Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8311036 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

NEcmi abi, kombine aldığımız blok, stadda en az satılan blok.. Naptınız bloğumu kapattınız rahat izleyelim diye  :kop:
itiş kakış olmasın dedik :evillol: iyi yanı tribün bizden sorulacak :evillol:

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Kemal

her kes aldığı bilgiyi söylüyor kimisi atıyor kimisi doğru çıkıyor inanıp inanmamak kişiye kalmış mesela biz Demba BA yı bir gün öncesinden öğrenmiştik
ama burda yazamadık işin ucunda yalancı çıkmakta var :D

tamda lafı açılmışken  :icool:

TRANSFER | İsmi uzunca bir süre gündemde kalan Manuel Lanzini, 6 milyon avro karşılığında B.A.E takımı Al-Jazira'ya satıldı.

tamda lafı açılmışken  :icool:

TRANSFER | İsmi uzunca bir süre gündemde kalan Manuel Lanzini, 6 milyon avro karşılığında B.A.E takımı Al-Jazira'ya satıldı.
Harika bir haber.  Demekki lanzinin aklinda futbol oynamak yokmuş,  para varmış.  Bize gelse yatardı sadece.

Çevrimdışı ilhan mansız

Harika bir haber.  Demekki lanzinin aklinda futbol oynamak yokmuş,  para varmış.  Bize gelse yatardı sadece.
oh be kurtulduk. bize tecrübeli adam lazım

Çevrimdışı Oktay

Aktar sen çok yaşa emi mevzuyu iyi yerden çözdün :D :D

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Uzun suredir takip ettigimiz stat insatini gormek sonunda nasip oldu. Gercekten resimlerde buyuklugu anlasilmiyormus. Bu vesile ile bazi arkadaslarla tanisma firsati bulduk cok mutlu oldum. Herkese sonsuz saygilar :)

Çevrimdışı Kemal

guzel tespit  +1903

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Efe

evt eve yeni geldim fırtınadan sonra şuan eski açıkta beton dökümü var numaralıda kolon ve perdelere beton atılmış kalıpları çıkarılmış harika bi hafta geçiriyoruz 2 transferde açıklansa keyiften dört köşe oluruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

evt eve yeni geldim fırtınadan sonra şuan eski açıkta beton dökümü var numaralıda kolon ve perdelere beton atılmış kalıpları çıkarılmış harika bi hafta geçiriyoruz 2 transferde açıklansa keyiften dört köşe oluruz
Yarın 1 tanesi Töre ama 2. olur mu bilmem Efe abi :evillol:

Çevrimdışı Efe

karabük elemiş rosenborgu tebrik ederim bursa haricinde iyi gidiyor takımlar nazar değmesin avrupada :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yarın 1 tanesi Töre ama 2. olur mu bilmem Efe abi @evillol:

olsun artık ben bugün ruiz yada belhandayı bekliyodum ama başkan bjk bonus karta takside böldürmek istiyor heralde :evillol: 2 transfer bence bitti yarın açıklanacak içime doğuyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

olsun artık ben bugün ruiz yada belhandayı bekliyodum ama başkan bjk bonus karta takside böldürmek istiyor heralde :evillol: 2 transfer bence bitti yarın açıklanacak içime doğuyor :)
bize taksit yaptırmayıp her şeyi peşin aldırıyorlar Kendileri taksitsiz bir şey almıyor :D

Çevrimdışı Efe

bize taksit yaptırmayıp her şeyi peşin aldırıyorlar Kendileri taksitsiz bir şey almıyor :D

olsun abi şu bir ay ne  kadar tasarruf o kadar vodafone arenaya para aktarımı demektir başkanın eli yavaş yavaş rahatlıyor 2-3 gün içinde transferi bitirdiler mi herşey rayına oturacak ben tek çekim alışverişe rağzıyım yeterki stadı bitirelim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Efe abi bir duyum mu var  :evillol: Dün resmen kaynağın yanındaydın da bir sorayım dedim  :lol:

Çevrimdışı Efe

Efe abi bir duyum mu var  :evillol: Dün resmen kaynağın yanındaydın da bir sorayım dedim  :lol:

yok herkes bişey söylüyor oda temkinli yaklaşıyor nedesin oda bizden farksız bekliyor karışık işler bi anda kapa bildirecekler olacak  bitecek ama kim?
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Dün yine passo ayağına dışarda kalanlar oldu.Milletin elinde kombinesi bileti okumadı kimilerininkini.Kimi 10 defada anca okutmuş.Benim kombineyi de 5-6 s tuttu öyle okudu.Bir kere daha passoya giden her kuruş haram zıkkım olsun.Çapınız ne ki iş becerebilesiniz?!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bryan ruiz pazarlıklar sonunda 3 milyon 250 bin 1.903 kurusa imza atar  :)

Çevrimdışı smtcglr

Mustafa bugün foto çekmeye gidemedi sanırım  hava muhalefetinden dolayı :(

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mustafa bugün foto çekmeye gidemedi sanırım  hava muhalefetinden dolayı :(

Aynen öyle hocam işten çıktığımda niyetim vardı gitmeye ne yazık ki yağmur çok hızlandı eve gidene kadar epey ıslandım  :D

Çevrimiçi Necmi

anıl maç boyunca asıl kaynağın yanında ben oturuyordum ama bir gram bilgi çıkmadı :bandit:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

anıl maç boyunca asıl kaynağın yanında ben oturuyordum ama bir gram bilgi çıkmadı :bandit:

eski açık nerde necmi abi :) :) ona çok güldüm ya ...

Çevrimiçi Necmi

Aynen öyle hocam işten çıktığımda niyetim vardı gitmeye ne yazık ki yağmur çok hızlandı eve gidene kadar epey ıslandım  :D
sağlık olsun Mustafa bu havada gidilirmi bir gün görmemiş oluruz ben nasılsa dün gece 1 de gördüm hatta betona bile dokundum :D
kokusunu aldım :)

Etiketler: