Ocakta tam olarak bitmese de maç oynanabilecek hale getirmeye çalışılıyoruz. Ocağı geçirirsek Ağustosta tamamen bitirip açarız şeklinde anlıyorum ben.
illaki öyle zaten ama aralardaki geçişlerin süresi cok fazla uzun,, ben zaten bu agustosta olmayacagını anladıgımda tum heyecanımı sıfırladım bu tarih konusunda artık ne zaman olursa olsun kafasındayım,,ama boyle oluncada bana su ramazan ve bayramdaki tatil surelerinin haddinden fazla uzun surdugunu dusunuyorum,,ne kadar gurbetcı olsalarda bunu ben bir türlü kabul edemiyorum sebebinin baska seyler oldugunu dusunuyorum,,mesela bu kapalı anca bitti:)) aralıktan temmuza

) eger duz mantıkta bakarsan hiçbiri bitmez ama işlerin pratikleşiceğini hesaba katarsak bu anormal uzun süren kapalının diğer tribünlere yansımayacagını anlıyoruz,,yani fazla ince dusunmek gerek,, siz ocakta acılmıcagını anlayın yeter necmi abimde demiş simdi ocaktan sonrasinın bir anlamı yok sizde oyle dusunun artık tarih lafının geçmesinin bir anlamı yok,, artık eskisi gibi su zamanda bitiricez demiyoruz ara ara tekrarlanıyor,,
futbolda netleşecek
stadyumda yetişecek
mukemmel pazarlama tekniğimizin anahtar kelimeleriD
necmi abim stadın tamamen bitişi agustostamı olur? tabiki hayır ama herkes herseyin agustosta biticeğini sanıyor bu yanılgıyı duzeltmek lazım demeclerde bu yanlısı destekliyor, o butunleme olayı tamamen bu yanlıstan kaynaklanıyor:))