustafa biliyor.
yok öyle bir şey hepimiz azçok biliyoruz ters köşe olduğumuzda oluyor obitaş konusunda haklı olduğun
yanlar var bakma benim eleştirdiğime ben sonuca bakarak eleştiriyorum sen anlık performansa göre yorum yapıyorsun
bazen anlık performansta çiçeklerden hızlı üretim yaptıkları oluyor ama bence her zaman işin finalini düşünmek lazım
sanırım başlayalı 200 gün civarı oldu ve daha işin metraj olarak %40 ını anca yaptılar işçilik olarak %30 dur tahminim
bu rakamlar süreye göre çok düşük bu arada çiçeklerdede son bir buçuk aydır düşüş var eski açık pasif duruma geldi
acaba projeyle ilgili bir durummu var diye aklımdan geçmiyor değil kapı bölümü daha yıkılmadı duvarda netlik yok buda
eski açığı olumsuz etkiliyor sanırım

Çevrimiçi Necmi

Salı günü söz 2 saat öncesinden statta olacağım, sohbetimize orada devam ederiz, hürmetlerimi sunuyorum  :)
erken gel özledim seni sohbet ederiz biraz :tabe:

Çevrimdışı FARUK

Alıntı
Arkadaşlar yoğun bir iş programında olduğum için Time-Lapse videoları bu hafta gelmeyebilir. Anlayaşınız için teşekkürler.

Tüm Time-Lapse videolarına bu Link'ten izleyebilirsiniz
www.youtube.com/user/BJKVodafoneArena/videos

Yorumlarınız için: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.50

en son 14 ün de paylaştı yoğun olacağını söylemişti bu hafta

Çevrimdışı Efe

mustafanın fotoları yeni bitirdim eski açık numaralı yeni açıkta resmen kalıpçılar şov yapıyor demircilerde onlara ayak uydurmuş tabla betonları kolonlar tekrardan hızla dökülmeye başlandı bunları testere kirişler takip edecek numaralı ve eski açık hafriyatı ya bitti yada bitmek üzere son rütuşlar yapılıyor çakıllar gelmiş grobeton için ilk olarak numaralıya atılacaktır sonrada eski açık arka bölüm kamyonlar o dar alandan girip çıkacaklar artık bugün baya bi iş yapılmış :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mcgray

@Necmi abi stattaki akustiği nasıl buldunuz? Gerçi daha çok şey eklenecek çatı,cephe ,ince inşaat ama sanki bu hali bile güçlü gibi geldi stattayken

yok öyle bir şey hepimiz azçok biliyoruz ters köşe olduğumuzda oluyor obitaş konusunda haklı olduğun
yanlar var bakma benim eleştirdiğime ben sonuca bakarak eleştiriyorum sen anlık performansa göre yorum yapıyorsun
bazen anlık performansta çiçeklerden hızlı üretim yaptıkları oluyor ama bence her zaman işin finalini düşünmek lazım
sanırım başlayalı 200 gün civarı oldu ve daha işin metraj olarak %40 ını anca yaptılar işçilik olarak %30 dur tahminim
bu rakamlar süreye göre çok düşük bu arada çiçeklerdede son bir buçuk aydır düşüş var eski açık pasif duruma geldi
acaba projeyle ilgili bir durummu var diye aklımdan geçmiyor değil kapı bölümü daha yıkılmadı duvarda netlik yok buda
eski açığı olumsuz etkiliyor sanırım
Obitaş zamanında çok yavaştı ama sonradan hızlandılar, çiçekler de zamanında çok hızlıydı ama dediğin gibi farklı nedenlerle onlar da yavaşladı. Her iki firmada elinden geleni yapıyor artık, obitaş eski obitaş değil ve şu an hiçbir hakareti hak etmiyor. İyi geceler Necmi abi :)

Çevrimdışı Anıl

Görüşmek üzere İsmail abi  :tabe:

Çevrimdışı Efe

ben en geç saat 2 de stadın önündeyim fazla bekletmeden gelin derim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

en son 14 ün de paylaştı yoğun olacağını söylemişti bu hafta

eyvallah Faruk

Etiketler: