Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8316254 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı hic2222

Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı TURKahvesi

Bjk_mabet kardeşimizin foto bölümüne girip aradığım resmi buldum

merak ettiğim mevzu şu

resimde gördüğünüz tribün duvarına (zemin ile tribünün birleştiği duvar) bir çizgi çekmek kaydıyla saha zemini (dolgu,hibrit çim,zemin altyapısı vs.. herşey) nereye kadar yükselecek ?

daha önce bu konuda soran olmadı sanırım ben sorayım dedim.

Çevrimiçi Necmi

Arkadaslar ankara yolculugu bitti. Gaziler bufedeyiz biz. Buralarda olan varsa gorusebiliriz
Efe orda  :D Bende 3,5 gibi olacağım :tabe:

Çevrimiçi Necmi

Bjk_mabet kardeşimizin foto bölümüne girip aradığım resmi buldum

merak ettiğim mevzu şu

resimde gördüğünüz tribün duvarına (zemin ile tribünün birleştiği duvar) bir çizgi çekmek kaydıyla saha zemini (dolgu,hibrit çim,zemin altyapısı vs.. herşey) nereye kadar yükselecek ?

daha önce bu konuda soran olmadı sanırım ben sorayım dedim.
proje bölümüne bak :D orda projesi var :tabe:

Çevrimdışı ByGoLD

yaklaşık olrak 40.000 kişi ile dolduracağımız statta bakalım kaç adet forma satışı yapılacak. En az yarı yarıya yapılması gerekli.
Dönüşümüz Muhteşem Olacak !!!

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ZEKI

Efe orda  :D Bende 3,5 gibi olacağım :tabe:

bende 45 dakikaya geliyorum.taksimdeyim su an isimi halledip asagiya geliyorum

Çevrimdışı TURKahvesi

saha zemini :)
anladım hocam

1.80 boyundayım nerden baksan belime kadar var yükseklik

ilginç olan o kadarını beklemiyordum şaşırdım yani

bu proje resmini kastediyorsun

yani orada da 2-3 haftalık bir iş var anladığım kadarı ile.

Çevrimdışı Efe

İşçiler çalışıyor alan cok buyuk sanki karınca misali gorunuyorlar artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı attila_metu

passolig şaka gibi arkadaşlar. işlerini düzgün yapsalar çok daha fazla bilet satarlar. insanlar kızıp telefonu kapatıyorlar bilet almaktan vazgeçiyorlar. dün passolige para aktarmak için aradım telefondaki nasıl yükleneceğini ve bilet fiyatlarını bilmiyor yemin ederim. ptt atmsinden yükleyebilirsiniz dedi. ne yani şimdi atm mi arayacam kredi kartımdan al dedim ,bekletti ve tlefonla bilgi alıp tamam başka kartınızdan aktarabiliyormuşuz cevabını verdi yanlış yükleme yapmasın diye biletini fiyatını sordum teyid ettireyim diye bilemedi utanmadan dediki önünüzde internet varmı oradan fiyata bakıp söylermisiniz ona yükleyeyim dedi. şakamı yapıyosun sattığın ürünün fiyatınımı bilmiyorsun dedim. şaka olmadığını gerçekten bilmediğini sistemindede arıza olduğunu fiyatı hatırlayamadığını söyledi.

Kardeşim sakın ola passolige para yükleme gibi bir hata yapma.
Ben yükledim 900 tl ancak şuan yüklediğim miktarı kullanamıyorum. Ödeme için sadece kredi kartı ödeme şeklini getiriyor ekrana.
Bu sebepten dolayı kombinemi alamadım ve maalesef akşam maça gelemeyeceğim.

Çevrimdışı Efe

bende 45 dakikaya geliyorum.taksimdeyim su an isimi halledip asagiya geliyorum
zeki abi geldiginde mesaj at ben karsida golgede oturuyorum :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Kardeşim sakın ola passolige para yükleme gibi bir hata yapma.
Ben yükledim 900 tl ancak şuan yüklediğim miktarı kullanamıyorum. Ödeme için sadece kredi kartı ödeme şeklini getiriyor ekrana.
Bu sebepten dolayı kombinemi alamadım ve maalesef akşam maça gelemeyeceğim.
eminmisin yanlış işlem yapma ... şunun için diyorum bende ilk önce passo karta para yatırdım sonra yatırdığım parayla kombine aldım üstelik kredi kartıda değil ön ödemeli kart

Çevrimdışı Oktay

passo kart işlemleri telefonla biraz sıkıntılı internetten işler daha seri ilerliyo... ilk önce internet bankacılığı sifresi oluşturup sonrasında passo kartınızla işlemlerinizi hızlı bişekilde yapabilirsiniz ... ben 2-3 defa para transferi yaptım hem çok kolay hemde parayı dilediğin gibi atm olsun internet olsun pos cihazı olsun rahatlıkla kullanabiliyosun

Çevrimdışı attila_metu

eminmisin yanlış işlem yapma ... şunun için diyorum bende ilk önce passo karta para yatırdım sonra yatırdığım parayla kombine aldım üstelik kredi kartıda değil ön ödemeli kart

Benimki de ön ödemeli, cüzdan diye geçiyor.
Passolig onaylandı ancak henüz kart elime ulaşmadı.
Ptt den parayı yatırdım başarılı bir şekilde ancak passo.com.tr de koltukları seçip devam ettikten sonra kredi kartı ödeme şekli diye bir ekran çıkarıyor ve redi kartı bilgilerini istiyor.
Çağrı merkezlerini aradım kayıd açtılar ama henüz aramadılar.

Sende de bu şekilde mi oldu acaba?

Çevrimiçi Necmi

Yok oktay sadece kredi kartı seçeneği var para yatırarak alamıyorsun kaç kişide patladı
saçma bir iş yapmışlar bilet alabiliyorsun sanırım ama belki kart elindeyken numarayı girerek oluyordur

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ptt den parayı yatırdım başarılı bir şekilde ancak passo.com.tr de koltukları seçip devam ettikten sonra kredi kartı ödeme şekli diye bir ekran çıkarıyor ve redi kartı bilgilerini istiyor.

Sende de bu şekilde mi oldu acaba? hocam resmi siteden acıklandı eline ulasmadıysa stadyumdan tc kimlik no ile giris yapılabiliyor diye bi göz at istersen resmi siteye

Çevrimdışı Oktay

Yok oktay sadece kredi kartı seçeneği var para yatırarak alamıyorsun kaç kişide patladı
saçma bir iş yapmışlar bilet alabiliyorsun sanırım ama belki kart elindeyken numarayı girerek oluyordur

necmi abi başta işler tıkır-tıkır gidiyodu basit bişekilde işini hallediyodun sonradan sapıttılar demekki :D :D
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2014, 14:28:05 Oktay ]

Çevrimdışı ilhan mansız

Yine yazıyorum. 50.000 in altına kesinlikle düşmez. Ben aşağı yukarı dolacağını düşünüyorum. Allah yardım etsin hayırlısıyla turu geçelim

Çevrimdışı okansosa

Feyenoordlulara da  stad dolmayacakmış lafını söylettik ya yazıklar olsun
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı attila_metu

Sende de bu şekilde mi oldu acaba?

hocam resmi siteden acıklandı eline ulasmadıysa stadyumdan tc kimlik no ile giris yapılabiliyor diye bi göz at istersen resmi siteye

Yok kardeşim. Kombineyi alamadım. Yani stada girme aşamasına gelemedim. Kombineyi aldırmıyor sistem yüklenmiş para ile.

Çevrimdışı pekinduck

Bugünkü maça Vodafone Arena'dan bilet alabiliyor muyuz?
Yoksa sadece Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndan mı kağıt bilet satışı yapılıyor. Sitedeki açıklamayı çok anlayamadım da. (sadece kombine kart merkezi mi kapalı, ayrıca bilet satışı var mı yoksa kombine kart merkezi kağıt bilet satılan yer mi?)

Maç günü Vodafone Arena deniz tarafında bulunan Kombine Kart Merkezimiz ise kapalı olacaktır.

Teşekkürler.

Çevrimdışı Oktay

Bugünkü maça Vodafone Arena'dan bilet alabiliyor muyuz?
Yoksa sadece Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndan mı kağıt bilet satışı yapılıyor. Sitedeki açıklamayı çok anlayamadım da. (sadece kombine kart merkezi mi kapalı, ayrıca bilet satışı var mı yoksa kombine kart merkezi kağıt bilet satılan yer mi?)

Maç günü Vodafone Arena deniz tarafında bulunan Kombine Kart Merkezimiz ise kapalı olacaktır.

Teşekkürler.

bugün staddan kagıt bilet alabilyosun

Etiketler: