Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8317256 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

peki bu tribünlerin çimlere daha yakın olacagı anlamınamı geliyor yoksa sahanın biraz daha altına inilipmi bu on santim farkı haleldicekler??

fark 450bin lira tamam ama bize kaybettiriceği su dolgu ve betonun imajının zedelenmeside ayrı bir konu inş cok gecerli bir sebebimiz vardır:))

varmıs sorun yok
ölçülere takılma stadda bir düzlük yokki kimi yerde 50 cm dolgu olur kimi yerde 100 cm sonuçta tamamı bittiğinde çim birinci sırayla hiza olacak

Çevrimdışı attila_metu

Çevrimdışı Efe

Çiçekler hızını almış teftise gidiyorum saat 13 gibi calismalardan foto atabilirim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

valla bence yenisini taksınlar abi çıkartsınlar onları  :D şansal falan oturdu onlara  :D

Onları mecbur cikaracaklar ayar yapilıp yeniden takilacaktir renklerde tutmuyor o koltuklar belki baska bi tribune gider
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

önümüzde toplantı var.ne konuşuyorlar acaba?
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı serti67

afınıza sıgınarak konu dısı ama DJ UYUMA ATESINI YOLLA BANA demk geldı ıcımdenn dakka gecmıyorr yaa
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı SDemirsoy

Onları mecbur cikaracaklar ayar yapilıp yeniden takilacaktir renklerde tutmuyor o koltuklar belki baska bi tribune gider
Efe Abi eksi açık alt kaç sıra  21 değil mi  :alala:
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2014, 10:43:32 SDemirsoy ]

Çevrimdışı MUTLU

Ben bu maketteki koltuk dizilimini hiç beğenmiyorum. İnşallah aynısını yapmazlar alelade serpiştirmişler sanki koltukları. İnşallah çok güzel bir dizilim yapılır koltuklara. Benim favorim koltuklar full siyah olsun ama en dıştaki koltuklar çerçeve oluşturacak şekilde beyaz ve ortalarda beyaz koltuklarla çizgili olsun. Aynı çubuklu forma gibi olur. Hatta paint veya photoshoptan anlayan varsa yapsa ne güzel olurdu.  :)
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı smtcglr

önümüzde toplantı var.ne konuşuyorlar acaba?
akşam maça gitmek için toplantı yapıyorlar  :D

Çevrimdışı Zoro

Konu dışı ama adam bize sallamış. Fakat haklı çıkacak gibi....

Hollanda ekibi Feyenoord teknik direktörü Fred Rutten, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda takım idmanı öncesinde Beşiktaş mücadelesi hakkında yorumda bulundu. İlk maçta taraftarları önünde şanssız bir mağlubiyet aldıklarını söyleyen Rutten, bu akşamki karşılaşmada tur biletini almak için oyuncularının ellerinden geleni yapacağını söyledi. Rutten, Beşiktaş taraftarıyla ilgili olarak sorulan bir soruya ise, "Biz Hollanda'daki maçta stadımızı tamamen doldurduk. Buradaki mücadelede Türkler'in bunu başaramayacağını duyduk. Herhalde stat tamamen dolmayacak" dedi.

Tercüman rezaleti...

Bu arada basın toplantısı sırasında ilginç bir olay da yaşandı. Hollandalı teknik adamın basın toplantısında tercümanlığını yapan kişi, gazetecilerin sadece birkaç soru sormasına izin verdi. Ardından ise, "Şimdi Türkçe sorular bitti, Flemenkçe sorulara geçeceğiz. Siz bana diğer Türkçe soruları, daha sonra söylersiniz" dedi. Bu hareket, basın mensupları arasında hayretle karşılandı. Ayrıca Hollanda'nın ünlü gazetelerinden De Telegraaf da, 'Türkiye'de cehennem olmayacak' başlığını kullanıp, '80 bin kişilik Olimpiyat Stadı'nda sadece 20 bin bilet alınmış ifadelerini kullandı.

'Tur umuduyla geldik'

Hollanda ekibi Feyenoord'un kaptanı Jordy Clasie, Beşiktaş'la bu akşam oynayacakları rövanş maçında tur için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Clasie, "Evimizde iyi bir sonuç alamadık. Ancak Türkiye'ye tur umuduyla geldik. Elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağız. Taraftarımız önünde iyi bir futbol sergileyemedik ve hatta pozisyon bile bulamadık. Ancak son dakikalarda bulduğumuz penaltı golü bizim için bir umut oldu. Beşiktaş çok kaliteli bir takım. Ancak bizde son ana kadar savaşıp gol yada goller bulmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Çevrimdışı rubi_tobin

Günaydın herkese,
Bende birşeyler paylaşayım istedim.

Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydın herkese,

günaydın abi hoşgeldin nerelerdesin sen ya :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Günaydın herkese,

Günaydın hocam kameranın yeri ne zaman değişecek bilgin var mı ?

Çevrimdışı hic2222

Günaydın hocam kameranın yeri ne zaman değişecek bilgin var mı ?
Günaydın Mustafa.
Benim aklımdaki soruda seninle ilgili
Bu tribünler yükselince sen nasıl fotoğraf çekecen diye merak ediyorum hep.
Sonuçta senin sayende her türlü detay hakkında taaa Kayserilerden haberdar oluyoruz.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı ercan

Maç en az 50 bin olur stad önünde bilet satılacak ve bunu bilen biliyor şahsen  olimpiyatta bilet satılacagını ögrendigimde inönüye gidip bilet almakmaktan vazgeçmiştim benim gibi çok taraftar olduguna inanıyorum stad önünde bilet almak  bizde gelenektir o feyonordun da aklını alcaz geliyoruzzz :bandit:

Çevrimdışı SDemirsoy

Maç en az 50 bin olur stad önünde bilet satılacak ve bunu bilen biliyor şahsen  olimpiyatta bilet satılacagını ögrendigimde inönüye gidip bilet almakmaktan vazgeçmiştim benim gibi çok taraftar olduguna inanıyorum stad önünde bilet almak  bizde gelenektir o feyonordun da aklını alcaz geliyoruzzz :bandit:
ben 20 kişiyi tanıyorum oradan alacak  :D 50bini bulucaz geçicez inşallah

Çevrimdışı attila_metu

Ayrıca Hollanda'nın ünlü gazetelerinden De Telegraaf da, 'Türkiye'de cehennem olmayacak' başlığını kullanıp, '80 bin kişilik Olimpiyat Stadı'nda sadece 20 bin bilet alınmış ifadelerini kullandı.

'Tur umuduyla geldik'

Sevgili moderatörler ve diğer arkadaşlarım, kusura bakmayın, seviyeyi düşürmeyi hiç istemiyorum ama yukarda yazılanlara sadece iki kelamım var:

Babayı alırlar.

Çevrimdışı SDemirsoy

Sevgili moderatörler ve diğer arkadaşlarım, kusura bakmayın, seviyeyi düşürmeyi hiç istemiyorum ama yukarda yazılanlara sadece iki kelamım var:

Babayı alırlar.
Akşama Dem BABA oynuyor abi Seviye Sağlam  :icool:

Çevrimdışı Efe

Efe Abi eksi açık alt kaç sıra  21 değil mi  :alala:
24 sira normal koltuk 3 te loca olacak
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2014, 11:48:16 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

arkadaşlar kuzey tribinüne nasıl gideeceğim. Doğu tribinüne direk metrodan çıkınca girebiliyordum ama kuzey için stadı mı dolaşmam gerekiyor.

Çevrimdışı UU1903

Prekast basladigindan beri merak ediyorum, bunlari takarken belli bir sistem ya da program izliyorlar mi? Yani bugun su kodlu prekastlari takacagiz diye mi gune basliyorlar? Bana sanki eline ne gelirse onu takiyormus gibi geliyor.
Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Yeter!

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

arkadaşlar kuzey tribinüne nasıl gideeceğim. Doğu tribinüne direk metrodan çıkınca girebiliyordum ama kuzey için stadı mı dolaşmam gerekiyor.

Hayir metrodan cikinca karsida gorunen tribun kuzey tribunu stadi dolasmiyorsun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yakup

Hayir metrodan cikinca karsida gorunen tribun kuzey tribunu stadi dolasmiyorsun

Forum olarak stadyumda bir buluşma falan olmayacak mı?
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimiçi Necmi

Babayı alırlar.
Dostum seviye o kadar düşsede olur bir sakıncası yok  :D

Etiketler: