Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8326310 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Adanali_Kartal

benim her defasinda dedigim promlem büyüyerek devam ediyor, mabet 1 senedir insaat halinde projeler sunumlar lansmanlar yapilidi bilet-kombineler bile satisi cikti daha bir allahin kulu bile neyin nerde oldugunu bilmiyor cünkü neyin nerde nasil olacagi belli bile degil  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

bu daha deplasman trübünü  :s20: :s20: :s20:

soyunma odalari, magazalar,resturantlar,kartal yuvalari, müze, nerde ne kac m2 kare olacak kimsenin bi haberi  :ebebe:
hele o kapalida loca katlari bugünki resimlerdede görüldü ytongla ayirdiklari yer direk merdivenlerin dibi , yeni bilmem kac yüz bin dolar veren adam merdivenden direk locayami girecek , bunlarin dolasim alanlari , yeme icme , wc leri nerde  :ebebe:

yada bütün bunlar belirbi bi cümreye anlatildi/ gösterildide   bizi normal taraftari kaale alip bilgi bi bizemi verilmiyormu anlamadim

aklimda deli sorularrrrrrrrrr

Çevrimdışı ilhan mansız

ekşi sözlükte bret maverick basitleştirerek anlatmış.

borsada son 52 haftalık dönemde %+47 kar yapmıştır.

aynı dönemde fenerbahçe; %+16 (kar) galatasaray; %-24 (zarar) yapmıştır.

bugün açıklanan borcu ön görülenin altında gelmiştir ve olumlu yorumlanmıştır.

borç artışına yönelik bakkal hesabı yapanları aydınlatalım;

borcun geçen senenin aynı dönemine oranla fazla gelmesinin sebebi;

- paritenin "rekor" seviyelerde artması. (bu durum borçları döviz üzerinden olanlar için öngörülebilecek en ciddi sorundur)

- henüz 2 ay önce bankadan alınan 40 milyon tl'lik kredi.

- transfer döneminde harcanan para ve sözleşmeler gereği henüz ödenmeyen ama taahhüt edilen bedeller. (şunu da belirtelim bonservisleri taksitle ödemek demek atıyorum demba ba'ya 1.5 peşinat ödemek, bunun borca 1.5 yansıması demek değildir. taahhüt edilen rakam 6 milyon eur ise uzun dönem borç 6 milyon eur artar, aynı şey diğer transferler içinde geçerli)

- önceki dönemde açılan icra davaları ve bunlara ödenen bedeller. (hemen her gün yeni davalar görülüyor ve borçlar ödenerek kapanıyor)

ve tek başına tüm bu değişkenlerden önemlisi stadyuma harcanan para. şuradan görüyoruz ki henüz 28 mayısta stadyum yapımına harcanan toplam bedel -o güne kadar- 32 milyon dolar.

28 mayıstan şu tarihe kadar (12 ağustos) ne kadar harcandı, o konuda net bir bilgi bugün itibariyle yok bir sonraki bilanço döneminde çıkacaktır ortaya...

geçen yıl aynı dönem açıklanan borcun 68.299.282 olduğu düşünülür ise son derece başarılı bir bilanço dönemi geçirdiği görülüyor.

özetle; 100/150 milyon papellik bir stadyum yapıyor, "şimdiye kadar" 11.5 milyon euroluk transfer yapıyor, şahsına açılan icra davalarını kapatıyor, geçmiş dönem futbolcu alacaklarını ödüyor, üstüne rakiplerine oranla stadyum geliri olmadan mücadele ediyor isen harika bir bilanço getirmişsin demektir.

misal rakiplerinden galatasaray; aynı bilanço döneminde şöyle bir gelir kalemine sahip; http://tr.eurosport.com/…yor_sto4212534/story.shtml

sende bu durum sıfır.

yine aynı dönemde galatasaray şampiyonlar ligi gelirlerini tek başına cukkalıyorken sende durum?

sıfır.

peki galatasaray'ın bilançosu ne geliyor? 117.473.636 zarar...

yetmiyor üstüne birde stadyum yapıyorsun.

anlamak zor olmamalı...

arkadaşlar yapmamız gereken tek şey klübe desteğe devam etmek bu kadar basit,, sakın ola ki yalan yanlış laflara inanmayınız

Çevrimdışı Efe

Tribun olayını bırakalım guvenlik icin yapildigi ortada ilerleyen senelerde isler yoluna gidimi alternatifler devreye girebilir ilk sene bu sekilde artik kurcalamanin anlami yok  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

çatı alçalarak gitmiyor her yerde aynı yükseklikte 37 metre :)
eski açığın alçak olma nedenide anıtlar kurulunun eski açık tribününün kuleleri geçemez diye şerh koymasından dolayı yükseklikte kuleleri geçemiyoruz

Cevap icin tesekkurler.

Ben cati yuksekligini sorun olarak gorduklerini dusunuyordum.

Cati ile tribunun son sirasindaki koca boslugun kulelerle alakasini cozemedim. Cati yuksekligi su kadar olcak deseler anlarim da, cati zaten cikmis, o zaman tribunde ciksin cikmasi gereken seviyeye.

Peki ilerde olurda Besiktas kapasite artirimina giderse; eski acigi yukseltme imkani olabilir mi catiyla oynamadan ?
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2014, 20:32:15 Serkan_KaNaDa ]

ysariusta

• Ziyaretçi

www.arenakartallari.com isminide aldık ve siteye yönlendirdik
artık bu isimde bizim ismimiz :)

haber sitesine güzel isim

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Oktay

Tribun olayını bırakalım guvenlik icin yapildigi ortada ilerleyen senelerde isler yoluna gidimi alternatifler devreye girebilir ilk sene bu sekilde artik kurcalamanin anlami yok  :bandit:
:ok:

Çevrimdışı TØLGA

@Efe abi güvenlik için yapılmadığı bence apacık ortada abi :D yeni açık en ateşli taraftarın olucağı yer bana göre can güvenlikleri yok
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2014, 21:01:30 aktar_ismail ]

Çevrimdışı A_Aydin

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı attila_metu

O üç blok deplasman tribünü ve kapasitenin %5 ine sahip.O blokların koltuk sayısına kapalı yeni açık köşesindeki denk blokları sayarak da bulabiliriz öyleyse bulduğumu sayı yüzde 5 olacağından resmi toplam kapasiteyi bulabiliriz diye düşünüyorum.Sizin görüşleriniz neler
Çakalca :)

Çevrimiçi Necmi

Cevap icin tesekkurler.

Ben cati yuksekligini sorun olarak gorduklerini dusunuyordum.

Cati ile tribunun son sirasindaki koca boslugun kulelerle alakasini cozemedim. Cati yuksekligi su kadar olcak deseler anlarim da, cati zaten cikmis, o zaman tribunde ciksin cikmasi gereken seviyeye.

Peki ilerde olurda Besiktas kapasite artirimina giderse; eski acigi yukseltme imkani olabilir mi catiyla oynamadan ?

çatıda bize verilen izin 37 metre bu eski stadımızın yüksekliğine eş yani eski stadın yeni açık çatısını geçemez
eski açıktada tribün yüksekliği kuleleri geçemez diye bir şart kondu ilerde eski açığı yükseltmek için tadilat yapılmaz buna
deymez orda kaybettiğimiz koltuk sayısı tahminime göre 750 civarı bunun içinde tadilata gidilmez kaldıki stad büyüklüğümüz yeterli
yeterki koydukları 42000 kapasiteyi geçemez kuralı kalksın biz mecburiyetten dolayı 42000 iz stad o kadarına izin verdiği için değil
gelecek her süprize gebedir stadımız endende boydanda yüksekliktende saraçoğlu stadından daha büyüktür C90 la C60 farkını çıkartsak
bile genede büyük ve bence yeterli bir stad

Çevrimiçi Necmi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

12.08.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı Efe

Mustafa fotoları atmis eve gidiyorum pc den bakalim ne gelismeler olmus
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

Sağolasın  :ok: TT Arena'da deplasman tribünü üst katın neredeyse yarısını kaplıyor ama orada her iki kale arkasıda aynı şekilde olduğu için fazla göze batmıyor ve ultraslancılar karşı tribünde istediği kareografiyi yapıyor ama bu stadın en özel yeri yeni açık ve oranın bu şekilde bölünmesi hiç iyi olmadı...

off off baya alan alıyormus be:((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ilhan mansız

Mustafa hocam fotoğraflar için çok teşekkürler. Yeni açık tribün kasım sonuna kadar hızlı çalışılırsa çok büyük oranda biter. Numaralı tribün bana kapalının ilk ayını hatırlatıyor. Acaba kapalı va numaralının ilk bir aydaki değişimini görme imkanımız var mıdır? Eski açık için bir şey söylemeye gerek yok. çok büyük ihtimal ekim sonu bitecektir.

Çevrimdışı ozan062

mustiye tskler,, numaralıda yolların oldugu yerde acayip bi demirleme yasanmıs oda nedir öyle:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı cagdas44

Öncelikle Mustafa'ya fotolar için teşekkür ederim, sonrasında ise biz kapalıyı, çArşıyı ya da Forzayı adına ne derseniz yaptığı efsane koreagrafilerle sevmedik ki hatta bu mevzu özenmememiz gereken renklilerin işi değil mi neden bu iş yapılamayacak hayal oldu deriz anlamıyorum, kusura bakmayın biraz cahil birazda patavatsızımdır anlamadım ben bu işi.

Birde benim numaralı çalışmasına dair bir merakım var bunu daha öncede dile getirdim ama pek bi sonuç alamadım numaralı arkasında yükselmesi gereken perde beton işi nasıl yapılacak bir fikri olan var mı hadi ilk zamanlarda neysede sonrasında 30 metre yükselecek o duvar

Çevrimdışı onurt

Mustafa her zaman ki gibi çok hayır duası aldın. Teşekkürler.
Ne yazık ki çiçeklerde bir yavaşlama var. Ramazanda tempo düşük deniyordu ama bayram sonrası ramazan zamanındaki kadar bile tempo tutturamadı çiçekler. Oysa çok daha hızlı bir giriş bekliyordum. Ağustos da böyle geçip gidecek gibi.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı muhsin bey

Selamlar. Herkese sevgi ve saygılarımı sunarım. Forumu dışarıdan takip ediyordum. Stad ile ilgili bir konuda bilgiye ihiyacım olunca en doğru kişilere yönelmek istedim. Cevaplarsanız memnun olurum. Yeni stadımızda tribünler birbirinden nasıl ayrılacak. Mesela yeni açık tribün ile kapalı arasında eskisi gibi demir parmaklıklar mı olacak? Yoksa camekan ya da tel benzeri ya da çok daha farklı bir şey mi yapılacak?

Etiketler: