Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8313534 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı izorlu85

09.08.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış :busted_cop:

Kanka en sonunda doğru yolu buldun filigram koyman iyi olmuş o kadar emek veriyon hemen hemen hergün gidip foto çekiyorsun bazıları bundan nemalanıyor emek hırsızlığı yapıyordu. Çok doğru bi karar vermişsin kanka.. Bu arada eline emeğine sağlık kardeşim... :claps:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı TØLGA

Trt haber melbourne stadi cati oluklarini gösteriyor suanda :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

lan ş... kurusu. benim adım ufuk. ben foto çalacak son kişiyim ve bu konuda çok hassasım. senin şerefini s.... benim azımı bozdurma. beğenmiyorsan s.... g.. lalesi. paylaştığım fotolar ilk bende.

Bana bunu yazdi cevap olarak küfürlü oldugu icin özür dilerim ama bilin istedim. Gördükten sonra siledebilirsiniz mesajimi

Kardeşim ona güzel bir ders vermek lazım da sağol emeğin için bir de foto çalan son kişiyim demiş şeref yoksunu

Çevrimdışı Oktay A.

zaten yerini kestiriyorum ama kat olarak merak ediyorum sanırım restoran katının bir altı moda merkezinin üstü olacak
müzeyle aynı katta kulenin yanına yapılacak oval duvardanmı giriş olacak yoksa içerdenmi  :alala: detay projeleri lazım devlet sırları
bile böyle korunmuyor bir bilginin bu kadar iyi korunmasının tek yolu bilginin olmamasıdır. büyük ihtimal detay projeleri daha netleşmedi :D
@ocatanur

@Necmi abi kartal yuvası + 6.50 m kotunda  hemen 1. loca katının arka tarafında restaurantın altında müzenin kuleye doğru sağ üst kısmında kalıyor ve 19 mayıs kapısının olduğu yerden başlayıp kulenin sağ tarafındaki bölgenin birazını da kapsıyor mustafanın çektiği bu Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/08/vodafone-arena-09.08.2014-120.jpg[/url] resimde görünen merdiveler yuvaya çıkıyor bir de kulenin sağ yanından kapı görünüyor 577 m2 lik kartal yuvasına giriş için eğer değişmediyse tabi :evillol:  :D  :ok:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onrbrk

Arkadaşlar bu soruyu genel sohbet bölümüne yazdım ama gören olmadı heralde,stadla ilgili değil ama kusura bakmayın artık, zamanında bizim apartmanın çatısına uydu anteni kurdurdum ve ara boşluktan daireme kablo indirdim,şu anda d-smart seyrediyorum fakat bu yıl digitürk lig tv almaya karar verdim,çanak antene hiç dokunmadan sadece digitürk receiver'ı alsam maçları izleyebilirmiyim? Maç başlarken D smart ve digitürk receiver'larının arkasındaki uydu kablolarını değiştiririm sorun değil...

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Arkadaşlar bu soruyu genel sohbet bölümüne yazdım ama gören olmadı heralde,stadla ilgili değil ama kusura bakmayın artık, zamanında bizim apartmanın çatısına uydu anteni kurdurdum ve ara boşluktan daireme kablo indirdim,şu anda d-smart seyrediyorum fakat bu yıl digitürk lig tv almaya karar verdim,çanak antene hiç dokunmadan sadece digitürk receiver'ı alsam maçları izleyebilirmiyim? Maç başlarken D smart ve digitürk receiver'larının arkasındaki uydu kablolarını değiştiririm sorun değil...

Eğer turksattan alırsan izlersin ama eğer eutalsat alırsan izleyemezsin çanağın yönünü değiştirmelisin.

Çevrimdışı onrbrk

Alıntı
Eğer turksattan alırsan izlersin ama eğer eutalsat alırsan izleyemezsin
Mustafa hocam alırsan derken? Yani digitürk'ün 2 farklı makinası mı var? Birde çanağın yönü değişirse,bu seferde d smart izleyemem değil mi?

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mustafa hocam alırsan derken? Yani digitürk'ün 2 farklı makinası mı var? Birde çanağın yönü değişirse,bu seferde d smart izleyemem değil mi?

Hocam digiturk iki paket sunuyor turksattan izlemek isteyenlere ve de eutalsat'tan izlemek isteyenlere. Hem d-smart hem digiturk izlemek istiyorum diyorsan digiturkun tursat paketini almalısın.

Çevrimdışı onrbrk

Çevrimdışı Haldun

cumhurbaşkanlıgı seçiminden 4 ekim kurban bayramına kadar kaba inşaatın çok büyük bir kısmı tamamlanmış olur,bu zaman dilimi içerisinde çok yoğun işçi alımı bekliyorum

Çevrimdışı doctore

obitaş döktürmüş bugünde. nazar değmesin  :ok: eline sağlık mustafa.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı pelops

bu kaba ekim de biter mi arkadaşlar ya..bana hiç öle gelmiyo da.

Çevrimdışı Efe

bu kaba ekim de biter mi arkadaşlar ya..bana hiç öle gelmiyo da.

kaba inşaat aralık sonu ocak başı gibi biter daha önce bitmesi çok olası değil zaten gerekte yok yeni sezona açılacağı için
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

numaralı perde ve eski açıktaki beton dökümü sürüyor bu gece devam edecek anlaşılan :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

genel sohbette cevap yazdım ya

Vodafone Arena 09.08.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.50
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı ALI RIZA

Vodafone Arena 09.08.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.50
resimlere bakarken video muhteşem oldu emeğine sağlık...!

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Ay sonuna kadar yeni açık-numaralı arasında ilk kat yükselir diye düşünüyorum.Fotoğraflar için çok teşekkürler,ülkede emeğe hiç saygı olmadığı için paylaşılan şeyler kaynak gösterilmeden kendi egosunu tatmin etmeye çalışıyor insanlar,fotoğraflarda sitenin adresi olması çok iyi sonuçta her gün 100'lerce fotoğraf çekiyorsun Mustafa kardeş böyle daha iyi oldu.

Not:Hayrına biri bana mention nasıl yapılır öğretsin  :D

Çevrimdışı Haldun

64 tane ziyaretçi var üyelik 10 sn sürmez gelin yolumuza yoldaş olun  isterseniz da gardaş olun yeter ki gelin  :D :evillol:
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2014, 02:01:39 çarşimşek ]

Çevrimdışı Necmi

Ay sonuna kadar yeni açık-numaralı arasında ilk kat yükselir diye düşünüyorum.Fotoğraflar için çok teşekkürler,ülkede emeğe hiç saygı olmadığı için paylaşılan şeyler kaynak gösterilmeden kendi egosunu tatmin etmeye çalışıyor insanlar,fotoğraflarda sitenin adresi olması çok iyi sonuçta her gün 100'lerce fotoğraf çekiyorsun Mustafa kardeş böyle daha iyi oldu.

Not:Hayrına biri bana mention nasıl yapılır öğretsin  :D
@Karakartalözgü   aynen böyle ismin başına @ işaretini koyacaksın boşluk bırakmadan sağında solunda boşluk olacak :D

Çevrimdışı saidzgn

herkese iyi geceler :)

bende 2 aydır forumu takip etmekteyim çok kıymetli insanlar var inşallah stad açıldıktan sonrada muhabbetimiz böyle devam eder :)

bende 2 aydır forumu takip etmekteyim çok kıymetli insanlar var inşallah stad açıldıktan sonrada muhabbetimiz böyle devam eder :)
Hoşgeldiniz ve teşekkür ederiz.  @saidzgn

Çevrimdışı Efe

hoş geldin yeni üye olacak arkadaşlar isimleriyle üye olsa daha şık olur  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Etiketler: