Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8363865 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ugurkartalizma

Haha on numara bu nedir ya.Götürün abime bi çay simit adam kahvaltı yapsın nöbetteyse

Çevrimdışı Zoro

Çevrimdışı Serjo

herkese günaydın, bizde harbiden sakat çok  ;D ;D

blntpnrkrtlmsl instagram hesabından alıntıdır

hahaha koptum  ;D ;D
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Kartal Ç

şu eski açıktaki ekskavatör yanında kamyon falan olmayınca
tek başına sessizce deniz kenarında kumla oynayan küçük çocuk gibi geliyor bana hep  :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

14.06.2014 Vodafone Arena inşaatına Videolu Bakış..

Çevrimdışı ercan

Denize karşı stad keyfi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ama bu agir sakat :):):)

Çevrimdışı serti67

bıran once su stattı bıtrırelımm toptan sıyıracazz abım napmıs olee keyfe bak yaaa:)))kıskanmayan varmıdır
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı mert_

bıran once su stattı bıtrırelımm toptan sıyıracazz abım napmıs olee keyfe bak yaaa:)))kıskanmayan varmıdır
kesinlikle yoktur :) oturmuş huzur depoluyor...

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

marşları güncelledim güncellemeye devam ediyorum canlı yayını Beşiktaş marşlarıyla dinlemenizi tavsiye ediyorum @kcptl kardeşimin tavsiyesi için teşekkür ediyorum.

Çevrimdışı saricasi

Ama bu agir sakat :):):)
Adam Ayık beyler dağılın:))
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı melih

yeni açık köşede hafriyat devam ediyor.
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı ozan062

statsızlık bünyeye farklı yansıyor,,, birde bizler bu forumlardaki aktifliğimiz yokolucak o aradaki vakit nasıl dolacak :)) dusunmek istemiyorum anın tadını cıkaralım yoksa sonucu arkadasımız gibi oluıyor:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı serti67

yanlız benım aklım almıyo bukadar sakata bole akıllı stat yapmaları sızce tezat degılmıı stadında aklını almıyalım sonra:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

Orda saatlerce ayakta durdum zor oluyor adam en iyisini yapmis ayakta durmaktansa bu sekil cozum en iyisi su yeni acigi bugun temizleseler artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mert_

marşları güncelledim güncellemeye devam ediyorum canlı yayını Beşiktaş marşlarıyla dinlemenizi tavsiye ediyorum @kcptl kardeşimin tavsiyesi için teşekkür ediyorum.

rica ederim hocam asıl uygulama boyutuna getirdiğin için ben teşekkür ederim, şahsen ben sabahları canlı yayını senin sitede gündoğdu eşliğinde izliyorum çok keyifli ve anlamlı oluyor :) bir de otomatik repeat olayı olsa tadından yenmez :)

Çevrimdışı If Else

Vodafone Arena 14.06.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

[youtube]DuNrqU10yNg[/youtube]

Ellerine sağlık. Bu "time-lapse" videoları müthiş oluyor. Keşke 24 saatlik yapabilsen hocam :)
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Anıl

Yok artık ya  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

rica ederim hocam asıl uygulama boyutuna getirdiğin için ben teşekkür ederim, şahsen ben sabahları canlı yayını senin sitede gündoğdu eşliğinde izliyorum çok keyifli ve anlamlı oluyor :) bir de otomatik repeat olayı olsa tadından yenmez :)

hocam aslında direkt başlatılabiliyor ama isteğe göre uygulamak zorunda kaldık biliyosun iş yerlerinde izleyen veya sessiz ortamlarda izleyen kartallarıda düşünmek zorundaydım bu hali iyidir  ;)

Çevrimdışı ugurkartalizma

Bi resim olsada baksak durum nedir.Birşey anlaşılmıyo bu kameradan  :(

Çevrimdışı serti67

Orda saatlerce ayakta durdum zor oluyor adam en iyisini yapmis ayakta durmaktansa bu sekil cozum en iyisi su yeni acigi bugun temizleseler artik
ılk gunden berı orda ayakta dıkılıp bızle resımler paylasan herkezede bu mesajına karsılık olarak tesekkur edelımm ellerı ayakları dert gormesın bıze uzakları yakın edıyolar
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı mert_

hocam aslında direkt başlatılabiliyor ama isteğe göre uygulamak zorunda kaldık biliyosun iş yerlerinde izleyen veya sessiz ortamlarda izleyen kartallarıda düşünmek zorundaydım bu hali iyidir  ;)

otomatik başlama olayının durumunu biliyorum da hani biz play tuşuna bastıktan sonra yine biz durdurana kadar repeatlese ya da play list halinde olsa daha da süper olurdu :) tam ekran yap marş bitince küçült yeniden başlat durumu olmazdı :) neyse böyle de güzel hocam tekrar eline emeğine sağlık... 

Çevrimdışı FARUK

ılk gunden berı orda ayakta dıkılıp bızle resımler paylasan herkezede bu mesajına karsılık olarak tesekkur edelımm ellerı ayakları dert gormesın bıze uzakları yakın edıyolar

aynen elleri dert görmesin ilk zamanlar sağolsun yusuf abinin çarşamba cumartesi resimlerini bide ekrem abinin pazar resimlerini bekliyorduk ayrıntılı görebilmek için şimdi günlük net değişimleri görüyoruz her açıdan. Allah kolaylık versin hepsine işlerini rast getirsin

Çevrimdışı mert_

7.  kirişin kalıpları sökülüp 9. kirişe takılmış.

ahmettopall instagram hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı CanEmre

Bu sefer yeni açıktaki hafriyatı sıfırlamadan bırakmayacaklar gibi gözüküyor.

Bu arada tüm babaların babalar günü kutlu olsun...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Etiketler: