Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8327864 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

çift fışkırtıcı tam kapasite çalışacak tüm gece :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı okansosa

bizim ikinci kat ne kadar dik olucaktı vikipedi de 36° yazıyorda 39° değil miydi
O gemi bir gün gelecek

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

yeni açık nasıl bir çiledir arkadaş yaaaa nasıl bitecek o tribün bak bak bak .. hergün aynı  :s20:

Yeni Sezgin  :D :D Hocam az sabır eğer diğer köşede yükselmeye başlarsa yavaş yavaş şekillenir.  :super:

Çevrimdışı TØLGA

kapalı 9000
numaralı 7000
eski açık 13000
yeni açık 16000
 :D :D :D :D
salladım :evillol:
necmi abi diyoki 45000 :bandit: :sevinc
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Engin

o zaman konser alanı sıkıntı olurdu orası sırf konser alanı olduğu için localardan feragat edildi
konser gelirleri localardan fazla loca katlarıda ambiansı olumsuz etkilerdi şimdi anfi tiyatro gibi olacak
çok güzel bir konser alanı olacak böyle bir lokasyona stad yapıyorsan her santiminden para kazanmanın hesabını
yaparsın emin olun burasıda misafir takım olsun diye yapmamışlardır bizim bilmediğimiz ne hesaplar vardır arkasında
Necmi abi, kafesli koltukları kırılmış pis bir tribün nasıl konser alanı olacak kim kafese girip konser izlerki. Ben de misafir takıma yeni açıktan yer ayrılmasından rahatsızım hepimiz biliyoruzki konumu ve şeklinden dolayı ki şimdide şekli aynı olacak yeni açık daha büyük ve locasız,  inönüde baskıyı kapalı ve yeni açık kurar eski açık ve numaralının sesini sadece golde duyardık yada siyah beyaz en büyük beşiktaş tezahüratında. Yeni açığı bölmek kendi ayağına sıkmaktır bence iki loca boş kalsın ama taraftar baskısı eksik olmasın sportif başarıda locadan daha fazla kazanırız. Renkli takım tutan arkadaşlarım inönüye gittiklerinde kendilerini küçücük yeni açık ve kapalının kocaman gründüğünü üstlerine üstlerine geldiğini söylüyorlardı şimdi rahat edecekler renkliler  :s20:
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Kapalının prekastlar tamamen bir bitse, stad biraz daha hazır gözükecek, psikolojik de etkendir bu. Hele birde eski açık alt kat prekastlanmaya başlayınca tamam diyeceğiz yükseliyor iyice.

Çevrimdışı brci

Yeni Sezgin  :D :D Hocam az sabır eğer diğer köşede yükselmeye başlarsa yavaş yavaş şekillenir.  :super:

ah bi yükselse .. eski açığın üstü de çok merak ediyorum cep herkülü gibi testere kirişler görüyorum orda umarım çok kısa olmaz diğer tribünlere oranla :)

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı melofaz

Eski açık kapalı köşedeki prekastlar ne zaman döşenir acaba merak etmeye başladım.  :alala:

Kule vinç söküldügü zaman'mı ??
Köşede testere kiriş işi bittigi zaman'mı ??
Mum Olmak Kolay Degildir..Işık Saçmak İçin Önce Yanmak Gerekir...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Yeni açıkta bu ekip işin hızını belirlicek ekip
evet  :alala: iş başladığından beri gördüğüm en kalabalık obitaş gurubu :evillol:

Çevrimdışı Efe

avatarlarda formalı yada beşiktaş temalı fotolar olursa çok daha şık olacaktır  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı asi_kartal

Kapasite 48.000 rahat olun  :D mabet dayi nerelerde yav su eski acigi enine boyuna tartisalim artik  :evillol:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi, kafesli koltukları kırılmış pis bir tribün nasıl konser alanı olacak kim kafese girip konser izlerki. Ben de misafir takıma yeni açıktan yer ayrılmasından rahatsızım hepimiz biliyoruzki konumu ve şeklinden dolayı ki şimdide şekli aynı olacak yeni açık daha büyük ve locasız,  inönüde baskıyı kapalı ve yeni açık kurar eski açık ve numaralının sesini sadece golde duyardık yada siyah beyaz en büyük beşiktaş tezahüratında. Yeni açığı bölmek kendi ayağına sıkmaktır bence iki loca boş kalsın ama taraftar baskısı eksik olmasın sportif başarıda locadan daha fazla kazanırız. Renkli takım tutan arkadaşlarım inönüye gittiklerinde kendilerini küçücük yeni açık ve kapalının kocaman gründüğünü üstlerine üstlerine geldiğini söylüyorlardı şimdi rahat edecekler renkliler  :s20:

şimdi tam tersi bütün stad üstlerine gelecek eskiden eski açıkmı vardı 1500-2000 taraftardan sesmi çıkardı
şimdi orda 12-13 bin taraftar olacak son duruma göre yeni açık kadar kalabalık olacak artık yapacak bir şey yok
yeni açığın görevini biz devralırız :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Serkan7738

avatarlarda formalı yada beşiktaş temalı fotolar olursa çok daha şık olacaktır  :)

@Efe benimki eski forma ama :D

Çevrimdışı Engin

şimdi tam tersi bütün stad üstlerine gelecek eskiden eski açıkmı vardı 1500-2000 taraftardan sesmi çıkardı
şimdi orda 12-13 bin taraftar olacak son duruma göre yeni açık kadar kalabalık olacak artık yapacak bir şey yok
yeni açığın görevini biz devralırız :evillol: :evillol:
Umarım dediğin gibi olur numaralıdan bir beklentim yok ama eskiaçık devreye girerse iyi olur :boxin:

Çevrimdışı Efe

@Efe benimki eski forma ama :D

fark yok sezon uzun alırsınız yenisini yeni forma alanlar avatarlarını güncellesin :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı TØLGA

Bi mabet olaydi cikaydi şu smiley i koyaydida sevineydik :aman:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

zaten foto koymayanın renkli olduğuna dağir şüphe duyuyorum :evillol:
özellikle bazıları bitki falan koyuyor :alala:  :D :D

Çevrimdışı tayfun

kapalı 9000
numaralı 7000
eski açık 13000
yeni açık 16000
 :D :D :D :D
salladım :evillol:
niyeti bozdum onuda sayacam yakında. :)
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Engin

Selam arkadaşlar, Discovery de yayınlanan  TRT HD de de bazı bölümleri olan Mega İnşaatlar (Build It Bigger) programını görenleriniz olmuştur. Daha önce Türkiye'den boğaz tüp geçit ve bir baraj inşaatını yayınlamışlardı yapımı zor olan değişik inşaatları gösteriyorlar, bence Vodafone Arena bu program için uygun bir proje. Boğazda saray arkasına yapılan, yapımında binlerce metre fore kazık kullanılan, binlerce kamyon hafriyat alınan, deniz seviyesisinin altında, özel çatısı olan başka bir stad varmı bilmiyorum. Mabete bi danışmak lazım bizim stadı da çektirebilsek çok iyi bir reklam olur hem Vodafone hem Beşiktaş açısından sonra büyük bir.organizasyon almamızda kolaylaşır diye düşünüyorum ne dersiniz bir şekilde Discovery Channel a ulaşmalıyız bence.
Arkadaşlar kendisinden alıntı yapan forumdaki  ilk kişiyimdir herhalde :iblush: ama üşendim yeniden yazmaya bu konu hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum bence çok faydalı olur. Mabete bir sormak gerek eğer yetkili bir kişi gerekmiyorsa bizde mail falan atabiliriz ne dersiniz.

Bu yönetime hakaret etmemek için kendimi zor tutuyorum. Yeni açık tribünü fanatik taraftarlara ayırdık oraya loca yapmadık de sonra oraya getir rakip takımı koy. Allahım bunlarda hiç akıl fikir yok mu...

Çevrimdışı ikay yusuf

Ramazan boyunca elestirdigimiz o yavasligi ozledim.... :s20:
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı kahyaoglueren

niyeti bozdum onuda sayacam yakında. :)
deplasman tribünününe denk gelen blokları yeni açık kapalı tarafındansaysak sadece sonuçta orası %5 e eşit değil mi ordan bulamaz mıyız acaba

Etiketler: