Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8310874 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

anıl maç boyunca asıl kaynağın yanında ben oturuyordum ama bir gram bilgi çıkmadı :bandit:
Necmi abi play-off maçlarına da gidecek misiniz ?

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

madem bugün hiç fotoğraf yok dün gece 01:15 te çekilen iyi kötü bi foto var idare edelim :)

Çevrimdışı Efe

ben gelmeye çalışacağım ama zor görünüyor bakalım bi kura çekilsin o zaman gelsin konuşuruz yine
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

yoo niye gidelimki :evillol: :evillol: gittiğimiz maçı kaybetmediğimiz için rakip maça gitmeyelim diye rüşvet teklif ediyor :D

Çevrimdışı Anıl

yoo niye gidelimki :evillol: :evillol: gittiğimiz maçı kaybetmediğimiz için rakip maça gitmeyelim diye rüşvet teklif ediyor :D
Bu sefer bende size katılıcam şimdiden söyliyim  :lol: :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimiçi Necmi

Bu sefer bende size katılıcam şimdiden söyliyim  :lol: :bandit:
bilemem dün gece farkettiysen yanımızda yakınımızda hiç obitaşcı yoktu :bandit:
zaten obitaş fan kulüp tıpkı şirket gibi aheste maça bile ikinci yarıda anca gelebiliyorlar
bir anket açalım obitaşmı daha yavaş yoksa obitaş taraftarlarımı daha yavaş :bandit:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Kapalı'nın prekastları bitince dehşet olacak gerçekten.

Çevrimdışı Burak2

madem bugün hiç fotoğraf yok dün gece 01:15 te çekilen iyi kötü bi foto var idare edelim :)

eyvallah 

resmen ekmek bandım fotoya  :lol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

eyvallah 

resmen ekmek bandım fotoya  :lol:

bugünn fotograf olmayacagını bilseydik inip çekerdik :) :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

:icool: :icool: :icool: Rubin kazana  4 senede  ödenmek üzere  3,5 milyon euro :)

bilemem dün gece farkettiysen yanımızda yakınımızda hiç obitaşcı yoktu :bandit:
zaten obitaş fan kulüp tıpkı şirket gibi aheste maça bile ikinci yarıda anca gelebiliyorlar
bir anket açalım obitaşmı daha yavaş yoksa obitaş taraftarlarımı daha yavaş :bandit:

Biz kaplumbağa felsefesiyle yaşıyoruz,  hareketsiz yaşam uzun ömür demektir.  :lol:

Çevrimdışı Burak2

bugünn fotograf olmayacagını bilseydik inip çekerdik :) :)

hayırlısı olmuş. Bjk de ağaç devrilmiş. Fotoya her zaman bakılır sorun değil. iyi ki çekmediniz  :)

Bu ay sonuna kadar eski açık loca katları dahil bitmiş olsa süper olur diye düşünüyorum.. Yeni açık numaralı birleşimi demir örme işlemi tamamlanıp birleştirildiginde ve Numaralı bir kat tam anlamı ile başlandığında stad daha güzel ortaya cıkacaktır

Çevrimiçi Necmi

Biz kaplumbağa felsefesiyle yaşıyoruz,  hareketsiz yaşam uzun ömür demektir.  :lol:
nerelerdesin dostum ya iyice sessizleştin tamam söz bir daha sana yüklenmeyeceğim

nerelerdesin dostum ya iyice sessizleştin tamam söz bir daha sana yüklenmeyeceğim
Söz mü ?

Çevrimdışı bjk_mabet

bir aktar gördüm sanki :aman:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

anıl maç boyunca asıl kaynağın yanında ben oturuyordum ama bir gram bilgi çıkmadı :bandit:

ama hep diyorum bu konuda güvenlik biraz sıkı :)

Çevrimdışı Anıl

ama hep diyorum bu konuda güvenlik biraz sıkı :)
Abi play-off maçında yanındayım inşallah :icool:

Çevrimdışı bjk_mabet

Abi play-off maçında yanındayım inşallah :icool:

bu konuda efeye bi danış istersen gerekli önlemleri alman lazım efeyi her seferinde biraz hırpalıyorum gol olunca sanırım :iblush:

Çevrimiçi Necmi

Söz mü ?
:tabe: ama obitaşa yüklenebilirim bak onun için söz vermiyorum artık ne kadar sabır gösterebilirim bilmem
umarım buna gerek kalmaz :D

Çevrimiçi Necmi

bu konuda efeye bi danış istersen gerekli önlemleri alman lazım efeyi her seferinde biraz hırpalıyorum gol olunca sanırım :iblush:
ben o sıralar bilgi sızdırmanın peşindeydim efe seninle tek başına baş etmek zorunda kaldı tabi tecrübe eksikliğide var
bir ara havada dolaşıyordun elden ele geçiyordun :evillol: @bjk_mabet

:tabe: ama obitaşa yüklenebilirim bak onun için söz vermiyorum artık ne kadar sabır gösterebilirim bilmem
umarım buna gerek kalmaz :D
Benim gözümde hiçbir şey senin sabrından daha değerli değil Necmi abi

Etiketler: