Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8364002 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

eski açıkta kepçe baya baya yola girdi alıyor kamyonlar nerden çıkacak  ;D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SerkanKoruklu

Arkadaşlar herkese merhaba.. Kısmet bugüneymiş :) Dh'den beri düzenli olarak takipteydim ve buraya ilk mesajımızı yazmak nasip oldu.
Gerek bjk_mabet olsun,gerek Necmi abi olsun ( Efe Elaldı,İrtibat3,mustafa_(87),muavenet,mranilt,Erol Akçınar,mrtky,Sallierim,salla pati,Raif_junior,mustafaabjk,1903ToLgA1903,Sup3rNatural,ekrem86)herkesin çok emeği oldu bu güne kadar.Resim,video ve bilgi paylaşımı yapan herkese sonsuz teşekkürler. Hepinizin eline sağlık. Bundan sonra daha sık görüşmek dileğiyle..
Beşiktaş seninle ölmeye geldik.!

Çevrimdışı Deniz

Başkan kesenin ağzını açtı herhalde hafriyatın hızına bakın :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Vodafone Arena 14.06.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

[youtube]DuNrqU10yNg[/youtube]
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar herkese merhaba.. Kısmet bugüneymiş :) Dh'den beri düzenli olarak takipteydim ve buraya ilk mesajımızı yazmak nasip oldu.
Gerek bjk_mabet olsun,gerek Necmi abi olsun ( Efe Elaldı,İrtibat3,mustafa_(87),muavenet,mranilt,Erol Akçınar,mrtky,Sallierim,salla pati,Raif_junior,mustafaabjk,1903ToLgA1903,Sup3rNatural,ekrem86)herkesin çok emeği oldu bu güne kadar.Resim,video ve bilgi paylaşımı yapan herkese sonsuz teşekkürler. Hepinizin eline sağlık. Bundan sonra daha sık görüşmek dileğiyle..

Hoş geldin aramıza  :)

Çevrimdışı Deniz

hoş geldin hocam :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

eski açıkta hafriyat bitti ve numaralı hafriyatı başladı saat 3 itibariyle
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

Eski açığa çakıl da döküldü müteakiben...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Kadir Akdağ

yeni açıkta devam ediyor + eski açığa çakıl geldi dökülüyor

Çevrimdışı SerkanKoruklu

Hoş geldin aramıza  :)
hoş geldin hocam :)
Hoşbulduk Necmi abi ve Deniz :)
Beşiktaş seninle ölmeye geldik.!

Çevrimdışı Efe

eski açıkta düzleme çalışması yapılıyor şuan yeni açık ve numaralıda sabaha kadar iyi toprak kalkacak gibi görünüyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı svsgndgd

Bu gece yeni açıktaki hafriyat bitmese de birşey kalmaz heralde. Yoğunlaştı kamyonlar o tarafa
''Asıl olan hayattır; hayat ise BEŞİKTAŞ''

Çevrimdışı Necmi

eski açıkta düzleme çalışması yapılıyor şuan yeni açık ve numaralıda sabaha kadar iyi toprak kalkacak gibi görünüyor
numaralı sonlanıyor bunun son tur olması lazım artık

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı eski inönü

eski açıkta muazzam bir alan açıldı temel için

Çevrimdışı CanEmre

Numaralıya son kuşak (perde beton) atıldıktan sonra Geotem ile vedalaşacak mıyız yoksa başka işleri kalıyor mu acaba?

Çevrimdışı Mert

İyi geceler kartal yürekli bütün abilerime ve kardeşlerime.. wow ve donanım dan buyana her gün misafir olarak yanınızda bulundum.. Sanırım  doğru platformda sizlerle buluştum..:)  Bütün abilerime , kardeslerıme değerli fikirleri ve verdiği bilgiler için teşşekkür ederim...
[ Son Düzenleme: 15 Haziran 2014, 03:20:38 Mert ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Necmi

Numaralıya son kuşak (perde beton) atıldıktan sonra Geotem ile vedalaşacak mıyız yoksa başka işleri kalıyor mu acaba?

sen biraz geriden takip ediyorsun geotemle vedalaşalı çok oldu
kuşakları çiçekler yapıyor  ;D

Çevrimdışı BJK_SU

BjK Rh+

Çevrimdışı Efe

zaten trafik var 2 gündür vodafone arenada ışık koymak gerek kaza olacak 8)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

sen biraz geriden takip ediyorsun geotemle vedalaşalı çok oldu
kuşakları çiçekler yapıyor  ;D

Vaay  :o  ben o delme işlemlerini Geotem yapıyor sanıyordum. Onları da mı Çiçekler yapıyor? Ya da artık delme mi olmayacak???

Her neyse benim moral tavan yaptı bugün ve gece  ;D 8) :D

Çevrimdışı eski inönü

zaten trafik var 2 gündür vodafone arenada ışık koymak gerek kaza olacak 8)
Heral yönetim para buldu bu ara :)

Çevrimdışı svsgndgd

Efe nereye beton atılacak ya. Mikser geldi bu saatte
''Asıl olan hayattır; hayat ise BEŞİKTAŞ''

Çevrimdışı Necmi

İyi geceler kartal yürekli bütün abilerime ve kardeşlerime.. wow ve donanım dan buyana her gün misafir olarak yanınızda bulundum.. Sanırım  doğru platformda sizlerle buluştum..:)  Bütüm abilerime , kardeslerıme değerli fikirleri ve verdiği bilgiler için teşşekkür ederim...

platformun doğru olması ancak katılanlarla mümkün olur
burda sadece Beşiktaşlı kardeşlerimiz olduğu için her konuşma daha bir saygı çerçevesinde
oluyor
aramıza hoş geldin

Etiketler: