Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8328752 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı gokhanson

bence misafir takım tribünü eski açıkta şeref tribünü köşesine alınacaktır daha sonra..localar müzeler restorantlar etkilenmez bundan..taraftarlar bunların hiçbirini görmeden girer çıkarlar...yeni açık zaten kapalıyı çarşıyı kaydırma amaçlı yapılmıştı dibine de misafir taraftarı vermezler herhalde

Çevrimdışı attila_metu

Herkese günaydın.
107. blokta biletler tükendi denmişti. Ama az önce baktım 1 kişilik yer boş görünüyor.
Acaba koltuk değiştirmeye izin mi verildi.

Çevrimdışı LifesGood®

Beton dökümüne devam masallah stadimiz bu aralar hizli sekilde yukseliyor yukarda bir arkadasin da dedigi gibi bu aylari iyi degerlendirmeli. Benim hayalim 360 skorboard da olacak insallah mabedimizin esi benzeri olmayacak hele ki küfeki kaplama iyi yapilir ve aydinlatilirsa geceleri millet foto crkilmeye akin eder. :sevinc

Çevrimdışı yigitcan1903

Yanlış saymadıysam 410,411,412 bloklarının toplam kapasitesi 2020
Deplasman tribünüyle eş midir kapasite olarak bu bloklar?

Çevrimdışı SDemirsoy

sanırım öyle.. Bu arada nerelerdesin sen gözükmüyorsun Yiğitcan  :)

Çevrimdışı tayfun

Herkese günaydın.
107. blokta biletler tükendi denmişti. Ama az önce baktım 1 kişilik yer boş görünüyor.
Acaba koltuk değiştirmeye izin mi verildi.
rezerve olup iptal olanlar var,başıma çok geliyor biliyorum.

%5 oran olarak ona yakın çıkıyor,muhtemelen o kadar.
bu arada günaydın.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı siyah-1903

o bloklarda biraz konfordan taviz verip 2.500 kisilik koltuk yerlestirmeleri lazım.  o kadar da olsun artık
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Deniz

Deplasman tribunu icin bir mail kampanyasi yapilsa hic fena olmaz.durumdan kimse memnun degil.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Kartal Ç

42bin kapasite için 2100 + güvenlik boşluğu
44bin kapasite için 2200 + güvenlik boşluğu
48bin kapasite için 2400 + güvenlik boşluğu gerekli.

Çevrimdışı attila_metu

rezerve olup iptal olanlar var,başıma çok geliyor biliyorum.

Teşekkür ederim.

Çevrimdışı yigitcan1903

sanırım öyle.. Bu arada nerelerdesin sen gözükmüyorsun Yiğitcan  :)

Buralardayım :)
2020 az gibi geldi %5 misafir kontenjanına nispetle de ondan sordum
Güvenlik boşluğuyla 1800 civarına düşse %5'i sağlamıyor
Daha küçük koltuklar mı kullanıcaklar,bi şeyler dönecek herhalde orada  :D

Çevrimdışı Hakan Bilgin

eşiktaş Yönetimi, Vodafone Arena’nın kaba inşaatının üç ay içinde bitmesi için kolları sıvadı. Kaba inşaat biter bitmez detaylı çalışmalara başlayacak olan siyah-beyazlı yönetim, gelecek ay ince işçilik için kulüp binasında ihale toplantısı yapacak.

Mart ayına kadar kaba ve ince işleri bitirerek çatı montajına başlamak isteyen Beşiktaş Yönetimi, tüm planlarını ise yeni sezonun son iki üç haftasını yeni statta oynanması üzerine kurduğu ortaya çıktı.
kaynak:milliyet
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

eşiktaş Yönetimi, Vodafone Arena’nın kaba inşaatının üç ay içinde bitmesi için kolları sıvadı. Kaba inşaat biter bitmez detaylı çalışmalara başlayacak olan siyah-beyazlı yönetim, gelecek ay ince işçilik için kulüp binasında ihale toplantısı yapacak.

Mart ayına kadar kaba ve ince işleri bitirerek çatı montajına başlamak isteyen Beşiktaş Yönetimi, tüm planlarını ise yeni sezonun son iki üç haftasını yeni statta oynanması üzerine kurduğu ortaya çıktı.
kaynak:milliyet

Hocam milliyeti boykot edelim kesinlikle ne haberlerini yayınlayalım ne de gazetelerini satın alalım.

Çevrimdışı SDemirsoy

Buralardayım :)
2020 az gibi geldi %5 misafir kontenjanına nispetle de ondan sordum
Güvenlik boşluğuyla 1800 civarına düşse %5'i sağlamıyor
Daha küçük koltuklar mı kullanıcaklar,bi şeyler dönecek herhalde orada  :D
belki daha farklı koltuk düşünceleri var  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Hocam milliyeti boykot edelim kesinlikle ne haberlerini yayınlayalım ne de gazetelerini satın alalım.
kesin ve kesin Milliyet alma aldırma kampanyasına devam...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aynen boykota devam adamlar akıllanmıyor  :ok:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmet türken

arkadaşlar şu kapalıdaki en baştaki kolndaki bozukluk aylardır gözüme takılıyor. bir sıkıntı olurmu ,yoksa dğzelteceklermi
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2014, 10:58:17 SaLVaDoR ]

Çevrimdışı SDemirsoy

arkadaşlar şu kapalıdaki en baştaki kolndaki bozukluk aylardır gözüme takılıyor. bir sıkıntı olurmu ,yoksa dğzelteceklermi
resim gözükmüyor tekrar denermisniz

Çevrimdışı ALI RIZA

orası rütüj yapılacak sorun degildir...! o da çiçeklerin hediyesi...!
dosya eklerken uzantını .ppt .doc. .xls vs ekleme istersen özel dosya haricse normal uzantı .jpeg .jpg .png gibi ekle...! power point eklemişsin cıkmamıs indirip power pointte açmak var...! düzelteyim şimdi...!

Çevrimdışı SDemirsoy

oradan bir sıkıntı olmaz gerekli düzenleme yapılır Hocam içimiz rahat olabilir

Etiketler: