Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8328986 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı nurtaç

Arkadaşlar Salı günü Maçtayız Bursa / İnegöl çarşı 12 otobüsle Geliyoruz. :super:

Çevrimdışı ByGoLD

@tayfun kardeş sana zahmet ama bizde 3 kişi 107' den 112 ' ye geçmek için başvuru yaptık. gerekli revizyonu yaparsın  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
Dönüşümüz Muhteşem Olacak !!!

Çevrimdışı tayfun

Arkadaşlar Salı günü Maçtayız Bursa / İnegöl çarşı 12 otobüsle Geliyoruz. :super:
:ok:
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı tayfun

@tayfun kardeş sana zahmet ama bizde 3 kişi 107' den 112 ' ye geçmek için başvuru yaptık. gerekli revizyonu yaparsın  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Yakup

:ok: :ok: :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ahmett.67

Güncel forma satışlarını takip edebileceğimiz link var mı?

Çevrimdışı Anıl

Dün olmuyormuş demiştiniz, bilgilendirir misiniz acaba :) Bana herhangi bir geri dönüş olmadı çünkü, özelden de yazabilirsiniz :)

Çevrimdışı tayfun

Güncel forma satışlarını takip edebileceğimiz link var mı?
maalesef yok,feda sayacı gibi bir uygulama yapılamadı daha.

Çevrimdışı Furkan Sarper

Bu vinc tum prekastlari takicak gibime geliyor :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Efe

İnegölden mi geliyorsunuz feyenoord macinda gemlik ve bursa kartallarıda geldi bursadan göç oluyor mac gunleri resmen
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tayfun

1-numaralı ortada son 16 koltuk
2-işin içinden çıkabilirsem 8.kategoriyi bir saate halledicem.

Çevrimdışı MUSTAFA_

1 saat önce

Dün pek çalışmadılar bugün dünün hıncını çıkartıyorlar  :claps: :claps:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tayfun

İnegölden mi geliyorsunuz feyenoord macinda gemlik ve bursa kartallarıda geldi bursadan göç oluyor mac gunleri resmen
türkiye kupası finali bursadaymış...geliyor muyuz neee

Çevrimdışı Efe

türkiye kupası finali bursadaymış...geliyor muyuz neee

Gelin Gideriz valla finale bi cikalimda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SeMiHReX

1-numaralı ortada son 16 koltuk
2-işin içinden çıkabilirsem 8.kategoriyi bir saate halledicem.

1-) stadı takip etmek 2-)senin kombine rakamlarını takip etmek keyif veriyor hocam emeğine sağlık.
Çocukken her aksam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalısma tarzının bu olmadıgını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her aksam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim.
                      Al Capone

Çevrimdışı Efe

Kapali yavastan ortaya cikiyor prekastlar bitiyor kapalida
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tayfun

1-) stadı takip etmek 2-)senin kombine rakamlarını takip etmek keyif veriyor hocam emeğine sağlık.
:)
severek yapıyorum :icool:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Kapalı alt katlarda ytong(duvar örme işlemi)sona ermiştir.Elektirik ve mekanik işler devam ediyor.ytong örümüne eski açıktan devam ediliyor. bjk_mabed twitter
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kapalı alt katlarda ytong(duvar örme işlemi)sona ermiştir.Elektirik ve mekanik işler devam ediyor.ytong örümüne eski açıktan devam ediliyor. bjk_mabed twitter

Kapalıda toplam 2.328 m2 duvar örümü gerçekleştirilmiştir...  bjk_mabed twitter

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: