Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8355263 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Salih A.

Hırs yapmadım,  sen yazıyorsun ama yazdıklarının bir temeli yok.  Rakamlar senin söylediğinin tam tersi.  Rakamlarla konuşalım diyorum konuşamıyorsun.  Sana 1 hafta süre Tayfun'a sor kime sorarsan sor bana rakam veremezsin.  Sen bu inşaat sürecinden çok uzaksın.  Emin ol düşündüklerin tamamen yanlış. 
@asktar_ismail bak sezgin paylaştı belli ki benden yaşlısın veya balık tüketmiyorsun benden tavsiye balığa yönel azıcık :) ya abiburda üzerine tartıştığın konuyu ben hatırlamıyorum yok öyle birşey diyip yok saymak nedir Allah aşkına
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ALI RIZA

daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama canlı yayının alt kısmı ekranın altında kalıyor ve görünmüyor bu durumun çözümü var mıdır?
var kamera başını dış kutuyu acacaksın kamera odasınadn birisi kontrol edecek kamera kafasını aşağı indireceksin ve yeterli seviyeye gelince kapagı kapatıp hiç bişe olmamıs gibi işine bakacaksın 1 dk iş :)

Çevrimiçi Necmi

Aynı yaştasınız diye biliyorum ama evet öyle bir resmi vardı wow da o resime göre bende abi derim :evillol:
wowdaki resimden bende yaşıtım diyordum sonra çıka çıka karşıma bir çocuk çıktı :D

Çevrimdışı Salih A.

wowdaki resimden bende yaşıtım diyordum sonra çıka çıka karşıma bir çocuk çıktı :D
@Necmi abi hangimiz için dedin anlamadım  gerçi ben sizin yanınızda dün ki bebeyim :)

Çevrimiçi murat

Necmi abi acaba gerçek aktar bize kardeşini filan gönderiyor olabilirmi :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi abi ben anlamadım çocuk kim _?  :us:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Salih A.

@aktar_ismail seni çiçeklerin kalıpçılarına ve demircilerine emanet edip ben kaçıyorum malum cumartesi hadi hoşçakalın :) Forza Çiçekler... bu arada bir twitter hesabı açıp iş yaptığı firma ile özdeşleşmek isteyen çiçeklere selam olsun başkanımı andılar rahmet dilediler...  sağlam doğru düzgün çalışan bir bırak twitter i mail hesabı bile olmayan mail atıldığında FAİLOWER hatası alınan taşeronlarımızda inşallah doğru yolu bulur

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Salih A.

ÇİÇEKLER İNŞAAT @ciceklerinsaat  ·  13 Ağu

Beşiktaş ve Türk sporuna önemli katkılarda bulunan büyük başkan Sayın Süleyman Seba ya Allah'tan rahmet dileriz.

OBİTAŞ:
Received: from SalihArk ([XXX.XXX.XXX.XXX]) by DorukNetWeb with MailEnable ESMTP; Sat, 16 Aug 2014 02:15:30 +0300
From: <salih@sipasist.com>
To: <obitas@obitas.com.tr>
Subject: =?iso-8859-9?Q?Sikayet=FD?=
Date: Sat, 16 Aug 2014 02:11:55 +0300
Message-ID: <DBD65E1588434D65A51E70F62EAC0953@SalihArk>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/mixed;
   boundary="----=_NextPart_000_000A_01CFB8F7.7417E670"
X-Mailer: Microsoft Office Outlook 11
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.1.7601.17609
Thread-Index: Ac+43koUG+0JvrA/QJCrFXyqwMOq3Q==

This is a multi-part message in MIME format.

Dikkat : anlayana çok şey ifade eder....

pardon ya @Necmi abi yazınca aklıma geldi sezgin yapmıştı metrakar hesabı çiçekler Michael Schumacher´in Alonso ya tur bindirmesi gibi 2 tur falan bindirmişlti obitaşşşşşş 'a :)
Ama nedense bir türlü rakam yazamıyorsunuz.

Çevrimiçi Necmi

şimdi geriye dönüp arayacağım  :alala: yoksa sildinmi bu kadar rahat konuşuyorsun :evillol: :evillol:

Çevrimdışı sağduyu

Rakam konuşacak adam mabet. Kim kaç m2 kalıp yapmış, kim kaç m3 beton dökmüş hesabı vardır. Ama gözle görülenin de bir izanı var.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Salih A.

bak yaşını bilmiyorum abi diyorum tam dışarı çıkacam çorabımı giyiyorum rakam diyorsun... ah be abim bak forumda sağ tarafta arama bölümü var sezgin yaz arat  sezginin verdiği rakamları görürsün. hatırlıyorum adam rakamla sana çiçeklerin ezici üstünlüğünü söyledi yine yok dediniz ben rakam göstersem ne olur.  avusturma macaristan imparatoru vakti zamanında osmanlı ya diyor ki arkadaş avrupa hristiyan birliği girmeye çalışmayın uğraşmayın vs. vs. sözünün sonunda diyor ki bilirim siz bize inanmayacaksınız çünkü bir avrupalayız. bizde çiçekler ciyiz ne desenk muhalif olacan sezgin rakamları attı üzerine saatlerce konuştun hala benden rakam bekliyon  abi acelem var halden anla çıkıyorum dedim hala rakam dedin :)  bak valla valla pis üzerim pis kırarım yapma

Çevrimdışı Salih A.

@Necmi abi sezginin yazılarını bende bulamadım silindiyse bu obitaş çetesinden bilirim haberin ola

Çevrimiçi Necmi

Yok yok bu aralar biraz kalıp çaktılar ama bu seferde demircileri su koyverdi gibi :bandit:
her yerde demirlenecek alan var temel ören "çok lazım ya" 8-9 tane, birde yukarda o kadar daha var.
Başka demirci görünmüyor sahada, bilmem dikkatini çektimi kızdırmak için demiyorum ciddi ciddi soruyorum
mustafanın resimler akşam saatlerinde olduğu için pek ışık tutmuyordu ama bu gün biraz erken gitmiş
mesaiyi yakalamış sanırım.

Çevrimdışı ekesicil

resim nasil yükleniyor? stadla ilgili bi sorum olcaktida

Çevrimdışı Salih A.

@aktar_ismail  abi ben kaçar kırdıysam özür dilerim sadece senin ve bir grup çetenin obitaş hayranı olduğunu bildiğimden kızdırmak için yazdım yoksa bir kombine alan oraya nasıl bir tuğla koyuyorsa emekçi kardeşlerimizde bizim 100 metre yürüyüp ya terledik öldük bittik derken  bizim aldığımız kombinelerle gelen paralara karılış oraya demileri örürken veya beton dökerken obitaşta çiçeklerde aynı yorgunluğu hissediyor inş. stad bittiğinde biri bu otopark varya oarada ben çalıştım ya ne kadar büyük bir alandı derken diğer bak bu 3 tribünde benim emeğim var diye övünür gerisi hikaye. beşiktaşıma yaramadıktan sonra işime yaramayan papazın küfür yasak...
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2014, 01:04:37 saliharik ]

Çevrimiçi Necmi

Çiçekler İnşaatın bugüne kadar döküm yaptığı toplam beton = 35684m3 bunun 3600 m3 ü obitaştan önce

Obitaş'ın bugüne kadar döküm yaptığı toplam beton            =  21886m3
obitaş sahaya girdiği andan itibaren iki firmanın performansı
çiçekler : 32084 m3
obitaş:  21886 m3
aynı zamanda yapılmış işler yeterlimi :alala:
birde obitaşın metrajının bu kadar şişme nedeni sürekli temel atması az adam çok beton çok para :by2:
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2014, 01:04:59 Necmi ]

Çiçekler İnşaatın bugüne kadar döküm yaptığı toplam beton = 35684m3 bunun 3600 m3 ü obitaştan önce

Aynı zamanda mı? Şaka yapıyorsun galiba @Necmi abi

Obitaş 2 ay sonra işe başladı, 2 ayda çiçekler 3600 m2 iş mi yaptı?

Çevrimdışı Salih A.

birde obitaşın metrajının bu kadar şişme nedeni sürekli temel atması az adam çok beton çok para :by2:
bu da @aktar_ismail ve çetesine kapak olsun kalın sağlıcakla

Çevrimiçi Necmi

bu da @aktar_ismail ve çetesine kapak olsun kalın sağlıcakla

Sana bundan sonra cevap vermeyeceğim çünkü sen bu yaşına rağmen böyle kötü bir uslüpla konuşuyorsun. Bak biz 1 yıldır hep böyle tartışıyoruz ama gerekli uslüpla ve hepimiz arkadaşız dostuz. Umarım sen de bir gün bu seviyeye gelirsin.

Çevrimiçi Necmi

Aynı zamanda mı? Şaka yapıyorsun galiba @Necmi abi

Obitaş 2 ay sonra işe başladı, 2 ayda çiçekler 3600 m2 iş mi yaptı?
evet kapalının temeli ve ikinci katı beton döküldü üçüncü katında kalıpları çakılmıştı
ölçüler de ufak tefek sapmalar olabilir
aralarındada 45 gün falan var ama hatırlarsan obitaş konteynır koymak için çok emek harcadı
sonrada bir ay 30-35 kişiyle çalıştı onlarda demirciydi sonradan performansı giderek yükseldi
ama işin başında kaybettiğini geri alamıyor ekipleri olduğunda hızlı iş üretebiliyor ama arada uzun durgunluklar oluyor
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2014, 01:16:11 Necmi ]

@Sezgin Cengiz hocam sende  tribün bazında yapılan metrekare işin güncel rakamları var mı acaba? teşekkürler.

Etiketler: