Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8310340 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Kartal Ç

emeğine sağlık mustafa yine döktürmüşsün  :claps: :)

Çevrimdışı ozan062

yalnız bu numaralıdaki perdelerin duzgun cıkması gerekiyor çnk onların ustunden bir sıva vs geçmicek diye hatırlıyorum bu cok onemli ciceklere güveniyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Herkese sevgiler, saygılar....Uzun zamandan beri takipteyim...Üye olmadan takip ediyordum. Bugün üye oldum...Adana'da yaşıyorum, 21 yaşındayım...Forumda emeği geçen herkese teşekkürler...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Haldun

Herkese sevgiler, saygılar....Uzun zamandan beri takipteyim...Üye olmadan takip ediyordum. Bugün üye oldum...Adana'da yaşıyorum, 21 yaşındayım...Forumda emeği geçen herkese teşekkürler...
hoşgeldin sefa getirdin

Çevrimdışı empisayn

Eline sağlık @mustafa_(87) :) Bu numaralı-eski açık arasındaki yol iyice canımı sıkıyor benim gerekirse demirdir , ytong'dur prekasttır hepsi depolansın 1-2 gün kapansın araç trafiğine o arada yolu bir traşlayalım bi kendine getirelim  :s20:
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimiçi Necmi

Hoş geldin

Çevrimiçi Necmi

yalnız bu numaralıdaki perdelerin duzgun cıkması gerekiyor çnk onların ustunden bir sıva vs geçmicek diye hatırlıyorum bu cok onemli ciceklere güveniyorum
Evet özel özen gösteriliyor oralara  :ok:

Çevrimdışı Efe

Hoş geldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

@mustafa_(87) eline sağlık yazıyıda bir süre sonra farketmiyorsun gayet iyi olmuş
en iyisini yaptın milletle uğraşacağına biri gider başkası gelir herkeslede tek tek uğraşılmazki :ok:

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Sedat

Emeğine sağlık hocam @mustafa_(87)
Ağustos'u yarıladık nerdeyse... 2buçuk ay sonra kaba inşaatta %80-85 leri görürüz diye ümit ediyorum. Kasım'dan sonra hava şartlarıyla mücadelemiz başlar zaten o yüzden kasıma kadar son gaz devam :captain:
handikaplı çArşı  

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

en sonunda dogrusunu yaptin @mustafa_(87) ellerine saglik..

@mustafa_(87) eline sağlık yazıyıda bir süre sonra farketmiyorsun gayet iyi olmuş
en iyisini yaptın milletle uğraşacağına biri gider başkası gelir herkeslede tek tek uğraşılmazki :ok:

Eyvallah abiler Teşekkür ederim.  :ok:

Çevrimdışı Kartal1903

BEŞİKTAŞ

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

09.08.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış :busted_cop:

Çevrimiçi Necmi

09.08.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış :busted_cop:

mustafa koyduğun video sitende çalışmıyor gidin youtube dan izleyin diyor

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

mustafa koyduğun video sitende çalışmıyor gidin youtube dan izleyin diyor

düzeltildi  :)

Çevrimdışı saricasi

Bu akşam 23 de Trt haberde dev yapıtlar programı var,bir stadın özel çatı tasarımını anlatıcaklar.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı KAP

hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

videoda müzik mi var iyi denk gelmiş :D

Arkada konser alanı var hocam bazen güzel ahenk oluyor :)

Çevrimdışı KAP

Arkada konser alanı var hocam bazen güzel ahenk oluyor :)

güzel olmuş bir ara düşündüm sen mi ekledin diye profesyonel işi olmuş inşaat sesleriyle :D ellerine sağlık
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı ekesicil

Beni direkt engelledi.

lan ş... kurusu. benim adım ufuk. ben foto çalacak son kişiyim ve bu konuda çok hassasım. senin şerefini s.... benim azımı bozdurma. beğenmiyorsan s.... g.. lalesi. paylaştığım fotolar ilk bende.

Bana bunu yazdi cevap olarak küfürlü oldugu icin özür dilerim ama bilin istedim. Gördükten sonra siledebilirsiniz mesajimi

Çevrimdışı Efe

numaralı ve eski açıkta beton dökülüyor  :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

numaralıda perdeye beton atılıyor şimdi düştü jeton :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

lan ş... kurusu. benim adım ufuk. ben foto çalacak son kişiyim ve bu konuda çok hassasım. senin şerefini s.... benim azımı bozdurma. beğenmiyorsan s.... g.. lalesi. paylaştığım fotolar ilk bende.

Bana bunu yazdi cevap olarak küfürlü oldugu icin özür dilerim ama bilin istedim. Gördükten sonra siledebilirsiniz mesajimi
neyse sıkıntı yok bundan sonra istiyorsa çalabilir Bütün foto yükleyen arkadaşlar fotoları bizim siteye yüklerse
iyi olur hızlı rersim gibi foto sitesi kullanıldığında ordan çekilen resimlere fligran yüklenemiyor resimler emek hırsızlarına açık oluyor
yayınlanması problem değil ama kendileri çekmiş gibi yayınlıyorlar sende iftiracı oluyorsun birde küfür hakaret yiyorsun

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta numralı birleşiminin yarısının temeli bitmiş betonlanmayı bekliyor kalıp işleride hızlıca sürüyor gördüğüm kadarıyla numaralıda işler zor çiçekler perdeler ve kolonlarla uğraşıyor eski açıkta ise üst kat hareketli sütünlar kalıplanıp betonlanıyor :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: