Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8329004 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gs klubüne tazminat davası açılmalı.. kapıya sensör koymaları gerekirdi
sorumlular en ağır sekilde cezalandırılmalı ülkede binlerce insan ihmal gerekli önlemlerin alınmaması vs çok ilginc gs de bi cins devlet sırrı mı uyduruk antrenman...

Çevrimdışı Necmi

Necmi Abi iftar yemekleri tekinsiz ortamlardı diyorsun o zaman.... Bi yerde bir yanlışlık var ama neyse!
belli bir süre için kontrollü açmak farklı bir şey taraftara açmak farklı bir şey o iftarlarında yapılmaması gerekiyordu
ama yönetim kararıdır inşaatın durmuş olduğu bir saat diliminde güvenlik alınarak yapılması ne kadar anlamsızda
olsa izlemeyle bir tutulamaz orda olabilecek bir kaza çok kötü sonuçlar doğurur. Orda taraftarı kontrol etmek
yemeğe gelen misafirleri kontrol etmek gibi değildir.

Çevrimdışı Necmi

Yağmur yağdı inşaat durdu, bayram geldi durdu, para bitti durdu.... of be çooook fena
seni karamsar gördüm :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Necmi abi kaba inşaat su anda % kaçlardadır bir de yeni açıkta kabanın 1/3 'ü bitmiş midir ?

Çevrimdışı megiddo

Biraz geç söyledin daha önce olsaydı bir ayarlama yapabilirdik ama bu saatten sonra olmaz çok kişide istanbulda değil
anladim abi,  benim iş şimdi belli oldu planlı değildi, kısmet bi dahakine,  artık stadı görmek için uğrarım o tarafa.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi kaba inşaat su anda % kaçlardadır bir de yeni açıkta kabanın 1/3 'ü bitmiş midir ?
kabanın %40 a yakını bitmiştir yeni açıkta %35 gibi sanırım

Çevrimdışı Necmi

anladim abi,  benim iş şimdi belli oldu planlı değildi, kısmet bi dahakine,  artık stadı görmek için uğrarım o tarafa.
önceden haber verirsen uygunluk durumuna göre haraket ederiz :ok:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kabanın %40 a yakını bitmiştir yeni açıkta %35 gibi sanırım
anladım abi ben böyle konuya cok vakıf değilim böyle garip sorular  soruyorım biraz cevaplıyorsun sende teşekkürler istanbula yolum düşmüyor hic sizlerle tanısmak isterim abi.Stat bittiği Zamanda bu forum devam edicek değil mi ?

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Güncel inşaat durumunu bu şekilde düzenleyebilirmisiniz?

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

İş güvenliği diyorsunuz tamam fakat başkanın verdiği iftar yemeği mesela. gayet de kasksız falandı insanlar :) Neyse artık bitince gireriz bizde, yapacak birşey yok.

Çevrimdışı Necmi

anladım abi ben böyle konuya cok vakıf değilim böyle garip sorular  soruyorım biraz cevaplıyorsun sende teşekkürler istanbula yolum düşmüyor hic sizlerle tanısmak isterim abi.Stat bittiği Zamanda bu forum devam edicek değil mi ?
Gelecek neyi gösterir bilinmez bu birazda katılım yapan arkadaşlara bağlı devamlılık olduktan sonra neden olmasın

ysariusta

• Ziyaretçi

seni karamsar gördüm :D
çok çok fena hallerim. valla çarşamba caddebostandan maça yetişilir mi sorusuna yanıt olabilirim. O değil bir de bunun dönüşü var.... yola çıkarsam haber ederim, an be an paylaşırım burada

Çevrimdışı Deniz

Taraftarin izlemesi icin farkli noktalara 3-4 tane hd kamera koysunlar boyle bir sorun kalmaz zaten :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Caner

Zaten 1 ay sonra falan o kameraları seve seve koymak durumunda kalacaklar gibi eski açık yükseldiğinde  :)

Çevrimdışı izorlu85

foruma selam verdik o bile alınmadı   :ishock: bi hafta online olmadık diye adam yerine alınmadık ya laaa  :D
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Efe

foruma selam verdik o bile alınmadı   :ishock: bi hafta online olmadık diye adam yerine alınmadık ya laaa  :D

Selam :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

elimde güzel fotograflar var ama atamıyorum sitede bi sorun var galiba.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Necmi

elimde güzel fotograflar var ama atamıyorum sitede bi sorun var galiba.

yoo bir sorun yok belki senin o an bağlantın zayıftır tekrar dene bence @onur4563

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı Necmi

ne var ne yok efe kardeşim beni unutmuşlar :(
seni bir iki gün önce forumda gördüm sanki :D :alala: yanlışmı hatırlıyorum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yoo bir sorun yok belki senin o an bağlantın zayıftır tekrar dene bence @onur4563

abi bağlantımdada sorun yok ama gönderemiyorum.. tekrar denedim olmadı .

Çevrimdışı Necmi

abi bağlantımdada sorun yok ama gönderemiyorum.. tekrar denedim olmadı .
şimdi ben bir resim gönderdim

Etiketler: