''kimmiş bunlar kesin konuştuğuna göre tanıyorsun birde Bedava dediğiniz sponsor biletleri gene olacak ve gene insanlar girecek
bunlar bedava bilet değil sponsorlar para ödüyor onun için yöneticilerde bilet verdimi parasını ceplerinden ödüyorlar maliye her biletin
peşine düşüyor kayıt dışı giriş kulübün vergi kaçırması anlamına gelir''
Bak üstteki mesaj senin.
Dediğim gibi anlama sıkıntın var. Forzayı değil ''Forza'da'' yazan adamlar demiştim. O kişiler şu an forza'da yazar bile değiller yani kimseyi ''maksatlı'' şekilde saldırmıyorum.
Bedavacı yok demişsin bedavacılar var diye cevap yazmışım, senin anlayabilceğin en kısa özeti bu. Hala daha kafana göre cevap yazacaksan devam et. Uğraşamayacağım artık.
Yok bence senin anlama sıkıntın var derdin provake etmek olmasa sana özelden yazdığım şeyin cevabını forma yazmazdın

"
Forzayı değil ''Forza'da'' yazan adamlar demiştim." diyorsun kardeş bende burda diyemezsin diyorum bunda anlaşılmayacak ne var
burda Beşiktaş taraftarına hakaret aşağılayıcı kelime kullanılmaz Ben burda seninle sohbet etmiyorum benimle polamik yapmanın bir anlamı
yok her forumun kendine has kuralı vardır buranında temel kuralı bu ve uyacaksın burası Beşiktaş forumu burda Beşiktaş taraftarlarına
sallayamazsın burda renklilerin forumlarında kullanılan üslup kullanılmaz her kes birbirine saygılı olacak herkese Beşiktaşlı olarak bakıyorum
herkesde birbirine o şekilde bakacak ve ona göre davranacak
@Özay