Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8323794 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

şunun bir linki var mı telefondan bakmaya çalışıyorum bulamadım
www.passo.com.tr ye girip üye girişinizi yaptıktan sonra profilinizden kombinelerime tıklayın bende orada hem Vodafone Arena'da ki yerim, hem de Olimpiyat Stadı'nda ki yerim gözüküyor  :tabe:

Çevrimiçi Necmi

Abi, koltuklarımız yakın beraber izliyoruz dimi  :bandit: @bjk_mabet
orası olimpiyat koltuğunda izleme şansın olmaz nereye çökersen artık dışarda toplanır buluruz kendimize bir yer

Çevrimdışı fthkzgn

kombinemden feyenoord maçını transfer etmek istedim fakat onaylanmadı dedi.
daha sonra passo müşteri hizmetlerini aradım. bu maç için transfer işlemi kaldırıldı dedi.
sizmi yoksa kulüp mü bu kararı verdi dedim. bir bilgimiz yok. bize bu maç için transfer işlemi yapılamayacağı bilgisi ulaştı. detayları bilmiyoruz dedi.
şimdi kendimi kandırılmış gibi hissediyorum. kulüp mü bunu yapıyor yoksa passolig mi.
nerde bu passoligin avantajları. kombine alırken neler söylediler neler. peki şimdi neden yapılamıyor.   :akuma:
SEVİNMEK İÇİN, SEVMEDİK...

Çevrimdışı Salih A.

kombinemden feyenoord maçını transfer etmek istedim fakat onaylanmadı dedi.
daha sonra passo müşteri hizmetlerini aradım. bu maç için transfer işlemi kaldırıldı dedi.
sizmi yoksa kulüp mü bu kararı verdi dedim. bir bilgimiz yok. bize bu maç için transfer işlemi yapılamayacağı bilgisi ulaştı. detayları bilmiyoruz dedi.
şimdi kendimi kandırılmış gibi hissediyorum. kulüp mü bunu yapıyor yoksa passolig mi.
nerde bu passoligin avantajları. kombine alırken neler söylediler neler. peki şimdi neden yapılamıyor.   :akuma:

çokta mantıksız değil doğrusu avrupa maçları passo dışında olan maçlar normaldir doğrusu.  çünkü klubün ordan ciddi beklentileri var ve haklılarda bu konuda doğrusu
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı enesbjk

Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/08/vodafone-arena-04.08.2014-50.jpg[/url]
Kapalı üste prekast mı takılmış?

Çevrimdışı denizaydogdu

Ahmet Ateş ‏@AhmAtes1903  16 dk.
Bilet 18.217 adet ( passolig ve kağıt bilet toplamı )- Kombine 5962 adet - bu dakika itibarıyla 24.179 kişi giriş hakkı var feyenord maçına.
Kartal

Çevrimdışı Efe

çokta mantıksız değil doğrusu avrupa maçları passo dışında olan maçlar normaldir doğrusu.  çünkü klubün ordan ciddi beklentileri var ve haklılarda bu konuda doğrusu

Ama kombine koltukalari sistemde otomatik ilarak bloke oluyor gitsede gitmesede o koltuk baskasina satilamiyor taraftar kaybindan baska bisey olmaz kombine transferi yapilamamasi seyirci azalir kulube bi yarari yok zarari var  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Karabay

bu ytongları neden belli bir seviyeye kadar örüp bırakıyorlar. onun üstüne pencere falan mı konulacak?

Çevrimdışı Efe

Bilet 18.217 adet ( passolig ve kağıt bilet toplamı )- Kombine 5962 adet - bu dakika itibarıyla 24.179 kişi giriş hakkı var feyenord maçına.

Çok az hadi alın bileti sıkıntısi olmayanlara sesleniyorum :s20:

Vodafone arena bitmeyecek yoksa :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Kombine sayisida anca 6 bin olmus sunu 10 bine tamamlasak bu ay sonuna kadar ama zor gorunuyor :akuma:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan mansız

kombine satışı feyenordu elersek 15000 i görür. Önümüzdeki sezon ise imkan verilen tüm kombineler satılmış olur. Bizim taraftar desteğini kombine ve formada gün geçtikçe arttırıyor. 1903 tribünü ve locaları da hesaba katmak gerek bir de sanırım derneklere satış yapılıyormuş

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Öğleden akşama kadar 4bin bilet.Yarınki satışa göre belli olacak artık ben 40binden fazlasını beklemiyorum.E-bilet'e protesto tamam iyi güzel anladık hani şimdi nerede bu taraftar?

Çevrimdışı Salih A.

Ama kombine koltukalari sistemde otomatik ilarak bloke oluyor gitsede gitmesede o koltuk baskasina satilamiyor taraftar kaybindan baska bisey olmaz kombine transferi yapilamamasi seyirci azalir kulube bi yarari yok zarari var  :bandit:
efe satılan kombine sayısı henüz 6000 yönetim güney kapalı olmasına ve 6000 kombine satılmasına rağmen emin ol fazlasını zaten satışa çıkarmıştır. düşün passolig üyesi kartal sayısı 30 bin zulimpiyat 80 bin kişilik

Çevrimdışı ilhan mansız

Satış geçen yılki 7000 rakamını inşallah ikiye katlayacak

Çevrimdışı Anıl

Kombine sayisida anca 6 bin olmus sunu 10 bine tamamlasak bu ay sonuna kadar ama zor gorunuyor :akuma:
Efe abi bu turu geçersek bence satışlar artacaktır, hele ki Şampiyonlar Ligi gruplarına kalırsak kombine 10.000 i geçer :ok:

Çevrimdışı fthkzgn

aynen işimden dolayı gidemeyeceğim. bir Beşiktaşlının benim yerime gitmesi daha iyi olmaz mı?
çok mantıksız bana göre ve haksızlık. sonuçta bana bu kombineyi satarken bu özelliği de söyleyip kazanılmış bir hak ilan ettin.
şimdi benim kazanılmış hakkımı gasp ediyorsun. bu arada yanlış anlaşılmasın, kombinemi satmıyorum. gidemediğim için bir arkadaşıma transfer ediyorum.
SEVİNMEK İÇİN, SEVMEDİK...

Çevrimdışı Salih A.

Öğleden akşama kadar 4bin bilet.Yarınki satışa göre belli olacak artık ben 40binden fazlasını beklemiyorum.E-bilet'e protesto tamam iyi güzel anladık hani şimdi nerede bu taraftar?

bugün ilk gün diye düşün yarın ve ertesi gün ayrıca stat gişelerinden alacaklar bu rakam 50 bin in altına imkansız düşmesi

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

bugün ilk gün diye düşün yarın ve ertesi gün ayrıca stat gişelerinden alacaklar bu rakam 50 bin in altına imkansız düşmesi

Hocam İnşallah olur ben Kuzey Kıbrıstan geliyorum ekstra birde uçak bileti param var İstanbulda olupta gitmeyen Beşiktaşlıyım diye geçinmesin.

Çevrimdışı ilhan mansız

İddia ediyorum. Kesinlikle 50.000 inin altına düşmeyecek. İnşallah türü geçip akabinde güzel transferler yaparız

Çevrimdışı Salih A.

Hocam İnşallah olur ben Kuzey Kıbrıstan geliyorum ekstra birde uçak bileti param var İstanbulda olupta gitmeyen Beşiktaşlıyım diye geçinmesin.
ne olsa bu sezon stad yetişmeycek ne gerek var passo ya veya kombineye diyen bir çok tanıdğım biletini ya yarın yada stad gişesinden alacak ve stad kapasitesi ile ilgili bir durum ama benim inancım şu ki güney hariç 60 bin ile bu maç izlenir

Çevrimdışı A_Aydin

bu ytongları neden belli bir seviyeye kadar örüp bırakıyorlar. onun üstüne pencere falan mı konulacak?
Nerde yarım bıraktılar hocam örnek resim gösterirsen açıklayıcı cevap gelecektir.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

ne olsa bu sezon stad yetişmeycek ne gerek var passo ya veya kombineye diyen bir çok tanıdğım biletini ya yarın yada stad gişesinden alacak ve stad kapasitesi ile ilgili bir durum ama benim inancım şu ki güney hariç 60 bin ile bu maç izlenir

Bence yanlış bir düşünce bu stadın bitmeyeceğini düşünenler neden bu yıl alacakları kombinenin 2 yıllık olacağını düşünmüyor ? Standart fiyattan 2 yıl maç göreceksin buna Avrupa kupalarıda dahil ayrıca bir sonraki yılda da kombine almada öncelik olacak bence bu fırsat kaçırılmamalı.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Nerde yarım bıraktılar hocam örnek resim gösterirsen açıklayıcı cevap gelecektir.

Evet benimde dikkatimi çekmişti bu.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bazı yanlış yönlendirmeler olsa bile bunların taraftara bir etkisi yok günden güne ilgi artıyor küskünler dönüyor. Stadımızın bitişi yaklaştıkça ilgi daha da artacaktır. İnşallah başarılı bir sezon geçiririz

Etiketler: