Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8327188 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yash26

Diğer tribünleri cinlere perileremi ayırmışlar :alala: her yerde taraftar olacak ne farkederki kareografi hayali kuruyorsanız
bence kurmayın bizim stadda o iş olmaz yapılması istenseydi daha önce illaki yapılırdı orası dünyanın en iyi taraftarının mabeti
çocuk parkı değil bırakalım o işleri çocuklar yapsın :D yeni açık tribünüyle ilgili forza hayır dedikten sonra yönetimin planı suya düşmüştü
zaten yeni açığa eskiden kimler gidiyorsa gene onlar gidecek dağılım bozulmayacak o yüzden rakip taraftar tribününün orda olması mantıklı
eski açık artık çok değerli  yarısının rakibe bırakılmasının mantığı yok eskiden çıkan çatışmalarda önlenmiş olur

taraftar derken kastettigim (herkes taraftardir yanlis anlasilma olmasin) en buyuk tezahuratin olacagi baskinin olacagi en buyuk tribun orasiydi. oyle olacakti yani. bugun butun stadlara baksaniz boyle tek bir tribun mevcuttur.

kapalidan yeni aciga gecicekler dedi yonetim, orasi locasiz olacak dendi bu yuzden. ozaman gercekten loca yapsaydilar yani. mantigi nedir olayin
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2014, 22:56:57 yash26 ]
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Konu dışı: Hipotiroid hakkında kısa bilgiler aktar bölümüne eklendi.

http://besiktasarena.com/index.php?topic=505.0

Çevrimdışı ilhan mansız

taraftar derken kastettigim (herkes taraftardir yanlis anlasilma olmasin) en buyuk tezahuratin olacagi baskinin olacagi en buyuk tribun orasiydi. oyle olacakti yani. bugun butun stadlara baksaniz boyle tek bir tribun mevcuttur.
iyi de yine öyle olacak zaten. orası çoğu zaman boş kalacak biryer ve derbilerde deplasman yasağı uygulanıyor. bence bu kadar büyük bir sorun değil.

Çevrimiçi Necmi

Ben en başından beri söylüyorum yeni açık localı olmalıydı diye  :)
o zaman konser alanı sıkıntı olurdu orası sırf konser alanı olduğu için localardan feragat edildi
konser gelirleri localardan fazla loca katlarıda ambiansı olumsuz etkilerdi şimdi anfi tiyatro gibi olacak
çok güzel bir konser alanı olacak böyle bir lokasyona stad yapıyorsan her santiminden para kazanmanın hesabını
yaparsın emin olun burasıda misafir takım olsun diye yapmamışlardır bizim bilmediğimiz ne hesaplar vardır arkasında

Çevrimdışı ilhan mansız

hatta bence yeni açık tribün artık çok daha değerli oldu. kapasitesi azaldı. yaşasın 408 blok kombine  :)

Çevrimdışı ilhan mansız

tribünlerin kapasitelerini bilen var mı? 41.903 e göre.

Çevrimdışı Efe

bu yeni açık olayı benimde kafamı bozdu ama çaktırmıyorum :icool: şimdilik bu şekilde karar alınmış yapacak bişey yok taraftarın isteğine göre değişebilir yönetimin kulağına gidecektir bu konuşulanlar bu arada yeni açıkta kolonlara beton atılıyor temel için daha beton başlamamış
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Arkadaşlar yanlış hesap Bağdat dan döner demişler hele bir stada kurulalım deplasman tribününde bir sıkıntı olursa mutlaka çözüm bulunur ...! Ne demiş atalarımız ; kervan yolda düzülür...!yeterki tam olarak ne istediğimizi yönetime duyuralım :ok:

Çevrimdışı Efe

mustaafanın fotolarada baktım eski açık dönüşte her yer kalıp olmuş demirlemede başlamış arka tarafında hafriyatını alıyorlar dönüş için hazırlık başlıyor artık numaralı tam bir demir yığını oldu ör ör bitmiyor çok uğraştıracak bu alan çiçekleri yeni açıkta ise üst kat testereler görünmeye başladı betonlanmaları yakın kalıplarda orda şov yapıyor demirciler ağar kaldı sanki :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

kapalidan yeni aciga gecicekler dedi yonetim, orasi locasiz olacak dendi bu yuzden. ozaman gercekten loca yapsaydilar yani. mantigi nedir olayin
bu işler yönetimin demesiyle olmuyor parasını veren istediği tribüne gider oturur taraftara yer göstermek yönetimin işi değil birde yeni açıktan
tribün yönetilmez genelde kulüpler en fanatik guruplarına bedava bilet verdiği için en ucuz bileti verir buda kale arkası olur o yüzdende fanatik taraftarda
kale arkasına kümelenir işin gerçeği bu yoksa kale arkalarının baskı yapma şansı düşüktür

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

mustaafanın fotolarada baktım eski açık dönüşte her yer kalıp olmuş demirlemede başlamış arka tarafında hafriyatını alıyorlar dönüş için hazırlık başlıyor artık numaralı tam bir demir yığını oldu ör ör bitmiyor çok uğraştıracak bu alan çiçekleri yeni açıkta ise üst kat testereler görünmeye başladı betonlanmaları yakın kalıplarda orda şov yapıyor demirciler ağar kaldı sanki :D

Kesinlikle demirciler orada ağır kaldı.

Çevrimdışı Oktay

Numaralıda ilk iki kat çok el alacak gibi loca kat ve üstü o kadar uğraşırmaz diye düşünüyorum

Çevrimiçi Necmi

tribünlerin kapasitelerini bilen var mı? 41.903 e göre.
kapalı 9000
numaralı 7000
eski açık 13000
yeni açık 16000
 :D :D :D :D
salladım :evillol:

Bu eski açık ne zaman bitecek çok merak ediyorum  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Bu eski açık ne zaman bitecek çok merak ediyorum  :bandit:

Üst katlara beklentiminde üstünde hızlı girişildi kolonlar kalıplanıyor eğer böyle hızlı devam ederse kapalı gibi uzun sürmez eski açık.

Çevrimdışı Efe

2.fışkırtıcı geldi beton şov başlıyor  :sevinc :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Yeni açık ne zaman bitecek onu da merak ediyorum  :bandit:

Çevrimdışı ilhan mansız

kapalı 9000
numaralı 7000
eski açık 13000
yeni açık 16000
 :D :D :D :D
salladım :evillol:
bari küsuratlı sallasaydın anlaşılmazdı  :D

Çevrimiçi Necmi

Üst katlara beklentiminde üstünde hızlı girişildi kolonlar kalıplanıyor eğer böyle hızlı devam ederse kapalı gibi uzun sürmez eski açık.
yok mustafa aktar bana laf attı :evillol: :evillol:
yoksa gözleri görüyor ne olduğunu :bandit:
bu arada emeğine sağlık @mustafa_(87)

Çevrimdışı Efe

yeni açık temelde betonlama an itibariyle başladı :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

bari küsuratlı sallasaydın anlaşılmazdı  :D
ama ben sallarken bile mantıklı sallarım :evillol:

Çevrimdışı brci

yeni açık nasıl bir çiledir arkadaş yaaaa nasıl bitecek o tribün bak bak bak .. hergün aynı  :s20:

Çevrimdışı ilhan mansız

Etiketler: