Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8329197 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ozan E.

orası rütüj yapılacak sorun degildir...! o da çiçeklerin hediyesi...!
dosya eklerken uzantını .ppt .doc. .xls vs ekleme istersen özel dosya haricse normal uzantı .jpeg .jpg .png gibi ekle...! power point eklemişsin cıkmamıs indirip power pointte açmak var...! düzelteyim şimdi...!

Ünlemsiz cevap atma şansın var mı  :)

Çevrimdışı ahmet türken

oradan bir sıkıntı olmaz gerekli düzenleme yapılır Hocam içimiz rahat olabilir
orası rütüj yapılacak sorun degildir...! o da çiçeklerin hediyesi...!
dosya eklerken uzantını .ppt .doc. .xls vs ekleme istersen özel dosya haricse normal uzantı .jpeg .jpg .png gibi ekle...! power point eklemişsin cıkmamıs indirip power pointte açmak var...! düzelteyim şimdi...!

Bilgi için teşekkürler. uzantı konusunda dikkat etnmedim. bilgisayar özürlülüğü var :tabe:

Çevrimdışı ALI RIZA

Bilgi için teşekkürler. uzantı konusunda dikkat etnmedim. bilgisayar özürlülüğü var :tabe:
estafurullah bizde tam bilgi değiliz sadece program ve hafif küçük kafamıza göre yazılım yapıyoruz :) benim için eklentiniz sorun olmaz ama diğer kullanıcılar telefondan girenler için sorun oluyor...!

Çevrimdışı ALI RIZA

Ünlemsiz cevap atma şansın var mı  :)
arada oluyor olmuyor değiş şaşırıyorum bende  :bandit:

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı adnan49

arkadaslar herkese merhaba wowda kalan son kişi olarakta bende aranıza katıldım  :) zaten acıldıgı gunden berı her yorumu okuyordum... şuan mısafır olan kardeslerıme tavsıyem mısafır olarak uzaktan takıple olmuyor aramıza beklıyoruz sızlerı renklerımızı bellı edelım kayıt yaparak buyumemız lazım .... 

Çevrimdışı tayfun

arkadaslar herkese merhaba wowda kalan son kişi olarakta bende aranıza katıldım  :) zaten acıldıgı gunden berı her yorumu okuyordum... şuan mısafır olan kardeslerıme tavsıyem mısafır olarak uzaktan takıple olmuyor aramıza beklıyoruz sızlerı renklerımızı bellı edelım kayıt yaparak buyumemız lazım .... 
hayırlı olsun.hoşgeldin.

Çevrimdışı Oktay

hoş geldin aramıza :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

:hosgeldin kardeşim

Çevrimdışı adnan49

eyw sagolun arkadaslar  :) mısafır trubının yenı acıkta olacagı kesın mı ? fıkret baskan yenı acıgı locasız yapacagız carsı orda olacak demıstı ama dogrusu kac gundur moralımı bozdu.... ben yenı acıgı carsının kaegrofısı ıle hep hayal edıyordum mısafırle degıl :(

Çevrimdışı quentine83

günaydın büyük Beşiktaş taraftarı .deplasman tribünü meselesi benim de canımı sıktı .fakat biraz zaman geçince ve gerekçeleri düşününce orada olması yerinde bir karar gibi geldi.diğer türlü stadın en güzel kısmını boğaz manzarasını ve görsel açıdan kalabalık görünecek bir kısımını deplasmana verecektik.kaldı ki derbilerde taraftar olmayacağı için çok ta kafaya takmamak lazım.bide biz zaten koreografi peşinde koşan bir kitle değiliz.bu kadar çok takılmayın bence.
saygılar.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı tayfun

eyw sagolun arkadaslar  :) mısafır trubının yenı acıkta olacagı kesın mı ? fıkret baskan yenı acıgı locasız yapacagız carsı orda olacak demıstı ama dogrusu kac gundur moralımı bozdu.... ben yenı acıgı carsının kaegrofısı ıle hep hayal edıyordum mısafırle degıl :(
kesin,eski açık satışları yapılıyor şu an.

Çevrimdışı ALI RIZA

:hosgeldin 
umarım öyle olmaz olursa yönetim kendi kafasına sıkmış olur...!  :iscrewy:

Çevrimdışı adnan49

:hosgeldin kardeşim

mustafa senın hakkın ödenmez kardesım bızler ıstanbul dısındayız oralara gelmemızde oyle kolay olmuyor her gun resımlerınle bızı stada goturuyorsun sagolasın

Çevrimdışı ozan062

Diğer tribünleri cinlere perileremi ayırmışlar :alala: her yerde taraftar olacak ne farkederki kareografi hayali kuruyorsanız
bence kurmayın bizim stadda o iş olmaz yapılması istenseydi daha önce illaki yapılırdı orası dünyanın en iyi taraftarının mabeti
çocuk parkı değil bırakalım o işleri çocuklar yapsın :D yeni açık tribünüyle ilgili forza hayır dedikten sonra yönetimin planı suya düşmüştü
zaten yeni açığa eskiden kimler gidiyorsa gene onlar gidecek dağılım bozulmayacak o yüzden rakip taraftar tribününün orda olması mantıklı
eski açık artık çok değerli  yarısının rakibe bırakılmasının mantığı yok eskiden çıkan çatışmalarda önlenmiş olur

öyle deme abi yavD dormundda yapıyor bak öyle:)) eski acık taraflarından verselerdi sanırım roada daha buyuk alan kaplarlardı sıkıntı olurdu bu sekilde en milimum sekilde alanda kitledik bunlar:D

45bin oldu diyelim kapasite yüzde 5 i
2250 yapıyor yani bu kadarlık bir giriş oalcak rakiplerden
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2014, 12:30:46 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı MUSTAFA_

:hosgeldin

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı yatoraya

yönetim bence stat bitişi için tarihleri kasıtlı olarak veriyor. 30 Ağustos denildi çünkü kombine satışı, umut, heyecan vs gerekiyordu.
şimdi yine bu sene içinde yetişeceği söylendi aynı sebeplerden. tamam dedikleri olmuyormuş gibi duruyor ama satış taktiği bence bu yaptıkları ve iyi yapıyorlar. böyle olmasa kombineler yarı yarıya etkilenirdi.
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı ahmet türken

mustafa senın hakkın ödenmez kardesım bızler ıstanbul dısındayız oralara gelmemızde oyle kolay olmuyor her gun resımlerınle bızı stada goturuyorsun sagolasın

hoşgeldin Adnan kardeşim. Bnede merak ediyordum daha wov d ne kadar sabredip kalacaksın diye :)  iyi ki geldin, hoşgeldin

Çevrimdışı adnan49

sagol kardesım hosgördük  :) wowda sıte denetcısının besıktas aleyhıne paylasmıs oldugu resme eksı puan verdım dıye ceza verdı bır hafta bende yerımızın bura oldugunu anladım zaten arkadaslar ordaykende anlamıslardı bız farkına gec vardık sadece cok troll var orda sadece renklı trol yok besıktaslı troll bıle vardı

Çevrimdışı ALI RIZA

sagol kardesım hosgördük  :) wowda sıte denetcısının besıktas aleyhıne paylasmıs oldugu resme eksı puan verdım dıye ceza verdı bır hafta bende yerımızın bura oldugunu anladım zaten arkadaslar ordaykende anlamıslardı bız farkına gec vardık sadece cok troll var orda sadece renklı trol yok besıktaslı troll bıle vardı
akıllarınca üstünlüklerini kabul ettirme peşindeler  :kop: haw how wow bırakalım...!
stadımıza dönelim  :sevinc

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Adoyev adnan :hosgeldin
Burda yöneticide denetçide biziz sıkıntıyok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Efe

Tamamdır Efe abi, görüşürüz Salı günü  :ok:

stadın onundeyim ben saat 2 gibi falan orda buluşur herkes  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: