Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8306482 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Bilet fiyatları kale arkaları 60 tl,  doğu tribünü 90 tl,  batı tribünü 120 tl olsun bilet geliri 7 milyon tlden az olmaz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bilet fiyatları kale arkaları 60 tl,  doğu tribünü 90 tl,  batı tribünü 120 tl olsun bilet geliri 7 milyon tlden az olmaz.

bence kale arkaları 35 40 ile başlar.

Çevrimdışı bjk_mabet

Günaydın herkese Ankara dan selam olsun...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

katılıyorum ismail abi  taraftar elini cebine atmalı :lol:

ysariusta

• Ziyaretçi

Hayırdır Ankaradasın? Çay mı bitti? Demlemesini mi öğretecekler yeniden.

Çevrimdışı bjk_mabet

Hayırdır Ankaradasın? Çay mı bitti? Demlemesini mi öğretecekler yeniden.
Biraz ,biraz ziyaret :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

08.08.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış  :busted_cop:

Çevrimdışı klassblok

Mabet hocam öncelikle Ankara'ya hoş geldiniz. Ankara'ya geldiğinizi şuan öğrendim. Önceden öğrenmiş olsaydım mesaiye gelmezdim. Serverlarda bakım yaptığım için işi bırakamıyorum maalesef. Sizinle Ankara'da tanışma fırsatını kaçırdım maalesef.

Çevrimdışı klassblok

08.08.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış  :busted_cop:
Mustafa hocam size de çok teşekkür ederim. Fotoğraf ve videolar için Stadyum da gibi hissediyorum kendimi.

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet hocam öncelikle Ankara'ya hoş geldiniz. Ankara'ya geldiğinizi şuan öğrendim. Önceden öğrenmiş olsaydım mesaiye gelmezdim. Serverlarda bakım yaptığım için işi bırakamıyorum maalesef. Sizinle Ankara'da tanışma fırsatını kaçırdım maalesef.
iyi çalışmalar ...belki maca gelirsiniz birgun yan yana Beşiktaşımızı destekleriz...

Çevrimdışı ozan062

para konusunda olimpiyattaki maçlarda önemli gelir kaynağı çok yüksek eğer dolarsa arsenal maçında 4 milyon tlye yakın sadece bilet geliri elde edilecek 70 bin kişi olursa tribünlerde lig maçlarında özellikle açılış maçı ve sonrasındaki 2 iç saha maçında da tribünlerin dolması lazım 10 milyonu geçer 4 maçta dolarsa olimpiyat gelirleri çok iyi para bu yoklukta

hocam boyle devam edersek zaten hem yonetimsel baskı hem klübün mali bakımdan cıkısı hemde huzurlu ortamı buluruz ama işte dunyadaki temel sıkıntı olan seyde su basarıyla bunlar hallolur:)) yeterki uzun maraton olan ligde ust sıralarda olalım yarıstan kopyalaım inan soguk falan dinlemeden herkes maçlara gider, gelir kudurur kısacasıD
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mustafa hocam size de çok teşekkür ederim. Fotoğraf ve videolar için Stadyum da gibi hissediyorum kendimi.

Rica ederim Hocam ne mutlu böyle hissettirebiliyorsam  :ok:

Çevrimdışı ozan062

Rica ederim Hocam ne mutlu böyle hissettirebiliyorsam  :ok:

bir gun su stadyumda 3d goruntuleme yaparlarsa veya donanım nasıl hazırlanıyorsa ben bilmiyorum basitse sen bile yapabilirsin veya baskaları yaparken senden yardım alınmalı,, yani su 3d yapılsa varya mukemmelin üstünde olur ve bu her hafta atıyorum cuma gunleri guncellense akıllara zarar bi faydası olur çnk zoomlaması mukemmel her alanı gorebiliyorsun bakalım dusunurler birilerinin kulagına su kacırsak iyidiD

nasıl birsey oldugunu gormek için google sanal tur yazın bakın:))
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2014, 09:39:54 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

bir gun su stadyumda 3d goruntuleme yaparlarsa veya donanım nasıl hazırlanıyorsa ben bilmiyorum basitse sen bile yapabilirsin veya baskaları yaparken senden yardım alınmalı,, yani su 3d yapılsa varya mukemmelin üstünde olur ve bu her hafta atıyorum cuma gunleri guncellense akıllara zarar bi faydası olur çnk zoomlaması mukemmel her alanı gorebiliyorsun bakalım dusunurler birilerinin kulagına su kacırsak iyidiD

Eyvallah hocam elimden geleni yaparım tabii ki

Çevrimdışı klassblok

iyi çalışmalar ...belki maca gelirsiniz birgun yan yana Beşiktaşımızı destekleriz...
Kombinemi aldım maalesef işler yüzünden Feyenord maçına gidememiştim. Arsenal maçında kısmetse olimpiyat stadyumundayım. Gidiş ve dönüş biraz zahmetli gibi olacağından şimdiden iki gün izin aldım.  :bandit: Forumda sizlerle irtibatta olup, stadyuma beraber gideriz inşallah. :busted_cop:

para konusunda olimpiyattaki maçlarda önemli gelir kaynağı çok yüksek eğer dolarsa arsenal maçında 4 milyon tlye yakın sadece bilet geliri elde edilecek 70 bin kişi olursa tribünlerde lig maçlarında özellikle açılış maçı ve sonrasındaki 2 iç saha maçında da tribünlerin dolması lazım 10 milyonu geçer 4 maçta dolarsa olimpiyat gelirleri çok iyi para bu yoklukta

Evet katılıyorum efe Arsenal ve sonrasındakı ilk maçlar cok önemli 60 70 bin civarında oynarsak çok büyük bir gelir kapısı olacak klup için... 

Arsenalı gecip gruplara kalırsak gelir bakımından kulup tarihinde en yüksek rakamlara ulaşacağız keza bu sezonkı sponsorluklar vs cabası..

Umarım bu sene daha güzel olacak nakit akışı klup için cok önemli futbolcular ve stad yapımında paralar kullanılır kafa rahat olur..

Büyük BEŞİKTAŞ taraftarı arsenal macınsa stadd 70 bin kişi olacaktır. En az 2 3 mobil tır starra olmalı ve en azından belirli kartal yuvalarında en az 20 bin bilet satışa çıkmalı diye düşünüyorum

Çevrimdışı balerion

stad'ın bitiş tarihi Ocak gibi mi yoksa yavaşmıyız?

Çevrimdışı Furkan Sarper

Zaman cok hızlı ilerliyo,gecen ay bugün mabet ile stat turu yapmistik.

Bir aylik degisimi bu video ve bugun mustafa abinin yayinlayacagi video ile kiyaslayabiliriz.

Çevrimdışı onurt

@bjk_mabet buraya, kapasite müjdesi ver kartala!
ooooooooo ooooooooo ooooooooo
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı okan

Ankaya hoşgeldin Mabet.. Güzel haberler, güzel gelişmeler bekliyoruz..  :tabe:

Çevrimdışı Efe

Yağmur bugun etkili calismalar bazi bolumlerde azalabilir demircilerde sıkıntı olmasın yeter şimdilik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Ankaradaki toplantidan fotograflari bekliyoruz. Varmi gelismeler yeni  haberler :D :D :boxin: :kop:

Çevrimdışı Karabay

Biz @bjk_mabet @Zoro ve selçuk buluştuk.  Herkese selamlar :) transferi öğrendik :)

Çevrimdışı smtcglr

kızılsakal söyle de bizde öğrenelim  :uyucam:

Etiketler: