gerekirse onuda yaparlar çatıyı bitirip stadı açsınlar ilk öpüp başımıza koyalım zor iş yapılıyor hele çatı bursada içteki vinç tam gün çalışıyor ama kaplumbağa hızıyla gidiyorlar resmen çok ince hesaplar var en ufak hata facia olur
dostum bu konuda benim soru isaretlerim var,, bir stad yapıldıktan sonra hangi işleri değişirki:)) yani 60 yılda inonude kaç defa değişiklik yapıldıki:)) ki onda imkan vardı artık bizde olmucak sonucta herseyini kullanıyoruz,,hatta hep bu konuda ters dusuyorum ama 360da olmayacak kapasitenin sonra arttırımı mumkun merdivenlerin o beton goruntusunun ustune o beklediğimiz kaplamaların olmasını vs ama sonraki hiçbir yapıalcak teknik değişikliği ben mumkun gormuyorum koklu değişiklik yapılan yeni stad vamırdır ornek gosterin cok merak ediyorum çnk... sonucta zor sartlarda imkanlar dahilinde yapılan bir stadın bittiğindeki paraları yemei dusuneceğimize gore tekrar neden yatırım yapılsınki yeni kalemler cıkarılsınki baya mantıksız:))
hatta çeşitlendireyim neden olamaybilcieğini,, devre arasında ve sezon sonunda yapılmak istense bu değişiklikler yapılamaz,, sonucta uzun surecek çim değilki bu:)) hem sezon sonunda olur diceksiniz ondada vodafone cup vs bircok duzenlemeler yapılacaktır oyle bos bir vakitte olmayacak onun içni simdi yapılıcaksa yapılsın simdi krediler çekilir sonra kaymagı yenecek:))