Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8310958 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

ama hep diyorum bu konuda güvenlik biraz sıkı :)
sıkı olsa o kadar zorlamaya gevşetirdik ama bu sefer tam kaynak yapılmıştı milim kıpırdamadı
insan 9 saatte bir gıdım bilgi kırıntısı alamazmı :bandit: sen bilmiyorsun stadda kartal yuvası eski açığın neresinde
diye sordum bana eski açık nerde dedi :D
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2014, 01:10:13 Necmi ]

Çevrimiçi Necmi

bu konuda efeye bi danış istersen gerekli önlemleri alman lazım efeyi her seferinde biraz hırpalıyorum gol olunca sanırım :iblush:
yanlız sen bir daha onurdan 20 metre uzakta seyret bence yoksa tutar seni sahaya atar karışmam :evillol:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Anıl

bu konuda efeye bi danış istersen gerekli önlemleri alman lazım efeyi her seferinde biraz hırpalıyorum gol olunca sanırım :iblush:
Gelecekseee tüm acılarr biz hazırıız senden gelsiin demiş büyüklerimiz  :bandit:

Çevrimdışı Efe

olsun sana başkası zor dayanır :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sağduyu

Ya mabet, şu 10 numara kim olacak bir söyleyişler cuma akşamı hayrına :iblush:
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı sağduyu

.

Çevrimdışı bjk_mabet

Ya mabet, şu 10 numara kim olacak bir söyleyişler cuma akşamı hayrına :iblush:

9 kadar iyi olucak ama 10 olucak :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı sağduyu

:ok:

Harbiden 9 numara da 10 numara transferdi  :super:
.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

burayada yazalımda dikkat çeker kulaktan kulağa dolaşır :)

kombine alacak arkadaşlar indirimli kombineler için son 20 gün ... :busted_cop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sağduyu

Kusura bakmayın da işten güçten, ihaleden biraz Fransız kaldık... Şimdi bu kombineler 2015 sezonunda da mı geçerli?
.

Çevrimdışı TØLGA

Pazartesi kadrolar bildirilicek transferler yetisicek on numara ve gokhan tore
Kesin bilgi yayalim süpriz bir isim olucak bnce
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı TØLGA

Kusura bakmayın da işten güçten, ihaleden biraz Fransız kaldık... Şimdi bu kombineler 2015 sezonunda da mı geçerli?
bu sezon aldigin kombine iki senelik bu sene ve vodafone arenada bir sene
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

şöyle diyelim 30 ağustostan itibaren 2 lig sezonu,2 yıl avrupa kupaları ve türkiye kupası için geçerli vodafone arena gelecek sezon açılacak o yüzden çok avantajlı olimpiyat 1 sezon bedavaya geldi
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2014, 01:39:02 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Efe

şuan stad hayalet gibi kameradan kaynaklı değişik cisimler görünüyor ve kayboluyor  :bandit: :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Haldun

@bjk_mabet stadın kapasitesinin 48 bine çıkacagı çatının yüksekliğinin indirilecegi hakkında duyumlar alıyoruz ama? :))

Çevrimdışı sağduyu

Evet çok avantajlı, seneye stad atmosferinde satılacak kombine fiyatlar coşar herhalde :iscrewy:
.

Çevrimdışı sağduyu

@bjk_mabet stadın kapasitesinin 48 bine çıkacagı çatının yüksekliğinin indirilecegi hakkında duyumlar alıyoruz ama? :))

Stad kapasitesi artarsa çatının alçalmasından değilde, çatı ile üst tribün mesafesinin azalmasından artar herhalde.
.

Çevrimdışı Haldun

Stad kapasitesi artarsa çatının alçalmasından değilde, çatı ile üst tribün mesafesinin azalmasından artar herhalde.
aynen öyle abi çatıyla tribün arasındaki mesafe azalacakmış diyorlar tabi söylenti bu bir nevi tatlı bir avuntu da diyebiliriz  :D

Çevrimiçi Necmi

aynen öyle abi çatıyla tribün arasındaki mesafe azalacakmış diyorlar tabi söylenti bu bir nevi tatlı bir avuntu da diyebiliriz  :D
duyum işte her duyduğuna inanma ama bazılarına inan bazılarına inanma ilk halindede çatı yüksekliği 37 metreydi
şimdide çatı yüksekliği 37 metre yani çatı alçalmıyor :D

Çevrimdışı Anıl

:bandit:

Etiketler: