Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8329374 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

Karakartalözgü arkadasim dogru soyle sen Fikret Orman'misin???Sanki F.O. gizliden forma uye olmus yapilan elestirilere hemen cevap veriyor!

Cok dikkatimi cekiyor yapilan en ufak bir elestiriye hemen sen cevap veriyorsun!Insanlar dusuncesini fikrini soylemesinmi!Elestirisini yapmasinmi!

Burda fikrini soyleyen birisine Ukala yakistirmasi yapman hic hos olmadi!

saflar belli :)) kutuplasmalar oluyor sorun oluyor sonra onun için bosverinn ama sunu soyleyim kişileri savunmayın aslolan besiktas :super:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı mkandirmaz

AdanaSpor

Çevrimdışı Efe

Çatı konusu yine hortlamıs projesi ortaya cikanakadar nasil olacagini bilmiyoruz sadece varsayimlarla hareket ediyoruz bi projesi bitsin gorselleri gorelim ondan sonra yorum yapalim bundan sonra sayfalari doldurmak oluyor diger turlu :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Karakartalözgü arkadasim dogru soyle sen Fikret Orman'misin???Sanki F.O. gizliden forma uye olmus yapilan elestirilere hemen cevap veriyor!

Cok dikkatimi cekiyor yapilan en ufak bir elestiriye hemen sen cevap veriyorsun!Insanlar dusuncesini fikrini soylemesinmi!Elestirisini yapmasinmi!

Fikret Orman değilim merak etmeyin.Arkadaşın yazdığına anlam veremedim her yapılan işi küçük görüyor 17 milyon Euro'yu hangimiz bir arada gördükte ucuz mal diye yorum yapılıyor onu anlamış değilim.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

saflar belli :)) kutuplasmalar oluyor sorun oluyor sonra onun için bosverinn ama sunu soyleyim kişileri savunmayın aslolan besiktas :super:

Hocam saf meselesi değil ki bu ben yönetimide eleştiriyorum,doğru yapılan şeyleride söylüyorum hiç bir bireyin benim savunmama ihtiyacı yok,avukat değilim çünkü yalnız anlamadığım bir şey var 17 milyon Euro'luk çatıya nasıl ucuz mal denilebiliyor çok merak ediyorum.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Sende ya Serdal Adalı ya da Yıldırım Demirören'sin o zaman.

Kısasa kısas.

Çevrimdışı bjk_mabet

İş güvenliği diyorsunuz tamam fakat başkanın verdiği iftar yemeği mesela. gayet de kasksız falandı insanlar :) Neyse artık bitince gireriz bizde, yapacak birşey yok.
yemek yapılan yer inşaatan çelik bariyerler ile ayrıldı geçiş kısımları kapatıldı tek noktadan kontrolli giriş izni verildi gelicek olanların isimleri önceden bildirildi ...ismi bildirilmeyenler yemeğe alınmadı...yemek için her gelene şantiye kuralları okutuldu ve imzalatıldı sıkı bir prosedür işletildi..

Çevrimdışı CanEmre

Çatı konusu yine hortlamıs projesi ortaya cikanakadar nasil olacagini bilmiyoruz sadece varsayimlarla hareket ediyoruz bi projesi bitsin gorselleri gorelim ondan sonra yorum yapalim bundan sonra sayfalari doldurmak oluyor diger turlu :)
Bana öyle geliyor ki çatı tartışmaları asla bitmeyecek  :evillol: stat ömrünü tamamlayıp yıkıldıktan sonra bile devam edecektir  :kop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Dolmabahce1903

[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2014, 22:29:01 Dolmabahce1903 ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@bjk_mabet yarın isci girişleri ve işler tam anlamıyla başlayacak değil mi ?

Çevrimdışı bjk_mabet

Galiba yeni aciga grobeton atiliyor ama net goremedim
yeni acığa gro beton değil orada ufak bi tek yüz perde sorunu vardı orası onarıldı :)

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet yarın isci girişleri ve işler tam anlamıyla başlayacak değil mi ?

yarın çalışmalar ramazandan önceki hızına ulaşıcak..

Çevrimdışı onurt

Hayır fikret orman benim!

http://www.59saniye.com/spartacus-kara-murat-benim/
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

atlama camdan ama var :D http://store.donanimhaber.com/3d/1d/43/3D1D43132653A84B5B166AFC849D51F6.jpg
bu hangi stad kardeşim google amcaya aratalım başka resimlerini bana photoshop gibi geldi
yarın bir gün bir ülkede tartışırlarken kalkarlar bizim stadın resimlerini gösterirler şeffaf çatı diye :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Kusura bakma ama çok ukalasın.Çatı 17 milyon Euro değerinde çok ucuzmuş gerçekten.
Bak sabrimi zorlama cocuk. ulan hep beni mi bulur trolleyecek adam ya valla delirecem.biktim be.17 milyon ucuz mu dedim nerenle okuyon mesajimi.sen  bu foruma geldiginden beri ona buna catar oldun sana ne burasi forum isteyen istedigini yazar amir misin bekci misin sen kim oluyon da bana ukala diyorsun haddini bil cocuk.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oğuzhan

bu hangi stad kardeşim google amcaya aratalım başka resimlerini bana photoshop gibi geldi
yarın bir gün bir ülkede tartışırlarken kalkarlar bizim stadın resimlerini gösterirler şeffaf çatı diye :evillol:

Stadion Slaski

Polonya'nın Chorzow şehrindeki stadyum ve sanırım hala yapımı devam ediyor.

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Bak sabrimi zorlama cocuk. ulan hep beni mi bulur trolleyecek adam ya valla delirecem.biktim be.17 milyon ucuz mu dedim nerenle okuyon mesajimi.sen  bu foruma geldiginden beri ona buna catar oldun sana ne burasi forum isteyen istedigini yazar amir misin bekci misin sen kim oluyon da bana ukala diyorsun haddini bil cocuk.

çatı aşağı yukarı bu şekilde olacak.daha önce kullanılmamış çok özel,çok pahalı birşey değil yani.senelerdir birçok stadda kullanılıyor.Tamamının şeffaf olmayacağını da aylar öncesinden Mabet açıklamıştı.Ek olarak da çatıyı dizayn eden Muhammed Saatçi de şeffaf olmayacağını,fotodakine benzer birşey olacağını açıkladı.yakında görsellerini paylaşırlar

Yazılarını bir daha oku istersen.
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2014, 22:40:43 Karakartalözgü ]

Çevrimdışı onurt

Seviyeyi koruyalım arkadaşlar. Birini üslup yüzünden eleştiriken kendi yazdıklarınıza da bakın lütfen.
Yüzlerce insan okuyor burayı.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

Normalde müdahil olmucaktım ama 21 yaşındaki bir arkadaşımız diğer 20 yaşındaki arkadaşımıza ''sabrımı zorlama çocuk- haddini bil çocuk'' diye küçümser tavırla hitap etmesini yadırgandım ... Fikirleri uyuşmaya bilir lütfen hitap şekline dikkat

Edit: diğer arkadaşımızında ukala demesinde hoş değil onuda belirteyim
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2014, 22:49:55 Oktay ]

Çevrimdışı altan0348

ergenliğin son demlerini yaşayan gençler yazmasın foruma mümkünse. iyice inciye bağladınız...

Etiketler: