Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8326736 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Emre şahin

kartal yuvası mağazalarında satışa çıkarsalardı biletleri daha 2 kattan fazla satış olurdu çokmu zor acaba mağazalardan bilet satışı

Çevrimdışı Hakan Bilgin

kartal yuvası mağazalarında satışa çıkarsalardı biletleri daha 2 kattan fazla satış olurdu çokmu zor acaba mağazalardan bilet satışı
Ordan çıksa ne olacakki gelmeyecek adama bahane çok
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı cagdas44

Neyse buyurun bir yıllık değişim. bayağı bir inmiyiz yerin altına

Bu gif bence stat hakkında o kadar çok şey anlatıyor ki, 1 yıllık değişim, hafriyat, işçilik ve en önemlisi eski açıkdaki değişim, ağaçlar ve tribün arasındaki mesafeye bakarsanız sıra sayısındaki değişim çok net belli oluyor, eski sıra sayısıyla aynı seviyedeyiz şuan ama daha üzerine çıkılacak.

Çevrimdışı Efe

İsciler giris yapmistir ama belirli prosedurler uygulaniyordur ogleden sonra calisma hizlanir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yeni acik tarafina fışkirtici gitti kamyonlar var hafriyat ve betonla ilgili calisma olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yldrmaydn

1 yıllık gif gözümü korkuttu. eski kapalının en üst sırası yeni statın loca yüksekliğinde falan. üst kat biraz uzak kalacak sanki. üst kattakiler için alışkanlıkların dışında bir mesafe olacak..
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ByGoLD

Dış cephede bugün başlayacaktı sanki mabet öyle söylemişti.

Mustafa foto çekerken bi bakabilirsen kardeş iyi olur ya.

Şimdiden sağol
Dönüşümüz Muhteşem Olacak !!!

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Bugünün fotoğraflarını merakla bekliyoruz bayağı hareket olacak sanırım.

Çevrimdışı asi_kartal

Gife göre eski kapalı alt katının sıra sayısı sanırım baya var bilen var mıdır acaba sıra sayılarını karşılaştıralım :)
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı TURKahvesi

yarın epey bir iş var ...

numaralı tek yüz perde
numaralı perdeleri (iç tarafın)
ytong ekibi
elektirik işleri
drenaj çalışması
yeni gelen işcilerin şaşkınlığı
vs vs vs

yarını iple çekiyorum güzel bi gün bizleri bekliyor...

bilmeyenler,göremeyenler olabilir aramızda diyerekten...

dün gece vakti mabet kardeşimiz belirtmişti bunları

ayrıca obitaş şantiye şefini değiştirmiş

bakalım obitaş ne derece hızlanacak  :)

not:mesaj sayımız 50 oldu nihayet yavru kategorisinden çıktık şükür  :D
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2014, 12:31:32 dbay41 ]

Çevrimdışı yavvuzz

Bugün planlama ve işçi kontrolü yapılıyor olabilir . Bir an önce somut adımlar görsek de biraz daha heyecan lansak...

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Erdinç

herkeze hayırlı haftalar inşallah stadımızda güzel gelişmeler olur. çok özledik be abi. :bandit: :bandit:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı iyimserure

Çevrimdışı ByGoLD

Passo' dan kombineleri kontrol ettiniz gerekli transfer ( Olimpiyat bilgileri ) yapılmış mı ?

Benim hazır, zaten Passo' dan mesaj da geldi yapıldığına dair.

Ancak arkadaşların transferi yapılmış ama mesaj gelmemiş. sıkıntı olur mu ?

Sizde durum nedir ?
Dönüşümüz Muhteşem Olacak !!!

Çevrimdışı Oktay

ABİ Sen kaliteli yerdesin  :D
orası seninde yerin sayılır ne zaman istersen emrinde  :icool:

Çevrimdışı SDemirsoy

orası seninde yerin sayılır ne zaman istersen emrinde  :icool:
Eyvallah abi teşekkürler..  :)

Çevrimdışı izorlu85

Kamera çalışmıyor  :s20:

:iscrewy: :iscrewy: :iscrewy: çalışıyor :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Çağrı

Rutin ziyaretimi yapayım haftalık  :D Kapasite ve çatı konusunda bir gelişme var mı arkadaşlar?  :iblush:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Sayın kardeşlerim isim vermeden konuşuyorum. Kimseye ahlak dersi verecek değiliz zira o yaşları çoktan geçtik. Amma velakin burada ben her on sayfada bir, birilerinin tartışmalarını okumak ZORUNDA DEĞİLİM. Varsa meseleniz özelden görüşün. Zira defalarca söylendiği gibi burası inşaat başlığı.

zorunda değilime takıldım hocam:))  buradaki bircok konu dısı sey var o zaman hiç okumamak laızm burayı)) su aralar cok trend oldu okumak zorunda değilim lafları bende diyorumki nerde cokluk varsa oradada duzen bozulurrr:)) arada buna uyum saglıcaksın yumusucak sonra zaten kendiliğinden dagılır ama yok katı kurallarla yasakların dayatmasıyla olaylar uzar ve inanılmaz dagılmalar yasanır,,,allahtan bizim yoneticilerimiz bunlara alıskın nasılsa 1 senedir bu olaylar heryerde tekrarlandı ama her zaman bir amac ugruna burada oldugumuzu unutmadıgımız içinde sorunlar uzun surmuyor hep boyle devam :super: :super:

stadımızında hızına kavusması yine bir haftayı bulucagını dusnuyorum çnk butun meslekler herseyi bayram sonrasına attıgı için ülkede bayram sonrası işler hızlanıyorD dolayısıyla malzeme tedariki vs sorun cıkacaktır ve nerden baksanız bir haftayı bulur hızlanmalar:)) uyum sureci buna enbuyuk etken herkes herseyi unuttu malum 1ay artı 1 haftada bayram tatili:))
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2014, 13:23:08 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Abdullah

Rutin ziyaretimi yapayım haftalık  :D Kapasite ve çatı konusunda bir gelişme var mı arkadaşlar?  :iblush:
Hocam nasıl bir gelişme olmasını bekliyorsun ki anlamadım ikisi de şuan net olan konular zaten :alala:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Çağrı

Hocam nasıl bir gelişme olmasını bekliyorsun ki anlamadım ikisi de şuan net olan konular zaten :alala:

Şöyle ki 4 sayfa önde 48.000 olma ihtimalinden bahsedilmiş  :iblush:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

gerekirse onuda yaparlar çatıyı bitirip stadı açsınlar ilk öpüp başımıza koyalım zor iş yapılıyor hele çatı bursada içteki vinç tam gün çalışıyor ama kaplumbağa hızıyla gidiyorlar resmen çok ince hesaplar var en ufak hata facia olur

dostum bu konuda benim soru isaretlerim var,, bir stad yapıldıktan sonra hangi işleri değişirki:)) yani 60 yılda inonude kaç defa değişiklik yapıldıki:)) ki onda imkan vardı artık bizde olmucak sonucta herseyini kullanıyoruz,,hatta hep bu konuda ters dusuyorum ama 360da olmayacak kapasitenin sonra arttırımı mumkun merdivenlerin o beton goruntusunun ustune o beklediğimiz kaplamaların olmasını vs ama sonraki hiçbir yapıalcak teknik değişikliği ben mumkun gormuyorum koklu değişiklik yapılan yeni stad vamırdır ornek gosterin cok merak ediyorum çnk... sonucta zor sartlarda imkanlar dahilinde yapılan bir stadın bittiğindeki paraları yemei dusuneceğimize gore tekrar neden yatırım yapılsınki yeni kalemler cıkarılsınki baya mantıksız:))

hatta çeşitlendireyim neden olamaybilcieğini,, devre arasında ve sezon sonunda yapılmak istense bu değişiklikler yapılamaz,, sonucta uzun surecek çim değilki bu:)) hem sezon sonunda olur diceksiniz ondada vodafone cup vs bircok duzenlemeler yapılacaktır oyle bos bir vakitte olmayacak onun içni simdi yapılıcaksa yapılsın simdi krediler çekilir sonra kaymagı yenecek:))
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2014, 13:43:10 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Etiketler: