Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8310640 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Yolladım Altuğ'a Abi bu arada resmin tam ortasına gelecek şekilde filigran hazırladım.
zaten onu yapman gerekiyordu sana daha önce söylemiştim emek hırsızlarına tek çözüm bu

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

zaten onu yapman gerekiyordu sana daha önce söylemiştim emek hırsızlarına tek çözüm bu

Büyük sözü dinlemedik napalım

pm yolladım bir kontrol edersen abi nasıl olmuş yeni filigran.

Çevrimdışı mehmetthedum

Vodafone arenamızda sahaya çıkış tüneli olur müze olur taraftar alanı olur ama bir yere biliç'in chelse'ye attığımız golden sonraki bu anını poster olarak koymak lazım. bundan güzel bi tişört bile olur aslında  :)

Bu anın arkadan görüntüsü çok karizmaydı. Aynı fikirdeyim .. hatta bunun pankartı tribüne de yakışır.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı İmansız26

Şuan ki İşçi Sayısı Hakkında Bilgisi olan Var mı? Yeni İşçi Girişi oldumu? olacak mı?  :icool: :icool:
Tabutumuz Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Efe

Herkese selam, eski açıkta testere kirişleri yaparlarken kapalidaki gibi çatı kirişlerine mı dayayacaklar? Bu resimde arada bosluk var? Birde numaralidaki yol olacak yer nereye kadar devam edecek? Giriş çıkış nasıl devam edecek? @Necmi @bjk_mabet @Efe
Necmi abi aciklamis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harunmustak

Projede görüldüğü gibi olacak çatıyı taşıyan kolonlar daha geride kalacak numaralının altından giren yol yeni açığa kadar devam edecek
takım otobüsleri yeni açık alt gümüş suyu tarafına park edecek eğer bir değişiklik olmadıysa en son bildiğim bu yöndeydi daha öncesinde yeni açık üstten otopark girişi yoktu artık var
bir takım değişiklikler olmuş
ozaman numaralı ile kuşaklama yapılan yer arası yol olacak. peki kuşaklama yapılan yere perde beton mu atılacak? atılacaksa o kadar yuksek perde betona iskele nasıl kurulacak yada kurulacak mı? @Necmi
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimiçi Necmi

ozaman numaralı ile kuşaklama yapılan yer arası yol olacak. peki kuşaklama yapılan yere perde beton mu atılacak? atılacaksa o kadar yuksek perde betona iskele nasıl kurulacak yada kurulacak mı? @Necmi
o kadar yüksek değil yol tünel gibi olacak onun üstündede katlar olacak taraftarın protokolün kullanacağı stada giriş yolları
http://besiktasarena.com/index.php?topic=52.0  burdan proje bölümünden detayları görürsün

Çevrimiçi Necmi

Büyük sözü dinlemedik napalım

pm yolladım bir kontrol edersen abi nasıl olmuş yeni filigran.
mustafa maçı seyrediyordum geç gördüm mesajını :D

Çevrimdışı Efe

Stadta çalışmalar suruyor hava acik suan :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Eagle1520

Beton yığını değil, yeşil stat

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Siyah

Selamın aleyküm,

Ben de uzun zamandır takip edenlerdenim. Kısmet bugüneymiş. Benim bir sorum olucak izninizle. Her ne kadar proje çizimleri paylaşılmış olsa da, bu planlara aşina olmadığım için anlamakta zorlanıyorum. Numaralı bölümü yapılırken soyunma yerleri nasıl olucak? Çünkü bir Madrid'in bir Barcelona'nın soyunma alanlarına baktığımızda adamlarda jakuzisine kadar her şey mevcut. Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Saygılarımla,

Çevrimiçi Necmi

Selamın aleyküm,

Ben de uzun zamandır takip edenlerdenim. Kısmet bugüneymiş. Benim bir sorum olucak izninizle. Her ne kadar proje çizimleri paylaşılmış olsa da, bu planlara aşina olmadığım için anlamakta zorlanıyorum. Numaralı bölümü yapılırken soyunma yerleri nasıl olucak? Çünkü bir Madrid'in bir Barcelona'nın soyunma alanlarına baktığımızda adamlarda jakuzisine kadar her şey mevcut. Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Saygılarımla,
Hoş geldin soyunma odalarında hakem soyunma odası dahil havuzlara varıncaya kadar düşünülmüş olması gereken her şey var

Çevrimdışı Anıl

Selamın aleyküm,

Saygılarımla,
Evet hepsi mevcut proje üzerinde de yazıyor rahatlama havuzları falan diye :tabe: @bjk_mabet abi projeye baktıkça sorularımı biriktiriyorum karşı karşıya geldiğimizde bunaltıcam biraz seni :lol:

Çevrimdışı ozan062

dün twitterda mete vardar jolly tur yönetim kurulunda dedim bize yapar bi kıyak arsenal macı icin dedim ve duyuru yapıldı ben gidiyorum beklerimm

http://www.jollytur.com/yurtdisi-turlar/389/arsenal-besiktas-mac-turu?type=293#tab=0
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaşlar sizlerden ricam şu sayfayı şikayet edebilirmisiniz imza kısmına kendi adını yapıştırarak emek hırsızlığı yapmakta olan bir sayfa

https://www.facebook.com/BJKVodafoneArena/
Herkes musta kardesimizin fotograflarinin altina yorum yaparsa sanirim fotograflari kaldirmak zorunda kalirlar.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Herkes musta kardesimizin fotograflarinin altina yorum yaparsa sanirim fotograflari kaldirmak zorunda kalirlar.

Beni direkt engelledi.

Çevrimdışı megiddo

kameranın önü yavaş yavaş kapanıyor, yeni açıya ne zaman geçecek vodafone? şu kolonları dikilen kale arkasının ikinci kat tabla demirleri  örülse de biraz daha kapansa kameranın önü, bakalım vodafone ne zamana kadar açıyı değiştirmek zorunda hissedecek kendini.

Çevrimdışı eren.ahmetoglu

Beni direkt engelledi.

Belli bir sayının üzerinde şikayet alırsa hesap kapatılıyor. Mustafa'nın paylaştığı fotoğraflardan dolayı kimde hatrı varsa, kendi facebook hesabı ile o sayfayı şikayet etmeli. Az önce ben de şikayet ettim, mustafa hocam sen de fikri mulkiyet kapsamında yine facebook üzerinden şikayet edebilirsin.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Stadı açalım bir an öncede maçtan önce çarşıda sabah kahvaltımızı yapalım, öğleden sonra piiz, sonra yavaştan ağaçlı yol ve stad.. Ne özledim ya..

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Belli bir sayının üzerinde şikayet alırsa hesap kapatılıyor. Mustafa'nın paylaştığı fotoğraflardan dolayı kimde hatrı varsa, kendi facebook hesabı ile o sayfayı şikayet etmeli. Az önce ben de şikayet ettim, mustafa hocam sen de fikri mulkiyet kapsamında yine facebook üzerinden şikayet edebilirsin.

Teşekkür ederim hocam duyarlılığın için  :)

Çevrimdışı ZEKI

sitende izinsiz yayinlanmasi durumunda yasal yollara basvurulacaktir diye bir ibareyide koymayi unutma..

Çevrimdışı Furkan Sarper

Forma,kombine ne durumda acaba bilginiz varmi?

Çevrimdışı melofaz

Mustafa kardes bence yapabiliyorsan fotograflarına capraz bicimde goruntu kalitesini bozmayacak sekille bir ibare koysan daha iyi olur boylece senden izinsiz kimse emek verdigin fotoları koyamaz,koysalar bile senin fotografın oldugu anlasılır tabi sen bilirsin benimki oneriydi sadece
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2014, 18:56:07 melofaz ]
Mum Olmak Kolay Degildir..Işık Saçmak İçin Önce Yanmak Gerekir...

Çevrimiçi Necmi

Mustafa kardes bence yapabiliyorsan fotograflarına capraz bicimde goruntu kalitesini bozmayacak sekille bir ibare koysan daha iyi olur boylece senden izinsiz kimse emek verdigin fotoları koyamaz,koysalar bile senin fotografın oldugu anlasılır tabi sen bilirsin benimki oneriydi sadece
yaptı zaten bu günden itibaren sanırım fligranlı olacak  olmasa tabiki daha iyiydi ama bazende böyle şeylere mecbur oluyorsun
çok önce mustafanın koyması gerekiyordu koymamak için bayağı direndi :D

Etiketler: