Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8354136 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

YENİ AÇIK MI DAHA ZOR ESKİ AÇIKMI BİLMEM AMA ... NUMARALI VE YENİ AÇIK AYNI ANDA BİTER VE BUDA Bİ FİRMA İÇİN BÜYÜK Bİ AYIP. ..

not : stadı gezmiş biri olarak yeni açıgın alanı büyük ama gerçekten agır ve umarsız bi firma OBİTAŞ.. :)
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2014, 23:49:43 onur4563 ]

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

hergün aklıma geliyor ama yazmayı unutuyorum.
sayende akşamları yemekten sonra çayımı alıp,keyifle çektiğin fotoğrafların hepsine bakıyorum.ellerine ayaklarına sağlık.çok teşekkürler

mustafa_(87)

Rica ederim Hocam  :)

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi salı günü maça 25dk geç kalmamaya çalışacağım eğer gecikmezsem buluşuruz abi  :lol:
Bagajda duruyormu daha sen garanti olsun iki saat önce gel seni bekliyor olacağım :evillol: doğu tribün önündeki kartal yuvası TIR'ının oralarda oluruz

Çevrimdışı Oğuzhan

Yeni ve Eski açıkta kolonlar içine konulmuş olan kırmızı demirler ne için? Ne işe yarıyor? Merak ettim.

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Bagajda duruyormu daha sen garanti olsun iki saat önce gel seni bekliyor olacağım :evillol: doğu tribün önündeki kartal yuvası TIR'ının oralarda oluruz
Taze taze ürünler var bagajda siz hiç merak etmeyin.

Çevrimdışı ilhan mansız

Umarım bunu bana yazmamışsındır.seni alıntılarken seni destekleme amacıyla alıntılamıştım.direk arkadaşa cevap vermek istemedim o yüzden.
sence kime yazmışımdır? Tabi ki sana yazmadım.

Çevrimiçi Necmi

Yeni ve Eski açıkta kolonlar içine konulmuş olan kırmızı demirler ne için? Ne işe yarıyor? Merak ettim.
mukavemet için :)

Çevrimdışı riza calli

sence kime yazmışımdır? Tabi ki sana yazmadım.

Tamam uzatmiyacam peynir siyah.

Çevrimiçi Necmi

Taze taze ürünler var bagajda siz hiç merak etmeyin.
hala bagajdamı obitaş onun üzerine kaç tane kolon dikti :bandit:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Konu dışı ama Adamlar Olimpiyakos'u yendi diye atmadıkları hava kalmadı ne kadar kıl bir kulüp ya bu fener başkanından yöneticisine oyuncusundan taraftarına kadar sevmiyorum abi. Medya gibi çakallarda bunları poh pohlamadan geri durmuyorlar ya pes doğrusu arkadaş biz neden bu kadar pasifiz şu medyadan yana.

Çevrimdışı Oğuzhan

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimiçi Necmi

Konu dışı ama Adamlar Olimpiyakos'u yendi diye atmadıkları hava kalmadı ne kadar kıl bir kulüp ya bu fener başkanından yöneticisine oyuncusundan taraftarına kadar sevmiyorum abi. Medya gibi çakallarda bunları poh pohlamadan geri durmuyorlar ya pes doğrusu arkadaş biz neden bu kadar pasifiz şu medyadan yana.
konu dışı ama olsun bizde onları yendik :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Salih A.

@aktar_ismail abi senin şu obitaş ve çiçekler kıyaslamasını yaparken yaşadığın kafayı yaşamak için servet haracadım yine yaşayamadım lütfen ne çekiyorsan bana da söyle bende biliyim :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

ysariusta

• Ziyaretçi

Bizim medya sadece muhalefet yaparken var. Vedat Okyar vardı işte maç biter yazıyı merak edersin, Atilla Gökçe kaldı işte elde.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

konu dışı ama olsun bizde onları yendik :evillol: :evillol: :evillol:

Kadıköyde 6-0  yensek ya şunları başka bişey istemem bu hayattan herhalde  :evillol:

@aktar_ismail abi senin şu obitaş ve çiçekleri kıyaslamasını yaparken yaşadığın kafayı yaşamak için servet haracadım yine yaşayamadım lütfen ne çekiyorsan bana da söyle bende biliyim :)
Her gün sizler için yüzlerce fotoğraf çeken Mustafa da mı aynı kafayı yaşıyor ?
Stadı hanginiz Mustafa'dan daha iyi biliyorsunuz?

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Bizim medya sadece muhalefet yaparken var. Vedat Okyar vardı işte maç biter yazıyı merak edersin, Atilla Gökçe kaldı işte elde.

Serdar Bilgili zamanında medya bizim yanımızdaydı feneri yerden yere vuruyorlardı isteyince başarılır bence yazarlara bakmaz iş ne yazarlar ne spor yorumcuları çıkar bizim camiamızdan yeterki isteyelim bu Aziz gibi mahalle ağızlı adamlara yem etmemek lazım Türk futbolunu.

Çevrimiçi Necmi

Kadıköyde 6-0  yensek ya şunları başka bişey istemem bu hayattan herhalde  :evillol:
olurmu ben bir sonraki maçta 7-0 yenmek isterim  :D

Çevrimiçi Necmi

:by2:

Stadı en yakından takip eden kişi Mustafa.  Onun yazdıklarını neden ciddiye almıyorsunuz?

Çevrimdışı Salih A.

abi yapma valla yanlıştasın  hani çiçekler gitsin 4 ay dolmabahçede balık tutsun valla yine obitaş yetişemez kabullen artık bunu fayda etmedi şifalı otlar :)

Çevrimiçi murat

Tamam uzatmiyacam peynir siyah.
Peynir beyaz .bazen paradan önemli şeylerin olduğunu görmek gerekiyor.en yakın örneği süleyman seba.rakiplerinden bir sürü şampiyonluğu parasız pulsuz hile hurda yapmadan yapılanlara karşı ise efendiliğiyle karşı koymuş.cenazesinde ise gs lisi,FB lisi herkesin sevdiği saydığı örnek gösterdiği (örnek almadığı) biri olarak öbür dünyaya göç etti.balık anlamazsa halık anlar.biz doğru ilkelerle ilerleyelim parasız pulsuz da olsa başarılı oluruz.bizim hamurumuzda Yok dolambaçlı işler
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2014, 00:06:43 MURAT ]

Çevrimdışı Mustafa_UK

Serdar Bilgili zamanında medya bizim yanımızdaydı feneri yerden yere vuruyorlardı isteyince başarılır bence yazarlara bakmaz iş ne yazarlar ne spor yorumcuları çıkar bizim camiamızdan yeterki isteyelim bu Aziz gibi mahalle ağızlı adamlara yem etmemek lazım Türk futbolunu.

Bizim Fb ile bir sikintimiz yok asil dusman sinsi olan bizden sampiyonluklarimizi calan Gs CINCON'dur!!!

Hayatimda nefret ettigim en buyuk sey belkide bu takim!

Çevrimdışı Salih A.

olurmu ben bir sonraki maçta 7-0 yenmek isterim  :D
ya arkadaş taraftar yaşlandıkça uslanacağı yerde yaşlandıkca hırslanıyormu ne al @aktar_ismail i vur @Necmi abiye :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Bizim Fb ile bir sikintimiz yok asil dusman sinsi olan bizden sampiyonluklarimizi calan Gs CINCON'dur!!!

Hayatimda nefret ettigim en buyuk sey belkide bu takim!

Nasıl yok hocam ? Bunların başkanı değil miydi Ricardinhoyu dövdürten

Bunlar değil miydi  8 puan öndeyken bizim şampiyonluğumuzu çalan.

Bazı şeyleri çabuk unutuyoruz.

Etiketler: