Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8361247 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

El irtibat hocam o profili gördüm bugün hiç uğrayamadım buraya ne yaptın sen öyle ya :)

Çevrimdışı Efe

iyi geceler herkese
c.tesi 17:50 gibi  stadyumdaydım.eski açık tamamen hafriyat alınmış çakılları seriyorlardı.Çok büyük ihtimal yarın  betonu atılmış olur.
-Obitaşın neden ilerleyemediğini canlı görünce daha iyi anlayabildim.hareket alanı kesinlikle kısıtlı.Birde  bir çok karakartal  kapasiteden bahsediyor.En kötüye hazırlansak iyi olur.
Bu arada başta hakkı baba olmak üzere tüm babalara selam olsun.

neden en kötüye hazır olalaım bi bildiğiniz mi var söyleyin çekinmeyin ;)
[ Son Düzenleme: 15 Haziran 2014, 00:42:02 Efe Elaldı ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

bursa yıl sonuna hazır olacak çatı yavaştan kaldırılmaya hazırlanıyor gelecek ay havaya kalkacak büyük ihtimal diğer işlerin önü açılacak ben bizle beraber açılacağını düşünüyorum belki biz geçeriz belli olmaz ;D
Eğer bizim stad Bursanınki kadar yapılmış olsa bizim başkan önümüzdeki ay açıyoruz derdi :))
Acilis programini yapmisti bile..

Çevrimdışı SDemirsoy

El irtibat hocam o profili gördüm bugün hiç uğrayamadım buraya ne yaptın sen öyle ya :)
Onur hocam İsmail abi saolsun o yaptı ;D

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

vallaha hocam cecen direnişci kardeşlere benzemissin :)

Çevrimdışı SDemirsoy

İsmail Abi yapmış birşeyler saolsun :)
[ Son Düzenleme: 15 Haziran 2014, 00:48:41 İrtibat3 ( EL~İrtibat ) ]

Çevrimdışı quentine83

obitaş ta akıllandı artık önce ön taraflara çalışıyor  ki yaptıgım iş görünsün hesabı.arkayı millet görmeden de bitiririm diyorlar sanırım.çiçekler bu işi iyi yapıyor.son betonlanan yerde öyle mesela.fotoları gören öndeki tribünü görüp arkaya pek bakmıyor .herkes bizim gibi sakat değil tabi...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı izorlu85

daha çok hahamla imam sohbet ederken fotolaşmılar gibi olmuş :D
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Çevrimdışı ONUR KOLCU

telefondan fotoğraf yükleyemiyoruz.. boyut büyük diyor onunla ilgili yapabileceğimiz bişey varmı..

Çevrimdışı quentine83

Hafriyat bittiğinde ne izleyeceğiz  :D

akşamları kapatırlar artık.yok yere ışık yakmasınlar bari...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ALI RIZA

Hafriyat bittiğinde ne izleyeceğiz  :D
bedava maçları :) orası taraftar gezme alanı bol bol taraftar izleriz :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

daha çok hahamla imam sohbet ederken fotolaşmılar gibi olmuş :D

:)

Çevrimdışı Efe

şuan oynan stadın basamak sayısı alt 26 üst 20 sıra saydım ve 42 bin kişi bizim stad nasıl 41.903 kişi biri açıklasın başkan bizi yiyo he en az 46 bin olur bak göreceksiniz :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı celiker1

17 yaşından beri trübünde olan ve wow,dh sitelerinde ziyaretçi olarak takip eden arkadaşınız,kardeşiniz olarak şu an ki güzel kafamla kusuruma bakmazsanız içimden gelen söylemek istediğim bir iki bir şey paylaşacağım......Sosyal ortamda bizleri Beşiktaş-Çarşı polemiğine çekmeye çalışan trübün ruhunu hiç bilmeyen müptezellere rastlamakta olup maalesef Wow ve dh sitelerindede bu polemiklere şahit olmuşuzdur.Bu polemiklere girenleri adım gibi biliyorum ki teübün ruhunu bir gram bilmeyenler insanlardır.Çarşı Beşiktaşımızın alt kimliği olup tek gerçek biz Çarşının çocukları olarak  BEŞİKTAŞtır...Ve önceki sitelerde Çarşı'ya saydırmaya çalışan müptezellere tepkisini koyan öncelikle Necmi abi ve diğer arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.Bu konu hakkında son şunu söyleyeceğim;Bu sevda bitmez,hasret dinmez,isteyene giderhiç fark etmez(Serdar Bilgilinin geldiği ilk maçtı maçtı galiba 2001 mi neydi Adaspor deplasmanına giderken otobüste çıkan bir besteydi)bu alemde Çarşı herkese karşı(semtte çoğalan fb lilere karşı abilerimizin hop ne olyor lan diye 83 de kurup bu günlere gelen bir oluşum)Allah affeder Çarşı affetmez....Bu gün ne mutlu bize ki semtte hiç bir trünün bir oluşumu olamayıp,hiç bir şampiyonluk kutlanamaz.Ve trübünde hiç kimse bizi ezemez...İkincisi stad ile alakalı...Bir trübüncü olarak stadlarda en çok istemediğiz şey trübünleri bölen localardır.Gönül isterdiki kapalı trübünde yeni açık gibi locasız devam etsin ama günümüzün şartlarında para-taraftar etkisi girdapında bu kadarına razı olmak zorundayız.Stadımızın yerinin darlığı bize pozitif sonuç olarak yansımış olup,yer darlığı yüzünden üst katlar sahaya yakın ve dik olarak yapılmak zorunda kalmıştır.Bu bizi göreceksiniz dünyada eşsiz bir hale getirecek trübün olarak.Çarşı olarak kapalı üstte kombine alınacağına karar verilmiştir.diğer tüm rakip trübünler kale arkasına geçmiştir ama biz yine kapalıdayız....Birde Türkiye'deki statd muhabbetleri var.Diğer trübünlere takılan trübüncü arkadaşlarımın söylediği tt arena'da üst katlardan maç seyretmek çok kötü ve trübünlerde kopukluk had safhada.Bizim stad tamamlandıktan sonra Türkiye'deki stad sıralaması Vodafone arena>Bursaspor>Saraçoğlu>Tt arena Uzun oldu ama kusura bakmayın,dedim ya kafam güzel:)BEYOĞLUNU İÇİNDE ÇILGINCA BİR AŞK DOĞDUUUU.GÜZELLER GÜZELİ CİMBOM KARTAL'aAŞIK OLMUŞTU.ARADAN AYLAR GEÇTİ.TRÜBÜNE HABER GELDİ.KAPALIYI SEVİNCE BOĞDU.KARTAL BABA OLMUŞTU...
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı quentine83

şu yen açığın arkada kalan ve hala tek katlı kalan kısımları sizi rahatsız etmiyor mu.
ben fotolara bakarken yeni açığa bakmıyorum. okadar karışık ve kalabalık ki orası nasıl bitecek te numaralıya doğru 3-4 kat ilerleyecek inanın aklım almıyor.en az ekim ayına kadar sürecek gibi geliyor...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ALI RIZA

17 yaşından beri trübünde olan ve wow,dh sitelerinde ziyaretçi olarak takip eden arkadaşınız,kardeşiniz olarak şu an ki güzel kafamla kusuruma bakmazsanız içimden gelen söylemek istediğim bir iki bir şey paylaşacağım......Sosyal ortamda bizleri Beşiktaş-Çarşı polemiğine çekmeye çalışan trübün ruhunu hiç bilmeyen müptezellere rastlamakta olup maalesef Wow ve dh sitelerindede bu polemiklere şahit olmuşuzdur.Bu polemiklere girenleri adım gibi biliyorum ki teübün ruhunu bir gram bilmeyenler insanlardır.Çarşı Beşiktaşımızın alt kimliği olup tek gerçek biz Çarşının çocukları olarak  BEŞİKTAŞtır...Ve önceki sitelerde Çarşı'ya saydırmaya çalışan müptezellere tepkisini koyan öncelikle Necmi abi ve diğer arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.Bu konu hakkında son şunu söyleyeceğim;Bu sevda bitmez,hasret dinmez,isteyene giderhiç fark etmez(Serdar Bilgilinin geldiği ilk maçtı maçtı galiba 2001 mi neydi Adaspor deplasmanına giderken otobüste çıkan bir besteydi)bu alemde Çarşı herkese karşı(semtte çoğalan fb lilere karşı abilerimizin hop ne olyor lan diye 83 de kurup bu günlere gelen bir oluşum)Allah affeder Çarşı affetmez....Bu gün ne mutlu bize ki semtte hiç bir trünün bir oluşumu olamayıp,hiç bir şampiyonluk kutlanamaz.Ve trübünde hiç kimse bizi ezemez...İkincisi stad ile alakalı...Bir trübüncü olarak stadlarda en çok istemediğiz şey trübünleri bölen localardır.Gönül isterdiki kapalı trübünde yeni açık gibi locasız devam etsin ama günümüzün şartlarında para-taraftar etkisi girdapında bu kadarına razı olmak zorundayız.Stadımızın yerinin darlığı bize pozitif sonuç olarak yansımış olup,yer darlığı yüzünden üst katlar sahaya yakın ve dik olarak yapılmak zorunda kalmıştır.Bu bizi göreceksiniz dünyada eşsiz bir hale getirecek trübün olarak.Çarşı olarak kapalı üstte kombine alınacağına karar verilmiştir.diğer tüm rakip trübünler kale arkasına geçmiştir ama biz yine kapalıdayız....Birde Türkiye'deki statd muhabbetleri var.Diğer trübünlere takılan trübüncü arkadaşlarımın söylediği tt arena'da üst katlardan maç seyretmek çok kötü ve trübünlerde kopukluk had safhada.Bizim stad tamamlandıktan sonra Türkiye'deki stad sıralaması Vodafone arena>Bursaspor>Saraçoğlu>Tt arena Uzun oldu ama kusura bakmayın,dedim ya kafam güzel:)BEYOĞLUNU İÇİNDE ÇILGINCA BİR AŞK DOĞDUUUU.GÜZELLER GÜZELİ CİMBOM KARTAL'aAŞIK OLMUŞTU.ARADAN AYLAR GEÇTİ.TRÜBÜNE HABER GELDİ.KAPALIYI SEVİNCE BOĞDU.KARTAL BABA OLMUŞTU...

Hayırlı olsunnnn!

Çevrimdışı Efe

bu eski açıktaki toprak hiçde az değil valla al al bitmiyor her gece bitecek diye balıyorum hep biyerlerden yenileri çıkıyor küçücük alan 3 günde bitmedi  >:(
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

bu eski açıktaki toprak hiçde az değil valla al al bitmiyor her gece bitecek diye balıyorum hep biyerlerden yenileri çıkıyor küçücük alan 3 günde bitmedi  >:(
evet abi bende diycektım çok mübarek bi toprak var orda tıraşlıyo ama kepçe köşeyi sankı :)

Çevrimdışı SDemirsoy

evet abi bende diycektım çok mübarek bi toprak var orda tıraşlıyo ama kepçe köşeyi sankı :)
orda kayaya benzer birşey var zemin sağlam çok

Çevrimdışı Necmi

telefondan fotoğraf yükleyemiyoruz.. boyut büyük diyor onunla ilgili yapabileceğimiz bişey varmı..
bu tip önerilerinizi buraya yaparsanız adminler sürekli kontrol ediyor gözden kaçmaz ana forumda yazıların
içinde kayboluyor  :)
http://www.besiktasarena.com/index.php?board=7.0

Çevrimdışı melih

kapalının hafriyatı ne kadar çabuk olmuştu ya bu eski açıkla yeni açık köşe harbiden bitmedi gitti
Temelinde aşk var!

Etiketler: