Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8363898 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena 14.06.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

[youtube]DuNrqU10yNg[/youtube]

Ellerine sağlık. Bu "time-lapse" videoları müthiş oluyor. Keşke 24 saatlik yapabilsen hocam :)

Teşekkürler Hocam. 24 saatlik yapma şansım yok maalesef hocam sürekli bilgisayar başında durmanız lazım inan 12 saatlik bile çok yorucu :)
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı serti67

kamera okadar netkı  yenı acıkta calısan kepcenın plakasını bıle okuyabılıyorum kendıde inanmadı :P
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı BRK

Vodafone Arena 14.06.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Ellerine sağlık. Bu "time-lapse" videoları müthiş oluyor. Keşke 24 saatlik yapabilsen hocam :)
oooo ben time lapse lari vodafone yapiyordu zannediyordum

Çevrimdışı baro19

Konuyla ilgisi yok ama Lys Mat geo zordu ben hic calismadigimdan da zor gelmis olabilir...Allahtan gecen sene pdr ye gitmisim hukuk olsun diye kalmayi dusunuyordum ..

Çevrimdışı quentine83

prekastçılar çalışıyor mu ,geçmediler mi üst tarafa .
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı FARUK

dün çekilen resimlerde alt kat çıkış kapıları kenarlarında hazırlıklar vardı ama pazar günleri çalışmıyorlar zaten pazartesi görürüz belki

Çevrimdışı Anıl

Foruma girişteki intro çok güzel olmuş, ellerinize sağlık :) Haftasonu prekastçılar çalışmıyor diye biliyorum ben :)

Çevrimdışı quentine83

yalnız kepçe hala toprak alıyor eski açıktan .meğer bildiğin dağ varmış orda...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı quentine83

eski açık grebeton mu dökülüyor
bide çiçeklerin elemanlar nerede ortalıkta kimse yok.pazar günü az mı çalışıyorlar...
İsmet Yarkın ONUR

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

oooo ben time lapse lari vodafone yapiyordu zannediyordum

Haha valla bende oyle zannediyordum emegine saglik yapanin.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Çevrimdışı Sertaç Durgun

bide çiçeklerin elemanlar nerede ortalıkta kimse yok.pazar günü az mı çalışıyorlar...
kapalı-eski açık üst köşede çalışıyorlar

Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan..

Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı Efe

Obitas iskele kurmus yeni acikta en son kirisler icin hayirli olsun fotoda var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ugurkartalizma

prekastçılar çalışıyor mu ,geçmediler mi üst tarafa .
Bugün prekastçılar çalışmıyor.Pazar günü tatilde onlar

Çevrimdışı serti67

kmaeranın gorunmeyen yerınde falıyet aynı sekılde devam edıyo kameranın onundekı alanda kalıplar cıkmadan haraket olmaz gıbı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı quentine83

uzun zamandır eski açık ve kapalı köşedeki 2.kat locadan foto gelmiyor.malum yüksek orası .neler oluyor orda bilinmiyor.
çiçekler vinçten foto çekse müthiş olur...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Thuggie

Eski Acik'ta dün betonlanan kolonlarin boyu daha mi kisa sanki?

Çevrimdışı keremfrat1

sabah saat 06:00 a kadar :) nöbetteydim ama uyuya kaldım eskı açıkta gro beton var arka tarafta hafriyat azalmış hatta bıtmış gibi eskı açık :) bugun çok hareketlı :)

Çevrimdışı Caner

Numaralının daha çok hafriyat işi var mı arkadaşlar?

Çevrimdışı keremfrat1

Numaralının daha çok hafriyat işi var mı arkadaşlar?
1 kuşak kaldı sanırım en fazla 1 hafta içinde biter gibi gelıyo bana

Çevrimdışı Thuggie

Yan tarafla kiyasladim boylari ayni, demek ki o kat daha alcak

Çevrimdışı empisayn

Baktım forza'da kimse stad topic'ine yazmıyor dedim benim de buraya gelme vaktim gelmiş :D
Necmi Abi hayırlı olsun yeni platformun :)
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

kapalı testere kirişte demirleri gözüken sıra ne oldu durumunu bilen varmı
yıkılacakmı o haliyle sağlamlaştırılacakmı

Çevrimdışı If Else

kapalı testere kirişte demirleri gözüken sıra ne oldu durumunu bilen varmı
yıkılacakmı o haliyle sağlamlaştırılacakmı

Üstten 6 basamak kırılıp yeniden yapılacakmış.
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı ibrahmsr

Yeni açığa çakıl gelmiş acaba temel için mi kullanılacak. (Temele yetecek mi diyede kendime soruyorum çakıl miktarını)
Bir gün değil her gün..

sağol bilgi için riskli ve zor olmalı o derece kalıpların betonlanması 4 tarafta en çok zaman alacak kısım onlar olacak gibi.

Etiketler: