Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8313046 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
SON DAKİKA!
BEŞİKTAŞ - Arsenal ilk maçı Star TV'den 'Şifresiz' yayınlanacak. vatan

Çevrimdışı Efe

SON DAKİKA!
BEŞİKTAŞ - Arsenal ilk maçı Star TV'den 'Şifresiz' yayınlanacak. vatan

Bu iyi olmadi bilet alacak olanlar kanaldan seyredebilir insallah dogru degildir bu mac kapali olsun sonraki mac acik olsun para kazanacagiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Sali maclari acik oluyordu dogrudur haber  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı melofaz

yaptı zaten bu günden itibaren sanırım fligranlı olacak  olmasa tabiki daha iyiydi ama bazende böyle şeylere mecbur oluyorsun
çok önce mustafanın koyması gerekiyordu koymamak için bayağı direndi :D

en iyisini yapmış bencede geç bile kaldı yagmur demeden çamur demeden gidip foto çekiyor sonra sözde uyanık geçinen emek hırsızları oturdukları yerden rant saglıyo..
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2014, 19:39:01 melofaz ]
Mum Olmak Kolay Degildir..Işık Saçmak İçin Önce Yanmak Gerekir...

Çevrimdışı melofaz

Bu iyi olmadi bilet alacak olanlar kanaldan seyredebilir insallah dogru degildir bu mac kapali olsun sonraki mac acik olsun para kazanacagiz

hocam güzel düşünüyorsunda ama bizim gibi uzakta olupta istanbula gelemeyecek insanlar napılacak peki orasıda var

Çevrimdışı Necmi

hocam güzel düşünüyorsunda ama bizim gibi uzakta olupta istanbula gelemeyecek insanlar napılacak peki orasıda var
ama burda önemli olan kulübün gelir sağlaması sonuçta şifresiz kanal bile olsa taraftar gelecektir

Çevrimdışı Efe

doğru ama takımın para kazanmasimi yoksa bizim tv den syretmemizmi ben takim icin ilk tercihi kullanirim ama sadece bu mac icin vodafone arenaya para lazim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan mansız

doğru ama takımın para kazanmasimi yoksa bizim tv den syretmemizmi ben takim icin ilk tercihi kullanirim ama sadece bu mac icin vodafone arenaya para lazim
bilet fiyatları feyenord maçındaki gibi olursa stad yine dolar. Sonuçta bu arsenal maçı. İmkanı olan herkesin geleceğini düşünüyorum

Çevrimdışı baro19

Sifresiz olmasi güzel oldu... Kahveye verecegimiz parayla çerez  alirim. :) .Maca hidecek adam gider gene etkilemez bence

xuz

• Ziyaretçi

Böyle bir maça gitmek isteyen adam televizyondan şifresiz yayınlanıyor diye maça gitmemezlik yapmaz.

Çevrimdışı TØLGA

staddaki ortamla evdeki ortam bir olmuyor tribüncü adam bunu çok iyi bilir
ben gelmeye kalksam 200 liraya patlar bana bendede o para yok  :bawling:
bizde evde izlecez napak
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

Tamam herkes istiyo ama birde ''insanların inanması lazım '' yönetim bunuda sağlamalı, cuk oturacak yıldız 10 numara alın-sağbek alın , bak nasıl 80.000 kişi wengere inanarak turu geçmeye geliyo , ama bu eksiklerle 12 sinde uefaya kadro bildirimi yapılmamalı.

Çevrimdışı ozan062

ben taa izmirden gelicem bu mac için,,, ikinci maçada gidicem jolly tur sayesinde onceki sayfalarda paylastım linkini gitmek isteyen olursa orada gorusuruz :bandit:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı berk_bjk

ben taa izmirden gelicem bu mac için,,, ikinci maçada gidicem jolly tur sayesinde onceki sayfalarda paylastım linkini gitmek isteyen olursa orada gorusuruz :bandit:

2500TL'ye geliyor JollyTur ile tabi buna vize dahil değil imkanı olan gider ama daha çok Avrupa'da yaşayanlar gidecektir o maça.

Çevrimdışı matias

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 09 Ağustos 2014, 20:43:06
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı ozan062

2500TL'ye geliyor JollyTur ile tabi buna vize dahil değil imkanı olan gider ama daha çok Avrupa'da yaşayanlar gidecektir o maça.

biraz evet maliyetli ama sehir turuda oldugu için bana gayet uygun geldi ben gidicem çnk bu turda kitlendikmi uefada  devam edicez  onlar zaten cantada keklik:)) bu acıdan baktıgında mantıklı :lol: :evillol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

120 Pictures Loading...  :busted_cop:

Hırsızlar nedeniyle bundan böyle resimlerin ortası filigranlı olacaktır arkadaşlar..

Çevrimdışı melofaz

emin olun takımın para kazanmasını isteyen kişilerin başında gelirim ama şöyle bir durum bizim her zamn maçlara gelme gibi bir durumumuz yok rakip arsenal,bu gibi rakiplerle her zaman karşılaşmıyoruz dolayısıyla maça rabet feyenoord maçından fazla olacaktır hatta belki dışarıda kalanlar bile olacak benim öngörüm bu şekilde :) diger yandan  biz takımımızı canlı görme fırsatı yakalamak için tripten tribe giriyoruz bizede acıyın yahu  :D :D
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2014, 20:56:51 melofaz ]

Çevrimdışı matias

Hırsızlar nedeniyle bundan böyle resimlerin ortası filigranlı olacaktır arkadaşlar..

:ok:

Eline sağlık.

Çevrimdışı ozan062

coktan yapmalıydın gec bile kaldın  emeklerin buyuk,,, 120 foto fenaaa :ok:

Çevrimdışı empisayn

Obitaş gerçekten bayram sonrası efsane bir dönüş yaptı yeni şefin etkisi midir nedir bilmem de maaşallah  :tabe:
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

09.08.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı Efe

Fotolar gelmis eve gidip bi ayrintili bakalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: