Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8329457 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

haber1903 vodafonearena facebook hesabının paylaştığı bilgileri toplamış özel haber diye satıyor... döşendim altına ayıp falan filan diye ama zannetmiyorum o yorumu koysunlar siteye....

takip edemeyenler için toplama haber yapmıslar,,cok kızmamak lazım :tabe: :lol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı serti67

hayırlı pazarlar bu eskı acık kueler arasındakı duvar nezamn yıkılıp restorasyon baslıcak ııce dayandı ıınsaat duvara br oldu yıkarken soruncıkmazmı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı HollandaKartali

Bilen birisi cevap verirse sevinirim..

Sahada alttan ısıtma olacak mı? Tribünler ne şekilde ısıtılacak?

Çevrimdışı ALI RIZA

alltan ısıtma olmayacak sanırım stadımız deniz kenarı oldugu için olmayacak demişti mabet öyle hatırlıyorum...!
tribünlere gelince safları sıkıştırarak ısınacağız :) çatıda ısı vericiler olacak mış

Çevrimdışı Salih A.

alltan ısıtma olmayacak sanırım stadımız deniz kenarı oldugu için olmayacak demişti mabet öyle hatırlıyorum...!
tribünlere gelince safları sıkıştırarak ısınacağız :) çatıda ısı vericiler olacak mış

mabet tribünlerde ısıtma olmayacağını sahada olacağını söylemişti
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı pascal26

Isıtmanın çatıdan olacağı kesin bilgi mi? TT Arena daki Ufo tarzı gibi mi yani? Ben ısıtma alt taraftan ve klima gibi sıcak hava üfleyerek olacak sanıyodum.  :s20:  TT Arenadakilere UEFA maçlarında izin verilmiyo zaten.

Çevrimdışı ALI RIZA

mabet tribünlerde ısıtma olmayacağını sahada olacağını söylemişti
o zaman tam tersini hatırlıyorum demekki...!

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ozan062

vodafone twitterdaki hesabıda soyledi bunu yani mabette bunu yazmıstı tribünlerde ısıtma yok ama sahayı ısıtma var bu zaten olması gereken birsey
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı riza calli

Eski açıktan kombine aldım ama kapaliyi görünce ordan almak istiyorum şimdide eski acigi iade etsem farkını wersem kapali alabilurmiyim

Çevrimdışı CanEmre

Eski açıktan kombine aldım ama kapaliyi görünce ordan almak istiyorum şimdide eski acigi iade etsem farkını wersem kapali alabilurmiyim
Passolig tarafınfan iade ve değiştirme yapılmıyor. Kulüp isterse yaptırabilir. Ya da eski açıktan kombine alacak birini bulup kombineni ona transfer edebilirsin.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Numaralıda betonlama var Çiçekler son vitese takmış yine dün demirleri ördüler bugün betonlama.

Çevrimdışı Salih A.

passo yu arayıp BİLET için kategori değişikliği yapılabiliyor sanırım kombinede de kategori değişikliği yapılabilir
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Karabay

Numaralıda betonlama var Çiçekler son vitese takmış yine dün demirleri ördüler bugün betonlama.
yalnız orası Obitaşın yeri gibi...

Çevrimdışı Necmi

Sahada alttan ısıtma olacak tribün konusunda bir bilgim yok tamamen mulak bir konu

Çevrimdışı Efe

Galiba yeni aciga grobeton atiliyor ama net goremedim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Fotoğraflardan kombineyi aldığım yeri bulmaya çalışıyorum tahmini olarak.. Sonra kaleyi koyuyorum önüme, çok fantastik olacak gibi geliyor.. Yani tek istediğim tel örgüler olmasın ama bakalım artık. Almanyadaki ingilteredeki gibi olsun istiyor insan. MEdeni yani.

Çevrimdışı Oktay

Dün  mübarek yağmur ne yağdı öyle bir an aklımdan hafriyat zamanı böyle yağsaydı stad tam bir göle dönüşürdü herhalde diye geçti

Çevrimdışı Necmi

Fotoğraflardan kombineyi aldığım yeri bulmaya çalışıyorum tahmini olarak.. Sonra kaleyi koyuyorum önüme, çok fantastik olacak gibi geliyor.. Yani tek istediğim tel örgüler olmasın ama bakalım artık. Almanyadaki ingilteredeki gibi olsun istiyor insan. MEdeni yani.
tel örgü olmayacak zaten sadece gelen şutların taraftara zarar vermesini engellemek için şeffaf bir ağ gerilebilir
oda daha belli değil

Çevrimdışı Oktay

Galiba yeni aciga grobeton atiliyor ama net goremedim
Banada kolonlara beton döküyorlar gibi geldi  :icool:

Çevrimdışı cinque

geçen gün karabüksporun uefa maçına denk geldim, maraton tribününün üst bölümüne uefa izin vermemişti çok dik olduğundan dolayı. şimdi gözümün önüne getirmeye çalışıyorum da sanki bizim kapalı üst oradan daha dik oluyor gibi. korkmuyor değilim.

Çevrimdışı Necmi

Dün  mübarek yağmur ne yağdı öyle bir an aklımdan hafriyat zamanı böyle yağsaydı stad tam bir göle dönüşürdü herhalde diye geçti
hafriyat süresince böyle ciddi yağmurların olmaması bizim şansımızaydı herhalde :D
yoksa güzel bir gölümüz olurdu :tabe:

Etiketler: