Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8306669 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 09 Ağustos 2014, 01:51:46
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
şuan fotoğraflara bakıp tekrar bi umutlandım açıkçası arkadaşlar sanki kasım sonu gibi kaba inşaat bitecek ,ve çatısıydı ,elektriğiydi ,falanıydı filanıydı nisan-mayısa yetişecek gibi duruyor ne dersiniz?? yeni açık için verdiğim süre ekim sonu ,eski açık için verdiğim tarih ekim sonu maraton için verdiğim tarih kasım sonu ne dersiniz yok mu artırn  :) :icool: :D :tabe: :claps:

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta yeni gelen kalıpçılar iyi iş çıkarıyorlar 5 günde baya bi kalıp işi yapılmış  :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

49 ziyaretçi var bu saatte.. arkadaşlar siz de muhabbete katılın.. üyelik 30 sn sürüyor

katılıyorum forum hepimizin gelin fikirlerinizi görüşlerinizi yazın saygı çerçevesinde takılıyoruz işte stadımızı burda bitireceğiz :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

fotolardan anladığım yeni açık ve eski açıkta işler yeniden hız kazanmış 8 günde toparladılar işleri numaralıda perdeler zaman alıyor onlarla uğraşıyorlar yeni açıkta temel betonunu bi kaç gün içinde göreceğiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Chelsea ve FB maçlarının full kaydını siteye linkledim..

izleyemeyenler buyursun

http://besiktasarena.com/index.php?topic=496.0

Çevrimdışı Geovani

Obitaşın yeni şantiye şefi olaya hızlı girdi sanırım ilk defa bu kadar faal gördüm yeni açık tarafını.. @Necmi abi numaralıda detay olan bölümler hakem odaları vs. ilk kattaydı dimi abi yani demek istediğim bu kattan sonra daha hızlı gider di mi?
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimiçi Necmi

yokmu cevap verecek @Efe @Necmi
orası testere kirişlerin tablası değil bir kat daha çıkacaklar o katın önü tribünle kapanacak

Vodafone Arena 08.08.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.50
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı sallapati

Vodafone Arena 08.08.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

eyvallah reyis

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı eren.ahmetoglu

Arkadaşlar konu dışı biliyorum ama Kardeş Payı final bölümündeki şu sahnede giydikleri ürün Kartal Yuvası veya başka bir yerde satılıyor mu ? Eğer öyle değilse Selçuk Aydemir ekibine helal olsun demek istiyorum, işleri olmamasına rağmen harika bir ürün çıkmış ortaya. Kulüp ile anlaşıp şunu ürün haline getirebilirler umarım. Siz ne dersiniz ?

Çevrimdışı Efe

time lapsete görülüyorkı yeni açık numaralı ve eski açıkta adam kaynıyor işler yoluna girdi bu gazla iyice hızlancaklar :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Obitaşın yeni şantiye şefi olaya hızlı girdi sanırım ilk defa bu kadar faal gördüm yeni açık tarafını.. @Necmi abi numaralıda detay olan bölümler hakem odaları vs. ilk kattaydı dimi abi yani demek istediğim bu kattan sonra daha hızlı gider di mi?
bilmem üst kat detay projelerini bilmiyorum çarşamba günü çok uğraştım ama :bandit: laf çıkmıyor
ama orada basın protokol VIP loca gibi çok detay var stadla fore kazıklar arasındada basın protokol girişleri falan bir dünya şey var
bence işçilik anlamında hem kaba hem ince en çok iş orda var en yüksek maliyetede orası çıkar birde orda işçiliklerede çok özen göstermeleri gerekiyor
numaralı sıkıntılı biraz çiçeklerin şansına eski açıktada çok işçilik vardı içerde bir sürü çift yüz perde merdiven vs var numaralıda birde fazla kat var
ama en azından o fazla kat numaralı üst kat testere kirişlerinin işini biraz hafifletiyor iki kademede dökebilecekler ama numaralı zor olacak

Çevrimiçi Necmi

emeğine sağlık  :ok: yanlız stadda karınca gibi her yerde çalışma var :D diyorum bu hafta güzel geçiyor

Çevrimdışı Geovani

Saolasın @Necmi abi,eski açıkta üst kat hariç bittimi çalışan sayılarını numaralıya kaydırınca sanırım baya bi ivmelenme yaşanır diye düşünüyorum

Çevrimiçi Necmi

Saolasın @Necmi abi,eski açıkta üst kat hariç bittimi çalışan sayılarını numaralıya kaydırınca sanırım baya bi ivmelenme yaşanır diye düşünüyorum
eski açığın daha 1.5 ayı var bitmek için oda minimum eski açık bitene kadar numaralı bayağı yol alır

Çevrimiçi Necmi

şuan fotoğraflara bakıp tekrar bi umutlandım açıkçası arkadaşlar sanki kasım sonu gibi kaba inşaat bitecek ,ve çatısıydı ,elektriğiydi ,falanıydı filanıydı nisan-mayısa yetişecek gibi duruyor ne dersiniz?? yeni açık için verdiğim süre ekim sonu ,eski açık için verdiğim tarih ekim sonu maraton için verdiğim tarih kasım sonu ne dersiniz yok mu artırn  :) :icool: :D :tabe: :claps:
Kasım sonu gibi bende öyle tahmin ediyorum aralık ayında büyük ihtimal çatı işlerine başlandığını görürüz
nisan sonundada ince işler bitmez ama dışardan baktığımızda çatısıyla çimiyle koltuğuyla stadı görürüz mayıs ayında maç oynanacak duruma gelir
ama önümüzdeki sezon bile sıfır bitmiş bir stada giremeyiz

Çevrimdışı TURKahvesi

Chelsea ve FB maçlarının full kaydını siteye linkledim..

izleyemeyenler buyursun

http://besiktasarena.com/index.php?topic=496.0

sağol sallapati

linki yuvaya aldım (chrome)

yarın gündüz izlerim (maçı izleyemedim sonuçta)

hadi bu arkadaşınız,kardeşiniz,abiniz yatar iyi geceler  :o_o: :sleepzz:

Çevrimiçi Necmi

üst katı düşünmedim zaten verdiğim süre üst kata kadar olan kısım içindi ama böyle bir şeye bakmamak lazım
eğer numaralı için daha çok adama ihtiyaç duyulacaksa o zaman daha çok emekçi bulunduracaklar numaralıyı yapmak için
eski açıktaki emekçilerin boşa çıkmasını beklemenin manası yok zaten iş planlarını yapmışlardır. En geç aralık ortaları gibi
bitirecek ekipleri temin ederler ama burda esas konu devreye giriyor PARA, artık parasız iş olmaz kısmına gelmeye başladılar
oluk oluk para gitmeye başlayacak şl ye girebilsek bize ilaç olacaktır

Çevrimiçi Necmi

sağol sallapati

linki yuvaya aldım (chrome)

yarın gündüz izlerim (maçı izleyemedim sonuçta)

hadi bu arkadaşınız,kardeşiniz,abiniz yatar iyi geceler  :o_o: :sleepzz:
iyi geceler

Çevrimdışı Efe

para konusunda olimpiyattaki maçlarda önemli gelir kaynağı çok yüksek eğer dolarsa arsenal maçında 4 milyon tlye yakın sadece bilet geliri elde edilecek 70 bin kişi olursa tribünlerde lig maçlarında özellikle açılış maçı ve sonrasındaki 2 iç saha maçında da tribünlerin dolması lazım 10 milyonu geçer 4 maçta dolarsa olimpiyat gelirleri çok iyi para bu yoklukta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Geovani

Abi kesinlikle cl girmek stadın baya bi hızlanması demek bence işin futbol tarafı var ama bu sene daha çok maddi yönü önemli...Hemde bedavacı fransızlar tek başına alamazlar şampiyonlar ligi gelirini...hepsi fransızlıktan hollandalıya dönmüştü şimdide sıkı ingiliz olurlar

Çevrimiçi Necmi

para konusunda olimpiyattaki maçlarda önemli gelir kaynağı çok yüksek eğer dolarsa arsenal maçında 4 milyon tlye yakın sadece bilet geliri elde edilecek 70 bin kişi olursa tribünlerde lig maçlarında özellikle açılış maçı ve sonrasındaki 2 iç saha maçında da tribünlerin dolması lazım 10 milyonu geçer 4 maçta dolarsa olimpiyat gelirleri çok iyi para bu yoklukta
Efe bilet hasılatı 5 milyonun altına düşmez avrupa maçlarında eğer takım şampiyonluğa gitsin emin ol olimpiyat para basar
avrupa maçları ve lig maçları toplamı şampiyonluk kovalarsak ligde 75 M bilet gelirini görürüz bunun olması içinde Belhanda ve bir sağ bek yeterli

Çevrimiçi Necmi

şl ye katılırsak bunun üzerine 60 daha koyun derim ayak bastı parası ve yayın geliri

Çevrimdışı Efe

Efe bilet hasılatı 5 milyonun altına düşmez avrupa maçlarında eğer takım şampiyonluğa gitsin emin ol olimpiyat para basar
avrupa maçları ve lig maçları toplamı şampiyonluk kovalarsak ligde 75 M bilet gelirini görürüz bunun olması içinde Belhanda ve bir sağ bek yeterli

Ağzından bal damlıyor :icool: keske olsa ben yarısına bile ragziyim
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: