Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8326348 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı okansosa

en azından kartal yuvalarında satışa çıksaydı biz gidip alabildik ama biletlere ulaşamayan çok var nerede satıldığını bilmeyen bile var bu rakam birazda bundan kaynaklanıyor bence
O gemi bir gün gelecek

Çevrimiçi Necmi

Şöyle ki 4 sayfa önde 48.000 olma ihtimalinden bahsedilmiş  :iblush:
:D soran olursa 42000 de

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı quentine83

8 ağustosta soma için kadıköy de turnuva varmış. taraftarlar yanyanaymış diyorlar....
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Mete Vardar: Şu ana kadar 14.800 bilet sattik, 6.000 de kombine var.Ancak bu sayinin 60.000 olacagini ve stadin dolacagini tahmin ediyoruz
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Göçmenkartal

Mayın ayında gazete manşetlerinde  " ŞAMPİYON STAD VODAFONE ARENA" Başlıkları görürüz İNŞALLAH

Çevrimdışı Oktay

Mete Vardar: Şu ana kadar 14.800 bilet sattik, 6.000 de kombine var.Ancak bu sayinin 60.000 olacagini ve stadin dolacagini tahmin ediyoruz
nasılsa bilet bulurum pskolojisi varya oyüzden son güncüler de alırsa  en az 50000 bekliyorum... aslında 50 binde az da yinede idare edeceğiz

Çevrimdışı Gokhan_1903

3 günde 40000 bilet biraz abartı geldi  :alala: :alala:

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Oktay

:bandit: :kop:
soran olursa 42 bin diyelimde ya inanmayıp ''yalancının ..........'' derse itiraf edelimmi :D :D

Çevrimdışı empisayn

3 günde 40000 bilet biraz abartı geldi  :alala: :alala:
Sadece maç günü o kadar bekliyorum ben . Biletix ya da kartal yuvalarından satilmadigi için sehir dışından gelecek taraftar grupları mac gunu alacak biletleri yeterki satacak yeteri kadar gişe olsun olimpiyatta
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Sadece maç günü o kadar bekliyorum ben . Biletix ya da kartal yuvalarından satilmadigi için sehir dışından gelecek taraftar grupları mac gunu alacak biletleri yeterki satacak yeteri kadar gişe olsun olimpiyatta

Katılıyorum aynı şeyleri yazacaktım sen yazdım.. Bugun ve yarın en az 5  bilet satılır diye düşünüorum ve mac gunu stadda oldukca yogunluk olacaktır uzaktan gelenler ve inonuye gidemeyenler olimpiyatta alacaktır.. En az 45 bin beklıyorum.

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Arkadaslar biz uc kisi ankaradan geluyoruz. Istanvuldan az once arkadas biletleri aldi. Kyzey bitmis. Doguda baya kuyruk varmis. Bu arada carsamba gunu stadda olacaksaniz tanismak isteriz sizlerle.

Çevrimdışı Salih A.

saat 3 e geliyor stadda hala çalışan işçi göremedim ne eski açık ne kapalı ne numaralı yeni açığı zaten saymıyorum :) acaba bir hafta yayını izlemeyince göz hassasiyetimimi kaybettim
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Arkadaslar biz uc kisi ankaradan geluyoruz. Istanvuldan az once arkadas biletleri aldi. Kyzey bitmis. Doguda baya kuyruk varmis. Bu arada carsamba gunu stadda olacaksaniz tanismak isteriz sizlerle.

Statdamı kuyruk varmış ilginc ozaman baya bilet satılacak desenıze:)

Çevrimdışı tayfun

makineler çalışıyor işçiler ortalıkta yok,kamera dışındadırlar umarım,iple çektik bu günü sağlam çalışma başlayacak diye.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Statdamı kuyruk varmış ilginc ozaman baya bilet satılacak desenıze:)
Aynen kardesim durum oyleymis. Bugun baya satis yapilir diye tahmin ediyoruz :)

Aynen kardesim durum oyleymis. Bugun baya satis yapilir diye tahmin ediyoruz :)

Ben şimdi arkadaşlar için 2 det almaya gidiyorum gec gitcektim bari erken gideyim:)

Hemde stada bakarım işciler nerde sorarım:)

Çevrimdışı Emre şahin

Stadın ve bilet kuyruğunun fotosunu bekliyoruz

Çevrimdışı attila_metu

Ben şimdi arkadaşlar için 2 det almaya gidiyorum gec gitcektim bari erken gideyim:)

Hemde stada bakarım işciler nerde sorarım:)

Yeni açıktan 1-2 de foto çekersen süper olur. gerçi mustafa akşam upload edecekmiş ama..

Çevrimdışı FARUK

Resmi sitemizden alıntıdır. 04.08.2014 Vodafone Arena

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Caner

kameradan bakıyorum ara ara ama ben bugün de pek işçi göremedim ya

Etiketler: