Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8350674 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Yorumsuz...!
BJK Tv ile ilgili başlık açıp tartışalım diyecem ama ağzımı tutamam diye susuyorum. @SaLVaDoR yoksa bende yorum çok.

Çevrimdışı Salih A.

BJK Tv ile ilgili başlık açıp tartışalım diyecem ama ağzımı tutamam diye susuyorum. @SaLVaDoR yoksa bende yorum çok.
arkadaşlar vurun abalıya yapmayın lig tv onca donanım ve ekipmanla onca imkan ile bile yarım saat 45 dk sonra  yayına başlayabildi bizim doğru düzgün canlı yayın sistemimiz bile yok
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ALI RIZA

Açabilirsin MULTİMEDYA alanına açabilirsin eleştirini oradan devam edebilirsin ben şimdilik yeni yapılanmada oldugu için susuyorum geçmişi açmak istemiyor kişiye bağlı kaldıgımız zamanlardan  :akuma: onun için YORUMSUZ ama sen oraya aç konuyu

Çevrimdışı Salih A.

divanın kesinlikle gençleşmesi gerekiyor
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Anıl

kapalı üst kat prekastlar çok yavaş gidiyor.
Mustafa abi sanırım mevcut vinç daha yukarılara uzanamıyor :)

Çevrimdışı Tolga

sportif başarı olmadan o borç hiçbir şekilde azalmaz
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

''kimmiş bunlar kesin konuştuğuna göre tanıyorsun birde Bedava dediğiniz sponsor biletleri gene olacak ve gene insanlar girecek
bunlar bedava bilet değil sponsorlar para ödüyor onun için yöneticilerde bilet verdimi parasını ceplerinden ödüyorlar maliye her biletin
peşine düşüyor kayıt dışı giriş kulübün vergi kaçırması anlamına gelir''

Bak üstteki mesaj senin.

Dediğim gibi anlama sıkıntın var. Forzayı değil ''Forza'da'' yazan adamlar demiştim. O kişiler şu an forza'da yazar bile değiller yani kimseyi ''maksatlı'' şekilde saldırmıyorum.

Bedavacı yok demişsin bedavacılar var diye cevap yazmışım, senin anlayabilceğin en kısa özeti bu. Hala daha kafana göre cevap yazacaksan devam et. Uğraşamayacağım artık.

Yok bence senin anlama sıkıntın var derdin provake etmek olmasa sana özelden yazdığım şeyin cevabını forma yazmazdın :)
"Forzayı değil ''Forza'da'' yazan adamlar demiştim." diyorsun kardeş bende burda diyemezsin diyorum bunda anlaşılmayacak ne var
burda Beşiktaş taraftarına hakaret aşağılayıcı kelime kullanılmaz Ben burda seninle sohbet etmiyorum benimle polamik yapmanın bir anlamı
yok her forumun kendine has kuralı vardır buranında temel kuralı bu ve uyacaksın burası Beşiktaş forumu burda Beşiktaş taraftarlarına
sallayamazsın burda renklilerin forumlarında kullanılan üslup kullanılmaz her kes birbirine saygılı olacak  herkese Beşiktaşlı olarak bakıyorum
herkesde birbirine o şekilde bakacak ve ona göre davranacak @Özay

Çevrimdışı Oktay

divanın kesinlikle gençleşmesi gerekiyor
nasıl gençleşssin? 25 yılı dolduran üyelerle yönetim kurulunda  önceden görev alan üyelerden oluşuyo...

Çevrimdışı Efe

Beşiktaş'ın Divan Kurulu'nda açıklanan borcu 702 milyon TL..
Mevcut alacaklar düşünce net borç 595 milyon TL..

Stad bittikten sonra borc kademeli azalir suan gelen paralar stada gidiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan mansız

arkadaşlar şu stad ismi konusunu kapatmalıyız bence. en azından bu başlıkta. belki komplo teorisi diyebilirsiniz ama ben bu tartışma üzerinden Fikret başkan ve yönetimini yipratma kampanyası güdülmeye çalışıldığını düşünmeye başladım. malum 300 milyon tl gibi bir rakam var ortada. stad isminin değişmesinin çok zor olduğunu herkes biliyor. yoksa kim istemezki Süleyman SEBA nın isminin o statta. korkum o ki vodafone bunu kabul etmeyecek ( inşallah yanıltırlar ) ve birileri çıkıp yine Fikret başkana sallayacak. hemde utanmadan SEBA nın hatırasını kullanarak.

dikkat ederseniz birileri sürekli sivri laflarla bu konuyu dillendirip duruyor. hatta büyüklerimizi, Beşiktaşın atalarını yarıştıranlar var. çok yazık. hiç birşey öğrenememişler onlardan. aman dikkat beyler. sanki birileri son zamanlarımızda wow da olduğu gibi hususi sinirlerimizle oynuyor. aman dikkat...

ben stada ilk kepçe vurulup harfiyat manyağı olduğumuz, fore kazıkları sayıp "şu kazıkların güzelliğine bak :lol:" dediğimiz, mabed in gizemini çözmeye çalıştığımız günlerden beri bu forumu takip ediyorum.  wow un galatasaraylı adminlerine gıcıklığımdan aktif katılım sağlamıyordum. şükür ki kardeşlerim böyle bir platformda topladılar bizi. elinize emeğinize sağlık Allah razı olsun. bize de her türlü katkı yapmak düşer.

hepinize bursa dan selamlar.
dün cenazedeydim.size tamamen katılıyorum.tezahurat kesinlikle kötü niyetliydi. Çok üzüldüm. Eminim onursal başkanımız da üzülmüştür. İnşallah o tiplerden beşiktaş kurtulur. Yapılan aslında Beşiktaş'ın mevcut başkanını zor duruma sokmaya çalışmaktan başka birşey değil. Bunu yapanlar aynı zamanda bir boykottur tutturup klübü maddi açıdan daha da zor duruma sokmaya çalışıyorlar. Neyse ki taraftarın ezici bir bölümü bunlara inanmıyor

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mustafa abi sanırım mevcut vinç daha yukarılara uzanamıyor :)

Evet Anıl sanırım ondan dolayı diyelim. Bugün stadın heryerin hummalı bir çalışma var maaşallah :)

Çevrimdışı Anıl

Evet Anıl sanırım ondan dolayı diyelim. Bugün stadın heryerin hummalı bir çalışma var maaşallah :)
Aynen Mustafa abi 2-3 gündür çalışmalar umut verici. 1 hafta içinde daha da hızlanacağını düşünüyorum :tabe: @aktar_ismail abinin de şefliğiyle beraber Obitaş atağa kalktı  :lol:

Çevrimdışı Efe

Fotoda numarali alani genisliyor artik eski acik dibindeki yol kullanilacak isler iyice hiz kazandi :sevinc
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

herkese selamlar uzun süredir uzak kaldım forumdan bu arada prekastlar için herhangi bir vinç gelmeyecek sanırım bu sarı oğlan yavaş yavaş bitirecek gibi görünüyor

Çevrimdışı Efe

Yeni aciktada 2 fışkırtıcı var betonlama suruyor bugunu saymazsak daha 15 gun var bu ay bayabi is yapılacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

herkese selamlar uzun süredir uzak kaldım forumdan bu arada prekastlar için herhangi bir vinç gelmeyecek sanırım bu sarı oğlan yavaş yavaş bitirecek gibi görünüyor
mabet gelecegini soyledi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Fotoda numarali alani genisliyor artik eski acik dibindeki yol kullanilacak isler iyice hiz kazandi :sevinc
O kazılan bölümün tamamına temel atılırsa eğer tüm alanda temel atılmayan alan %1 veya %2 kalacak buda çok iyi bir haber  :sevinc :sevinc

Çevrimiçi Necmi

dün cenazedeydim.size tamamen katılıyorum.tezahurat kesinlikle kötü niyetliydi. Çok üzüldüm. Eminim onursal başkanımız da üzülmüştür. İnşallah o tiplerden beşiktaş kurtulur. Yapılan aslında Beşiktaş'ın mevcut başkanını zor duruma sokmaya çalışmaktan başka birşey değil. Bunu yapanlar aynı zamanda bir boykottur tutturup klübü maddi açıdan daha da zor duruma sokmaya çalışıyorlar. Neyse ki taraftarın ezici bir bölümü bunlara inanmıyor
evet katılıyorum şık olmadı orası bir cenaze yeriydi ama ben orda Beşiktaş taraftarı gördüm her hangi bir gurup görmedim
hedef göstermeyin yönlendirme yapmak yanlış mesela orda sefaköy kartalları diye yazıda yazılmış bu forumun çoğunlunundastad ismi konusunda fikri aynı
belkide içimizden insanlarda vardı orda ama bir cenazede konuşan Beşiktaş başkanının sözünü kesmek büyük saygısızlıktır kim yaparsa
yapsın kişiye saygın yoksa makama olsun oda yoksa cenazeye saygın olsun neyse bu konuyu uzatıp başlığı sıkıntıya sokmayalım.

Çevrimdışı Tolga

numaralı da artık yükselmeye başlasın da iyiden iyiye stadın en azından gelecek sezon başına yetişeceğine olan inancım artmış olsun :)

Çevrimdışı Efe

Eski acik donustede kaliplar demirleniyor ordada beton dokumu yakin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

numaralı da artık yükselmeye başlasın da iyiden iyiye stadın en azından gelecek sezon başına yetişeceğine olan inancım artmış olsun :)
stad mayis ayinda mac oynanacak seviyede hazir olut merak etmeyin tam bitisi 2 ay daha surer o kadar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

stad mayis ayinda mac oynanacak seviyede hazir olut merak etmeyin tam bitisi 2 ay daha surer o kadar
inş dediğin gibi olur 2. yarıya zaten yetişmez çok zor yani de gelecek sezona yetişsin herşeyi hazır bir şekilde tamamdır :ok:

Çevrimdışı Oktay

Q
demin extra 2 komyon daha hafriyat bıraktı yoksa dışardandamı hafriyat gelmeye başladı?

Çevrimdışı Efe

Q
demin extra 2 komyon daha hafriyat bıraktı yoksa dışardandamı hafriyat gelmeye başladı?

Onlar eski acik arakadan geliyordur orayida aliyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Arsenal maci Plastik biletler satisa cikti bilginize
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: