@Necmi
Özel mesaj yollayıp, mesajımı silmişsin ve üstelik olmayan mesaja cevap yazmışsın.. yazdıklarını okuyunca da kendimden şüpheye düştüm. Başka birisine yazdın zannetim ilk okuduğumda.
Kimse beleşci değil minvalindeki mesajına isim ya da hedef belirtmeden doğruluğu kanıtlı bir şekilde cevap yazdım ama alakasız şeyler görüyorum şu an.
Üstelik eleştirdiğim kişileri " beşiktaş taraftarı" sıfatını kullanarak ısrarla genelleştirmek istiyorsun ama ben de ısrarla bu kişilere beşiktaş taraftarı demiyorum. Yani beşiktaş taraftarı ekseninde değil yazdıklarım. Öyle bir genellemeyi sen yapıyorsun sadece.
Yanlış anlama ama ciddi olarak anlama sıkıntın var. Forum yöneticisi olmak canının istediği gibi anlamak ya da istediğin mesajı silmekse zaten en büyük saygısızlığı sen yapıyorsun beşiktaş taraftarına.
Bi de siyaset filan demişsin, komik olma; bedava biletle neyin siyasetini yaptım. Bu nasıl bir absürt ithamdır anlayamadım.
Ben çok net bir şekilde olanı yazmıştım. Bunlar yeni bir şeyler değildi maça giden herkesin bildiği şeyler..
Ama sen bayağı bir rahatsız oldun bundan. Ya bilgisizsin ya da onlardan birisi. Ben ilkine inanmak istiyorum.
Kolay gelsin.
hangi olmayan mesajına cevap yazdım bir gösterde bileyim benim seni alıntıladığım mesaj varmı ben mesajını sildim özeldende nedenini
yazdım forumdada senin mesajına yönelik konuşma yapmadım
her zaman söylediğim gibi burası forza değil ve burda forzanın abileri yok forzanın abilerine bir şey söyleyeceksen bunu gidip
orda yapacaksın burası bunun yeri değil burdan taraftar guruplarına veya taraftarlara saldırı niteliğinde olan her mesaj silinir tekrar söylüyorum
burası forza değil forzayla derdi olan burda çözmeyecek gidecek o forumda çözecek burda yazarsa mesaj silinir Burda gurup ayırmaksızın
hiç bir taraftarımıza hakaret ve aşağılayıcı kelime kullanılmasına izin yok ve sen bunu kasıtlı yapıyorsun daha öncede transfer forumunda
yazdığın bir mesaj yüzünden uyardım maksadın açık ve burda buna müsade edilmeyecektir gurup ismi verip ve direk liderlerine hakaret ediyorsan
olayı kişiselleştiriyorsun ortadaki konu prekastlara yazı yazmak bunu yapan imza atmış sefaköy kartalları sende bu konuşmanın ortasına giriyorsun
direk forzayı isimlendirerek aşağılayıcı yazı yazıyorsun bunun adı olayı manüpile etmektir art niyetliliktir burda bu forumu ayakta tutmak için
emek harcayan insanları hiçe sayıp forumu baltalamaya çalışırsan evet rahatsız olurum
@Özay